Get Adobe Flash player

Hrabri katolici odnijeli su kipove do mosta Sant Angelo i bacili ih u Tibar

 
 
Na kraju će Amazonski sinod ući u povijest kao Sinod Pachamma. Tko je Pachamama? To je božica zemlje, jedno pogansko božanstvo obožavano ovih tjedana od sinodski otaca okupljenih u Rimu. Slika Pacha Mama pojavila se u vrtovima Vatikana 4 listopada na bdijenju otvorenja amazonskog sinoda.Tijekom ceremonije koju je vodila jedna indios žena iz Amazonije u prisutnosti pape Franje i kardinala i biskupa obožavane su statue od drveta Pacha Mame koje su predstavljale dvije gole trudne žene u stavu jedne prema drugoj dok je jedna druga statua predstavljala golog muškarca spremnog na spolni čin.
https://pbs.twimg.com/media/EHZF2hNXkAEJZ2R.jpg
Osmoga listopada kip Pacha Mame se pojavio u crkvi Santa Maria Traspontina, najprije u jednoj košari a zatim je u kanuu prenesena u Crkvu tijekom jedne druge poganske ceremonije Panamazonske crkvene mreže – REPAM. U jednoj postranoj kapeli Santa Maria Traspontina postavljen je poster koji pokazuje „da je sve povezano“ prema nauku Laudato pape Franje. Na njemu se vide fotografija životinje, malog sisavca, koji sisa na grudima jedne domorodačke gole žene koja u drugoj ruci drži dijete. Na kraju se Pacha Mama, uvijek u svom kanuu, pojavljuje na amazonskom Križnom putu, na jednom bogohulnom Križnom putu, koji se dogodio 19. listopada u nazočnosti, između ostalih, kardinala Pedra Barrete, dopredsjednika Panamazonske crkvene mreže koji je organizirao sve ove zloćudne događaje.
 
Do kraja 21. listopada kipovi Pacha Mame su bilu u gostima u crkvi Traspontina u kojoj se svakog dana odvijao amazonski ritual koji je bio magijsko ezoteričan, to znači dijaboličan, naslovljen „Trenutci amazonske spiritualnosti“. Dana 21. listopada nekoliko hrabrih katolika su ušli u profaniranu Crkvu uzeli su poganske kipove Pacha Mame, odnijeli ih do mosta Sant Angelo i bacili ih u Tibar (https://youtu.be/xoB_gjuZgf8?t=4). Ovo je bilo simbolično, dogodilo se u podnožju tvrđave svetog Mihaela, zaslužuje našu hvalu, ali prije svega hvalu upućenu Nebu. Uvrjeda anđelima i svetima onim što se događalo je veća od naše i od njih tražimo da ojačaju našu ljubav prema Bogu i naše odbijanje svakog čina, svake poganske i idolatrijske riječi. Pogledajte kakva divna crkva je profanirana poganskim idolima i ritualima, da ne spominjemo poganski ceremonijal u vatikanskim vrtovima.
 

Roberto de Mattei, https://www.radioromalibera.org/cultura-cattolica/analisi-e-commenti/il-sinodo-di-pacha-mama/

(S tal. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Anketa

Hoće li predsjednik Vlade A. Plenković, zbog afere Josipe Rimac, prvoga smijeniti ministra Tomislava Ćorića?

Petak, 18/09/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1734 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević