Get Adobe Flash player

Zločinac Leopold I.: Slijepac slijepca u jamu vodio...

 
 
Dan 30. travnja se dugo spominjao kao dan hrvatske žalosti za hrvatskim banom Petrom Zrinskim i hrvatskim knezom Franom Krstom Frankopanom, koji su na taj dan 1671. godine u 9 sati ujutro bili pogubljeni u Bečkom Novom Mjestu odsijecanjem glava. Zločinac Leopold I. pomilovao je Petra te mu nisu odsijecali desnu ruku prije odsijecanja glave, kojom je potpisao ujedinjenje saborske i okupirane Hrvatske pod Osmanlijama što je austrijski okupator smatrao zločinom, tako da se hrvatski ban Petar Zrinski i knez Fran Krsto Frankopan mogu i trebaju smatrati prvim ujediniteljima kršćanske i od Turaka okupirane povijesne kraljevine Hrvatske. Prije je odsječena glava knezu pred očima njegova šurjaka bana Petra Zrinskog.
 
Prilikom pogubljenja je na stratištu hrvatski ban Petar Zrinski uzviknuo krvnicima: "Vi se više plašite od mene!", dok je zločinac Leopold I. podrugljivo izjavio kako je "slijepac slijepca u jamu vodio"! Ne samo njih dvojicu nego su im cijele obitelji sa ženama i djecom poubijali i uništili ovi Leopoldovi zlotvori. O oni su stalno radili na uništenju hrvatskoga naroda, kao i svi drugi okupatori. Dok je Nikola Šubić Zrinski brano Siget, Bečki dvor mu nije htio poslati vojnu pomoć iako je austrijska vojska bila udaljena pedesetak kilometara dalje. Radili su na tome neka ginu ti ludi Hrvati. Nakon sječe glava Zrinskom i Frankopanu sve njihove feudalne posjede su naseljavali balkanskim Vlasima, od kojih se jedan dio pretvorio u srbočetnike našega vremena, zbog nekakve pravoslavne vjere.
 
Povjesničari jasno pišu među kojima i poznati Mate Marčinko iz Hrastovice kako su ti Vlasi bili krvoločniji i od Turaka, ubijajući i posljednje Hrvate da bi im preoteli posjede za koje u naše vrijeme uzvikuju "Ovo je Srbija!". Sve do tada nikakvih pravoslavnih ni Vlaha ni Srba nije bilo na hrvatskim prostorima. Naseljavanje je bilo sredinom 17. stoljeća. I još nešto, na ovaj dan u Prvom svjetskom ratu Englezi su s Italijom sklopili tajni savez o prelasku na stranu Antante za što će Italija dobiti hrvatske jadranske prostore Istre i Dalmacije. Tako je Engleska trgovala sa našim hrvatskim prostorima na Jadranu, da bi pobijedila u Prvom svjetskom ratu. I još nešto, uoči ovoga tužnog nadnevka za Hrvate u Zagrebu je umro veliki hrvatski obraćenik general Janko Bobetko, koji je odigrao jednu od vodećih uloga u velikom Domovinskom ratu izjavljujući javno na Hrvatskom radiju kako je sretan da se mogao odužiti svome hrvatskom narodu za sve zločine koje mu je učinio pri rušenju NDH.
 
Ali za čudo upravo je taj veliki hrvatski obraćenik general Janko Bobetko utemeljio Hrvatski generalski zbor kao vrhovno ratno tijelo u miru koje ga je zaboravilo. I kakvi su to hrvatski visoki ratni časnici da zaborave svoga utemeljitelja i jednoga od pobjednika u velikome Domovinskom ratu, dok u isto vrijeme zločinačka jugopartija SDP slavi svoga titoističkog utemeljitelja Ivicu Račana, koji je na isti dan otišao k svom zločincu Titu. Njegove nasljedničke spodobe slave onoga koji je uzvikivao kako je HDZ stranaka opasnih namjera, koji je pozvao svoje jugopartijce da napuste sabornicu kada se glasovao za slobodnu RH i koji je činio sve da se održi titoistička jugotvorevina u vezi koje svi državotvorni Hrvati uzvikuju "Smrt svakoj jugosferskoj ideji!". To neka dobro zna i nova predsjednica RH koja čini nekakve propuste Pupovcima i Stanimirovićima, vrijeđajući one koji su za nju glasovali. Primati četničke zločince je vrijeđanje Hrvata nakon svega što su nam činili nad Hrvatskom i još uvijek čine nad Veljkom Marićem ili paljenjem hrvatskih zastava po Beogradu. Nikakvi summiti sa četničkom Srbijom ne bi smjeli dolaziti u obzir u ovakvim uvjetima. To poručuju tisuće Hrvata koji složno uzvikuju "Smrt svakoj Jugoslaviji, tamnici i grobnici hrvatskoga naroda! Za Slobodnu Hrvatsku - Spremni!"  
 

Mate Ćavar

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Tko će pobijediti u sukobu između Plenkovića i Brkića?

Petak, 19/10/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1112 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević