Get Adobe Flash player

Greg Hallett, autor knjige "Hitler je bio britanski agent", je ubijen

 
 
Istražitelji povijesti našli su originalan američki članak o masovnom ubojstvu njemačkih ratnih zarobljenika od 24. travnja 1945. godine u "The Evening Independent" u kojem se izričito navodi da su Amerikanci i ostali sa Zapada od 1. do 22. travnja 1945. pobili 992.578 zarobljenih njemačkih vojnika: http://2.bp.blogspot.com/…/World%2BWar%2BTwo%2BHolocaust.jpg
 
Znam da je Hitlera stvorila britanska i francuska masonerija i smatram zanimljiv ovaj prilog koji pokazuje koliko se trudio da se s njima sporazumije i stvori mirotvorni poredak suradnje s njima. No, Njemačka je smetala i morala je biti uništena. Svojim lošim vojnim potezima, Hitler im je pomogao da Njemačku zatuku. Stoga je ostala opravdana sumnja da je i dalje radio za - njih: Imam knjigu "Hitler je bio britanski agent" od ubijenog engleskog agenta Grega Halletta, koji je zbog takvih knjiga ubijen.K tome, akad. Mirko Vidović me točno uputio na knjigu na francuskom od jednog francuskog pukovnika, koji je pišući o srpskoj opasnosti nad Hrvatima napisao da je Hitlera na vlast digla francuska masonerija, koja je u njega uložila 5 milijarda zlatnih franaka! Sve je bilo podvala osim ubijenih Nijemaca: cijela ideologija je počivala na britanskom viktorijanskom rasizmu koji njemačka preuzima preko Hustona Chaberlaina, koji piše knjigu "Temelji XIX. stoljeća". Englezi su utemeljitelji nacional-socijalističke filozofije.
 
Was die Welt nicht wollte: Hitlers Friedensangebote 1933 – 1939
http://galaxiengesundheitsrat.de/forum/topics/was-die-welt-nicht-wollte-hitlers-friedensangebote-1933-1939
 
Ubijeno je petnaest milijuna Nijemaca. Njemačka s Austrijom imala je prije rata 74 milijuna stanovnka: Još milijun ubijeno ih je u logorima samo na Zapadu: A o Rusiji sa idućih dva milijuna ubijenih zatvorenika da ne govorimo!
http://holocaust-of-world-war-two.blogspot.hr/2014/11/a-real-holocaust-eisenhowers-death.html
 
Jednom riječju: Englezi su nečastan narod i nečasna država - to im je ime: njihove pobjede i nekažnjeni pokolji produkt su vodstva sotone, u kojeg su po okultnoj pripadnosti masoneriji, uranjeni SVI njihovi muškarci. Nasuprot sotonistima ne stoje čisti katolički svetci koji bi ih pod Božjim vodstvom pobijedili. Kada je oko 1531. u Meksiko došao španjolski vitez Herrnan Cortes on je sa samo 531 vojnikom pobijedio vojsku od 300.000 Asteka. Kako? Zato jer su bili štovatelja svete Bogorodice i čvrsti vjernici. Samo tako e pobjeđuje sotoniste. Inače sotonisti dobivaju!
  
Ponavljam: nakon nekoliko stotina pokolja Englezima je bila sitnica ubiti milijun Hrvata i uništiti im nacionalnu državu: već su imali iskustva sa stotinama milijuna, milijardom domorodaca na svim kontinentima: Australija istrijebljena, Amerika istrijebljena, Kina imala desetke milijuna mrtvih u opijumskim ratovima, a 10 milijuna u Indiji - pa to je sitnica. Nadmoć oružja i spletke svuda im je otvarala prostor: prvaci svijeta u istrijebljenju čovjeka i u kleveti žrtve! Indijski povjesničar to dokazuje:http://croative.net/?p=39853
 

Emil Čić

Petak, 27/11/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 4032 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević