Get Adobe Flash player
Na priredbi inauguracije gafova k'o u priči

Na priredbi inauguracije gafova k'o u priči

Prepisati riječi iz pjesme Ekaterine Velike može samo neznalica i(li)...

Himna svira, a ona na tipka po mobitelu…

Himna svira, a ona na tipka po mobitelu…

Gospođo profesorice, ispričajte se svojim đacima, ako ne nikome...

Karmine na Pantovčaku

Karmine na Pantovčaku

Lisičina karikaturalna izvedba Lijepe...

Nevjerodostojni SABA-ovci protiv odluka EU-a

Nevjerodostojni SABA-ovci protiv odluka EU-a

Hrvatska ima pravnu osnovu za zakonsku zabranu svih komunističkih simbola...

Ekaterina Velika u

Ekaterina Velika u "Vili Zagorje"

Inauguracija protekla bez mentorâ     Kako je...

 • Na priredbi inauguracije gafova k'o u priči

  Na priredbi inauguracije gafova k'o u priči

  četvrtak, 20. veljače 2020. 15:43
 • Himna svira, a ona na tipka po mobitelu…

  Himna svira, a ona na tipka po mobitelu…

  četvrtak, 20. veljače 2020. 09:40
 • Karmine na Pantovčaku

  Karmine na Pantovčaku

  četvrtak, 20. veljače 2020. 10:02
 • Nevjerodostojni SABA-ovci protiv odluka EU-a

  Nevjerodostojni SABA-ovci protiv odluka EU-a

  srijeda, 19. veljače 2020. 12:30
 • Ekaterina Velika u

  Ekaterina Velika u "Vili Zagorje"

  četvrtak, 20. veljače 2020. 15:38

Hrvatska predsjednica je imala puno više zasluga nego promašaja

 
 
Stjecajem tužnih okolnosti morao sam prebaciti program s nogometa pa sam, lutajući po TV kanalima, nabasao na Bujicu. Kad tamo Velimir Bujanec i odvjetnik Željko Olujić čereče Predsjednicu i kandidatkinju na novim predsjedničkim izborima Kolindu Grabar-Kitarović. Koliko su ju prije nekoliko godina u natjecanju s Lignjom hvalili sada ju još žešće kude, toliko žestoko da je to reško slušati i gledati. Posebno im je sporan susret s Aleksandrom Vučićem. Eto, Miroslav Škoro se ne bi s njim susreo. Sâm Škoro, kako prenose srbijanski mediji, kaže da bi se susreo s Vučićem „ako bi susret bio dobro pripremljen“. Usput kako mu je ovdje u anketama nabujao rejting srbijanski mediji prema njemu iskazuju svojevrsnu blagost. Možda oni već nešto „njuše“? Kao, ovaj Kolindin nije bio, što je dakako, blago - neistina. Bio je itekako s više strana „pripremljen“, a vrlo vjerojatno i neizbježan. Rezultati? Uglavnom nikakvi, osim za unutarnje uporabe.
http://diva.vecernji.hr/media/cache/62/45/62450bf599f440db83f91d0b9e39560a.jpg?id=56688&width=480
Kolinda Grabar-Kitarović
 
Kolindi je image u ovdašnjoj javnosti pokvario, a Aleku Vučiću u srbijanskoj isti popravio. Pisali smo o tom susretu kad je bilo vrijeme, a sad je on preklanjski snijeg i sastavni dio virtualnoga humusa, iz njega već rastu trava i korovi. Sve u svemu Kolinda je nešto loše, kao Predsjednica, a i inače loše da gore ne može biti. Malo zdravoga razuma. Pa čekajte, ova dvojica su nogama i rukama bili za Kolindu, oni su dakle veliki krivci za njezin izbor, loše momci biraju, na loše nagovaraju. Tko nam onda jamči da birače na ovim izborima ne će nagovoriti na gorega od lošega? Ne ću ulaziti u njezine rezultate za mandata na isteku, ali ako ništa, prekinula je niz „uzgajivača“ magaraca i zmija „ustašica“ na Farmi Pantovčak dug dugih petnaest jadnih nazadujućih godina. Zar nisu ovdašnji glasači dva puta izabrali nekoga Stipu koji je predao 666 (Večernji list piše) Tuđmanovih povjerljivih transkripata (kud baš 666?) tko zna komu (Den Haag?) označenih državnom tajnom. Čovjeka koji je gubio čekove značajnih novčanih iznosa po putu od Australije do Hrvatske, nit' je znao kad pjeva a kad zijeva „Juru i Bobana“, koji je, kao metlom, potjerao hrvatske ratne generale… I da ne idem dalje, sad je samo građanin pa će me čovjek bez duše tužiti zbog duševnih boli. Onda je došao onaj „zmijoljubac“ koji nas i u „civilstvu“ cinkari glede te, je l' te, „reustašizacije“ itd. Jednostavno, da Kolinda Grabar-Kitarović nije učinila baš ništa i ovo je dovoljno.
 
Čitam i gledam odjeke kampanje u ovdašnjoj (mainstrem) mediji, komentare raznih „analitičara“, izvješća s predizbornih skupova, nastupe stožera, nastupe kandidata… Sve mi to najviše sliči nekom „blatometu“ bez lopte: tko će koga najviše nagrditi blatom. Poneki idu korak dalje, najradije bi protukandidatima izvadili slezenu pa iz nje „gatali“ kao što se radilo prije tisuća i tisuća godina, ali uglavnom na životinjskoj utrobi. Ma kakvi tzv. programi, ništa od njih, oni su pored „blata“ zastrti i koještarijama. Odsustvo makar samo političkog bontona, pa i „običnog“ je potpuno. I kako će i kakav će onda iz takve kampanje izaći predsjednik RH?
 

Mato Dretvić Filakov

Anketa

Andrej Plenković je zabranio izvođenje pjesama Marka Perkovića Thompsona, hoće li zabraniti i maškare?

Srijeda, 26/02/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 992 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević