Get Adobe Flash player

Kaznena odgovornost nije samo na liječnicima, nego i na novinarima i javnim osobama

 
 
U 14 zemalja svijeta na svim kontinentima, uključujući Njemačku i Irsku priprema se kazneni progon protiv političara i liječnika koji su preporučali, zagovarali provodili lock downove, preporuke i obveze maski, izoliranje staraca i djece u bolnicama u samice, socijalnu distancu i ostale poteze kojima su ugrožavali živote i zdravlje građana.
https://ifex.org/wp-content/uploads/2019/04/international-merkel-hollande-europe-tax-reuters.jpg
Previše je umrlo zbog ovakvih nadriliječničkih i protuustavnih odluka.Pravni dio posla pripremaju najiskusniji pravnici, uključujući profesore ustavnog prava, a znanstveni dio tužbi argumentiraju epidemiolozi, virolozi, genetičari i stručnjaci iz ostalih srodnih znanstvenih i medicinskih područja, uključujući i stručnjake koje koji čiji je rad i znanje verificirano Nobelovim nagradama. Nadam se da će i u Hrvatskoj uskoro doći do kaznenog progona političara i liječnika koji su donosili odluke koje su narušavale zdravlje građana, posebice zbog smrtnih ishoda zbog nadriliječničkog ponašanja. To su ljudi koji zbog osobne koristi; pridobivanja materijalnih sredstava i karijerizma praktički gazili preko tijela umrlih zbog osobne koristi. Kazneni progon ne će ići samo protiv liječnika i političara koji su donosili odluke, nego protiv svih onih koji su javno, ili u ordinacija promicali preporuke WHO-a. Kaznena odgovornost nije samo na liječnicima, nego i na novinarima i javnim osobama koji su javno pozivali ljude da se zatvore u kućama, djeci da ne idu u škole i slično.
 

Damir Ilić, https://www.novilist.hr/vijesti/hrvatska/audio-snimka-razgovora-berosa-i-dijane-zadravec-je-autenticna-tuzit-cu-ga-snimao-me-bez-pristanka/

Anketa

Tko je u pravu: Zoran Milanović ili Andrej Plenković?

Utorak, 20/10/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1778 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević