Get Adobe Flash player

Milanski nadbiskup se svrstao na protukršćansku stranu

 
 
Matteo Salvini, lider Sjeverne Lige čije pripadnike establishment zove rasistima, ksenofobima, homofobima, itd., ali koji jednostavno želi održati Italiju na nogama naspram planu njenog uništenja koji može uočiti bilo tko tko ima oči u glavi, napravio je izuzetan potez na mitingu pokazujući javno Evanđelje i krunicu, obećavajući da će čuvati kršćansko nasljeđe Italije jer jedino tako može opstati kao nezavisna država. Koliko je minuta prošlo prije nego što je nadbiskup milanski Angelo Scola izletio sa kritikom, govoreći: "Na mitinzima se govori o politici". Svakako, tu je dotrčao kao skamenjen i Spadaro, urednik "La Civiltà Cattolica", urličući protiv "fundamentalizma i katoličkog integrizma". 
https://ei.marketwatch.com/Multimedia/2018/03/05/Photos/ZH/MW-GE833_salvin_20180305091156_ZH.jpg?uuid=29bd8686-207f-11e8-92f2-9c8e992d421e
Matteo Salvini
 
Na mitinzima u Italiji se govori o politici? Na mitinzima, a i u crkvama, svakako dajući glas drugim partijama (u crkvi ne treba dati mjesta niti jednoj, jer je kuća Božja namjenjena samo za Bogu dati čast i slavu). U samim crkvama tu je i "Demokratska Partija", tu je i militantna ljevičarka Emma Bonino, promicateljica pobačaja (priznala da ih je izvršila 10.000), masovne migracije, i ostalog u sličnom pravcu.
 
Za ove nemate niti jednu riječ, gospodo? Salvini je inače nastupio sa dobrom logikom, polazeći od evanđeoskog savjeta brige za "posljednje". Danas su posljednji, rekao je, upravo rođeni italijani koji su postali građani drugog reda jer je elita odlučila da Italija treba pripasti drugima. Ne želimo to dopustiti. Sjeverna Liga, zajedno sa drugim partijama u koaliciji, je značajno porasla u postotku nakane glasovanja, što je počelo brinuti Velikog Brata.
http://odostatogaistodublje.blogspot.hr/

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Sviđa li vam se Tuđmanov spomenik Kuzme Kovačića?

Subota, 15/12/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1720 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević