Get Adobe Flash player
Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

Pupovčev SDSS osnovali su ratni zločinci i rušitelji hrvatske...

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

U Srbu se slavi pokolj nad hrvatskim...

Zagreb – posvojeni grad

Zagreb – posvojeni grad

I bez potresa sa starih zgrada padala je žbuka, kamenje, dijelovi...

Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

Miroslav Škoro špekulira prema Jasenovcu i prema...

Prvi politički program Velike Srbije

Prvi politički program Velike Srbije

Namjere Srbije bile su jasne, dominirati u zajedničkoj...

 • Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

  Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

  srijeda, 29. srpnja 2020. 17:48
 • Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

  Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

  srijeda, 29. srpnja 2020. 17:53
 • Zagreb – posvojeni grad

  Zagreb – posvojeni grad

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 11:31
 • Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

  Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 11:26
 • Prvi politički program Velike Srbije

  Prvi politički program Velike Srbije

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 16:42

Izbori se dobivaju i na lažima

 
 
„Kako je moje bavljenje politikom početkom 1990-ih bilo posljedica teških nevolja i apokaliptičkih prijetnji što su se bile nadvile nad hrvatskim narodom, osobno nisam nikad imao problema u nošenju s negativnim publicitetom, telefonskim prijetnjama, pa i neugodnim uličnim susretima s ljudima koji su bili zaljubljeni u bivšu državu i njezin poredak. Tijekom godina, čovjek stekne neku vrstu imuniteta prema ljudskim predrasudama, mržnjama i mrziteljima. Postoji, ipak jedan oblik verbalne mržnje na koju se čovjek nikako ne može naviknuti. To je mržnja prema članovima obitelji, najčešće žrtvama. Paradoks je te mržnje u tome što je surogatna: mrzitelj mržnju i agresiju usmjerava na vašu (moju) ženu, a zapravo je želi usmjeriti prema vama. Tijekom godina, na tu se situaciju donekle, ali ne do kraja, naviknula i moja žena Goga. Čak joj je ponekad smiješno promatrati muškarce, pa i žene, koje se meni licemjerno dodvoravaju, a njoj uskraćuju pozdrav“, kaže Slaven Letica za „cipelarenje“ Miroslava Škore. Zbog njegove žene, koja je, kažu, u SAD-u pisala za Srbobran i četnike.
https://www.signesetsens.com/astuces-conseils-citations/ne-plus-se-laisser-pietiner.jpg
A što ćemo sa onom „Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena“? Pa slučaj Mirjana Marković - Slobodan Milošević? Uostalom, svaki političar(ka) morao bi objaviti svoj životopis. I da u tom životopisu bude i životopis i njegova bračnog druga. Tako je to kada se od buhe pravi slona. Kada se od roja buha ne vidi slona. Kada se sudbonosne političke odluke za jedan narod svode na emocije pojedinca. Na neka njegova ljudska prava i njegovu intimu. Nasuprot tomu, u Hrvatskoj imamo čvrste političke oslonce na koje bi se morao osloniti hrvatski političar. A da to ne bude repriza „splitske rive 2003.“ kada je Ivo Sanader, kao predstavnik HDZ-a prevario Hrvate. Kada je na splitskoj rivi obećao da ne će „dati“ Mirka Norca. I zbog tog obećanja, Ivo Sanader dobiva izbore u Hrvatskoj. Čim zasjeda u stolicu predsjednika hrvatske Vlade, Ivo Sanader predaje Norca na sud Documente i Ante Nobila. A suđenje Mirku Norcu, početak je suđenja Hrvatskoj. Do Tomislava Merčepa. Tko će od Ive Sanadera tražiti odgovornost za tu prijevaru?
 
Interesantno, nitko iz MOST-a danas ne spominje arhive. Ni Nino Raspudić. Pa se tu nameće pitanje: Jesu li „MOST-ovi arhivi“ na prošlim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj bili mjehur od sapunice? Dakle; arhivi, Jasenovac i Tito temelj su hrvatske politike. Odnosno; zatvoreni arhivi, lažni Jasenovac i lažni Josip Broz. Pa bi onaj stvarni hrvatski politički kandidat koji obećava kraj vladavini duopola HDZ-SDP-a, i koji obećava obračun sa korupcijom, morao reći: Otvorit ćemo arhive, pustit ćemo Igora Vukića na HRT i mi ćemo ukloniti Titi spomenik iz Kumrovca. I, ja kao predsjednik hrvatske Vlade, ne ću ići, niti ću slati svog izaslanika na komemoraciju u Jasenovac, Srb i Brezovicu. Dok ću obvezno ići na Bleiburg, u Vukovar 18. studenoga i 5. kolovoza u Knin. Kao pokrovitelj.
 

Jure Vukić, Tribanj

Anketa

Što je po Vama odluka Stožera civilne zaštite da svi moramo nositi maske na ustima i nosu?

Utorak, 04/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1525 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević