Get Adobe Flash player

Je li Adolf Hitler do 1984. živio u Argentini?

 
 
Argentinski arheolozi su na privatnom posjedu usred šume 60 km od bilo kakve civilizacije i prvog grada Bariloche pronašli grob Adolfa Hitlera. Imanju je veoma teško prići jer je okružen sa 60 km šume, a jedini prilaz je sa uvale brodom dok vas sa obližnjeg brda pokrivaju promatračnice za stražare. Grob je pronađen 70 m od imanja u šumi, a ukrašen je svastikom, orlom i na njemu piše “OVDJE LEŽI ADOLF HITLER FÜHRER TREĆEG REICHA”.
https://i.ytimg.com/vi/3f4CGFJtmo0/hqdefault.jpg
Arheolozi su predali zahtjev argentinskoj vladi i vlasniku imanja da izvrše ekshumaciju ostataka i uporede Hitlerov DNK. Imanje je bilo u vlasništvu direktora Mercedesa u Argentini koji je ujedno bio i najveći pristalica nacizma. U Argentini je živjelo preko 60.000 nacista od kojih su i neki najokrutniji tvorci logora smrti Trećeg Reicha. Hitler se nije ubio u svom bunkeru u Berlinu, što je potvrđeno i DNK analizom lubanje koja se nalazi u muzeju u Rusiji, a za koju su Rusi tvrdili da pripada Hitleru. Lubanja uopće nije muška nego ženska i najvjerojatnije pripada Evi Braun, Hitlerovoj ljubavi…
 
Ovo otkriće mijenja kompletnu povijest koju su nas u školama učili, a 2014. godine je američki FBI u javnost pustio preko 700 tajnih dokumenata u kojima se vidi da su 20 godina tragali za Hitlerom nakon njegove navodne smrti. Zašto su tragali ako se ubio? Istina je zapravo sljedeća: Nakon što je pobjegao iz svog bunkera u Berlinu, on je podzemnim tunelima došao do aerodroma Thempelton koji je 400 metaraudaljen od njegovog bunkera. To je bilo 7 dana prije njegovog takozvanog ubojstva i zadnji dan prije nego će Rusi zauzeti taj aerodrom. S tog aerodroma je 21. travnja 1945. – 12 zrakoplova poletjelo u nepoznatom pravcu. Jedan od tih zrakoplova stigao je u Galiciju (Španjolsku) koja je bila neutralna zemlja, a kojom je upravljao general Francisco Franco. On je bio Hitlerov prijatelj komu je Njemačka dala milijune maraka.
 
Nakon dolaska u Galiciju, Hitlera je u luci Vigo čekala 62 U-BOAT podmornica. Četiri su prevozile najbitnije ljude Reicha koji su tu stigli s Hitlerom i njihovu imovinu prema Argentini, a ostale su bila podrška. Njihova jedina i zadnja stanica bila su Kanarski otoci, koji pripadaju Španjolskoj. Tu su dopunili zalihe za svoj put prema Argentini. Njemački novac je dat Franciscu Francu da na Kanarskim otocima izgradi podmorničku bazu za koju saveznici nisu znali. Zašto da gradi bazu za podmornice kad Španjolska u to vrijeme nije imala podmornice? To se nitko nikada nije zapitao.
 
Ustvari, 7 kilometara tunela i baza na Kanarskim otocima je bila ispostava za Hitlerove podmornice koje su harale Atlantikom i ujedno mjesto s koga je pobjegao u Argentinu.On je tako prebačen u Argentinu gdje je živio sve do smrti 1984. godine kada je imao 94 godine starosti. On je ispratio mnoge svjetske vladare u grob, a sam je doživio prirodnu smrt slobodan… Čeka se odluka argentinske vlade hoće li dopustiti da se njegov grob ekshumira.
 

http://www.hop.com.hr/2016/09/23/u-argentini-pronaden-grob-adolfa-hitlera-umro-sa-94-godine-2/

Anketa

Za koga ćete glasovati na izborima 5. srpnja 2020.?

Petak, 03/07/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1588 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević