Get Adobe Flash player
Zašto nije spomenula krčki pršut?

Zašto nije spomenula krčki pršut?

Zastupnica Strenja Linić s kulenom napala kolege anesteziologe iz...

Plenković - despot u svilenim rukavicama

Plenković - despot u svilenim rukavicama

Servilni europski poslušnik i okrutni domaći...

Tko podržava Andreja Plenkovića?

Tko podržava Andreja Plenkovića?

Hrvatski narode, vadi glavu iz pijeska     Zbog...

Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

Domoljubnim Hrvatima prijeti onaj koji je uništio Istru i...

Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

Sve što radi je čista prijevara, obmana, silovanje zdrave pameti,...

 • Zašto nije spomenula krčki pršut?

  Zašto nije spomenula krčki pršut?

  četvrtak, 18. listopada 2018. 16:57
 • Plenković - despot u svilenim rukavicama

  Plenković - despot u svilenim rukavicama

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:22
 • Tko podržava Andreja Plenkovića?

  Tko podržava Andreja Plenkovića?

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:18
 • Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

  Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:16
 • Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

  Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

  četvrtak, 18. listopada 2018. 18:48

Zastupnica Strenja Linić s kulenom napala kolege anesteziologe iz Slavonije

 
 
Liječnici kao jedna od najvažnijih društvenih skupina, profesija, ceh…, odavno su meta napada, preciznije - uništavanja. Po završetku tzv. mirne reintegracije, a naročito od dvije tisućite, čim je zdravstveni proračun postao veći od obrambenog, time i najveći na jednoj „hrpi“ enormno je poraslo zanimanje za cijeli zdravstveni sustav: od proizvodnje (Pliva) do „potrošnje“, od  seoske ambulante do bolnica, malih i velikih. Okružili su ga predatori, iz daleka i domicilne sitne ribe. Ovdje ćemo samo malo o liječnicima - oni su „na panj“ došli nekako odmah nakon branitelja. Motka s kojom se mlatio, i još i danas mlati cijeli ceh, ali ne samo njega već se sluđuje i cijelo društvo, do zadnje elementarne čestice je – korupcija. Ah ta čarobna korupcija u tzv. tranzicijskim zemljama, da ne govorimo u afričkim, latinsko-američkim, azijskim… to je jedno veliko zlo, plaši nas i ovdašnja medija korumpirana (donirana, kupljena, a proizvodi gubitke itd.) iz tzv. demokratskih zemalja.
http://www.tvloki.com/wp-content/uploads/2016/08/ines-strenja-linic-izjava-za-med-390x215.jpg
Ines Strenja Linić
 
I da skratimo, nakon što zatruju, ovladaju, dušama novih, tranzicijskih robova i strahom od „ebole korupcije“ usput i brzo i uspješno odatle pljačkaju resurse - financijske, materijalne, gotove atraktivne tvornice, sustave, zemlju, na koncu i ljude. Kakva korupcija kao moguća specifičnost tzv. tranzicijskih zemalja, elementarna je to glupost i što je još opasnije - laž, jer povijest čovječanstva je, pored ostaloga, povijest korupcije. Ratova i korupcije, ili još i bolje „korupcije“ u ratu i poslije rata („tranzicija“ „revolucija“, „kontra revolucija“…). Ako teorija evolucije uopće vrijedi koliko li je tek tamo primjera bića koja žive u idealnim odnosima korupcije, u kojima su se razvila, bez kojih ih u „lancu“ ne bi ni bilo. Pojednostavljeno, ako evolucija uopće vrijedi, njezina dva temeljna stupa su korupcija i sila. Treći je, naravno, prilagodba korupciji i sili. (Ne mogu ovdje objašnjavati to šire značenje pojma „korupcija“, pored onoga „primitivnoga“ navodno svima jasnoga, uključivo i zadnjega bedaka.)
 
Liječnici pod dugotrajnom medijsko-političkom paljbom     
 
Vraćam se liječnikom cehu – ovdje (HF, tiskani i e-izdanje) smo ga pokušavali, više puta, braniti od raznih „korupcijskih afera“ koje su u njemu navodno izbijale. Neke je korumpirana, ustvari „donirana“ medija i politika, u koruptivnoj svezi, razvila do razmjera da je bilo skoro sramota biti liječnik. Bilo mi je više nego jasno nakon što su branitelji medijsko-politički proglašeni, da se mi ovdje ne lažemo, društvenim parazitima, ološem, vucibatinama, i dakako ratnim zločincima… napad na liječnike, u biti elitnu društvenu skupinu, slijedeći je korak u rastakanju društva, pri čemu je država fol usputna žrtva. A zapravo je prvi i glavni cilj, kao „okvir“ za bivanje jednog naroda, tko voli „nacije“, tko želi „građana“…
 
Slično su, malo po malo, prolazile i druge profesije, profesori primjerice, od sveučilišnih do učitelja u osnovnim školama - spomenut ću samo njih. Danas stvari stoje ovako: liječnike mlate pacijenti, nad glavom im još lebde razne, laičke udruge, medija im je korumpirani neprijatelj. Učitelje i profesore tuku učenici. Prvi imaju izlaz; spakiraju se pa za bolje plaće u inozemstvo i rad u struci, a ako se preseljavaju po Euniji, realno, mijenjaju samo mjesto dosadašnjega rada. Mogu i drugi tim putem, ali osim rijetkih sveučilišnih profesora, ostali bi morali mijenjati posao, sve do pranja suđa u restoranima ili branja šparoga. Rezultati su, vidim, dobri.
 
Branitelji su sve niže na društvenoj ljestvici, sva ih je manje, da sada ne pišem i kako i zašto, a s liječnicima, pa i medicinskim sestrama je slično. Tko će onda ove još preostale, uključivo i branitelje, u ovdašnjim mini regijama velike doduše raspadajuće Eunije liječiti? Tu su vračevi i vračare, slabo vrijedi gledanje u kavu, travare su preuzeli vegani. Možda Pernar „reanimacijom“ koji nam se iz Njemačke vratio? Nije blesav, radije se dade nositi u ležećem stavu po sabornici, po onoj „plaća ide, a ja ležim“.
 
Zastupnica Strenja-Linić otišla predaleko - bez povratka
 
Sve afere su priređene na jedan te isti način - pronađe se neki pojedinačni slučaj među liječnicima, možda i obični kriminal, sve se poopći, medija udari u velike talambase, priključi se „politika“ – i eto zla. Ne ću stoga spominjati ni jednu, ali poslije svake liječnička struka je izlazila sve slabija i slabija. Istodobno rade u sustavu koji se ljulja kao vlat trave na povjetarcu. Za čuditi se kako već nije propao, nestao… čega pacijenti uglavnom nisu svjesni. Nema niti jedne profesije koja je tako povlačena po blatu. Ekonomisti? Niti slučajno, oni su „živi i zdravi“ i nadalje podučavaju ekonomiju, društvo, pojedince, poduzetnike, državu…, a svi sve bolesniji i bolesniji.
 
Gurua je tu tušta i tma, uglavnom istih, a i honorari su bit će dobri.  Pravnici? Njih nitko ne smije ni taknuti, osim ako nisu u sudstvu - e na te svatko smije pljunuti iako ono možda i nije tako i toliko loše. Jasno je i zašto, jer ono je iz te iste priče o „korupciji“. Odvjetnike? Ne diraj. Profesore s PF-a, naročito zagrebačkoga, niti slučajno. Možda će ti oni „servisirati“ zakone (što više zakona to bolje) pa tako i život. Kakvi liječnici - oni su tek tamo gdje su posljedice, primjerice, psihička oboljenja od ovrha. „Društvenjake“, filozofe, ni za Boga, barem dok je živ Puhovski, kakve politologe, stižu novi i novi sve bolji od boljega, mladi povjesničari poput Klasića, Jakovine, Markovine, eto nam i nekoga Šarića… Od njih se smiju dirati, ustvari „derati“, tek jezikoslovci i povjesničari hrvatske književnosti.
 
U kulturi glavni su Oliver Frljić i Ante Tomić. Stvari su otišle dotle da je na HRT-u tambura skoro zabranjena („seljačija“, rekao je navodno svojedobno Mirko Galić, pa je odatle skinuli i dobrim dijelom otvorili put cajkama). Ne ću spominjati Thompsona, a bogme na HRT-u nema ni pjesama Vice Vukova za kojega su svi, od „majke“ Savke, Tripala „ćaće“, do, navodnih, tadašnjih „desničara“, po zaslugama za Hrvatsko proljeće nevažni - radikalno bih rekao - ništice. Dokle je dakle rastakanje došlo? Ipak, u središtu su nam liječnici. Kako bilo do sada se ceh nekako držao - sve donedavno, a onda se dogodilo nešto nečuveno - doktorica i saborska zastupnica, predsjednica Odbora za zdravstvo Hrvatskog sabora Strenja Linić u borbi za moć, pa za vlast, prevršila je svaku mjeru: udarila je kulenom na kolege anesteziologe u Slavoniji. Odvratno, povraća mi se na takvu vrstu regional šovinizma, pa i unutar stručnog šovinizma. Kao tamo „negdje“ bit će daleko u slavonskoj zabiti moraš donijeti kulen (i to žene) ako želiš, nekakvu, anesteziju (kakvu, ima ih, stručno gledano desetke vrsta). Zašto nije spomenula pršut i sir, možda krčki, iako bi to bilo isto?
 
Bijednici u slavonskoj zabiti cijela ekipa, anesteziolog, sestra, ginekolog, barem, prodaju se za kulenčić koga mogu smazati za  doručak? Pritom anesteziologa je manjak, ginekologa manjka, iskusnih sestara, viših, najvjerojatnije također, a bogme uskoro ne će imati tko napraviti ni kulen. Strašno koliko je doktorica Strenja Linić obnevidjela, moć i vlast joj pojele mozak, pa ni psihijatri ne bi pomogli. Uostalom doktor Petrov je bio s njom u istom kolu. Kolektivna bolest? Ministar Kujundžić - koga briga za njega i njegovu ministarsku, političku sudbinu. Mi ga iz HF-a sigurno ne bi ni birali, a kamo li da je on sada bitan. Bitan je sustav i ako je ikako moguće, njegovo što duže održanje. Zastupnica doktorica Strenja Linić se u međuvremenu ispričala, ali za „kulen anesteziolozima“, slavonskim,  nema isprike. Ne vrijedi. Bilo je u ovom pokušaju smjene ministra Kujundžića još ružnih igrokaza i „štela“, zloporabe javnog u privatne svrhe itd, ali o tome drugom zgodom. Rješenja? Možda bi saborsku zastupnicu Strenja Linić trebalo podmititi kulenom da tamo zašuti.  Možda bi radije pršuta i sira? Nemam ni volje, a bogme ni novaca ni za to.
 

Mato Dretvić Filakov

Servilni europski poslušnik i okrutni domaći tiranin!

 
 
Ako usporedimo članak na internetskoj poveznici: https//www.tportal.hr/vijesti/clanak/prvi-doznajemo-ovo-je-imovinsko-stanje-andreja-plenkovica-20160905 iz rujna 2016. godine s ovim člankom, iz komparacije ta dva sadržaja moći ćemo činjenično vidjeti  kako Andrej Plenković Borg besramno iznosi neistine o svom imovinskom stanju te manipulira i obmanjuje javnost! No, što se drugo moglo i očekivati od tog udbo-kosovskog biološkog te kriptokomunističkog ideološkog, političkog i društvenog bastarda; zatočenika totalitarnog uma i sustava vrijednosti te praktičara „light“ totalitarnih metoda vladanja, manipuliranja, masovnopsiholoških obmana te monopola i zloupotrebe medija kao i vlastitog djeteta u promidžbene svrhe. „Princa“ patetike, kiča i vodviljske estetike; te neiskrenosti, prijetvornosti i licemjerja paranoidnog supkulturnog formata. Servilnog europskog poslušnika poltronskih dimenzija, te okrutnog, bezdušnog i bešćutnog domaćeg ucjenjivača, despota u svilenim rukavicama i tiranina; koji krije od javnosti činjenicu da je 17. srpnja 2016. godine na tzv. izborima za predsjednika HDZ-a jer to nisu mogli biti izbori kad nije imao protukandidata pa se nije imalo koga birati, od ukupno 208.277 članova HDZ-a dobio samo 97.823 glasa ili 47 posto odnosno manje od polovice, što znači da nema demokratskom političkom poretku primjeren izborni legitimitet jer ga politički ne podupire više od polovice članova HDZ-a!
http://ilpiccolo.gelocal.it/polopoly_fs/1.16548110.1520077929!/httpImage/image.JPG_gen/derivatives/detail_558/image.JPG
Koliko pak do grotesknih razmjera prjezire demokratska prava i slobode, građanske i patriotske obveze te hrvatsku državu i narod; vidi se i po tome da nije htio služiti niti civilni vojni rok i to u vremenu Domovinskog osloboditeljskog rata (!), iako je to mogao jer medicinska dijagnoza koju ima: Anaemia croatophobica chronica, nije zapreka za služenje civilnog vojnog roka!
 
KAKO JE ANDREJ PLENKOVIĆ MOGAO KUPITI DVOETAŽNI STAN U ZAGREBU?
 
U Imovinskoj kartici Andreja Plenkovića Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa, nalaze se i sljedeći podatci:
„Vlasništvo stana površine 187,31 metara četvornih, vrijednosti 2.610.000,00 kuna, stečenog  do 10. studenog  2016. godine, tj. prije izbora za predsjednika Vlade u Republici Hrvatskoj i dobivanja statusa državnog dužnosnika.
 
Način stjecanja stana:
Kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada,
Prodajom imovine.
Kreditno opterećenje:
Nema duga za kredit.
Podatci o štednji:
Iznos 130.000,00 eura.
Način stjecanja:
Od primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada“.
 
Navedeni stan je dvoetažan, nalazi se u rezidencijalnoj četvrti grada Zagreba na Vrhovcu, u neposrednoj blizini poznatog restorana Tač. Andrej Plenković diplomirao je pravo 1993. godine, a zaposlio se u Ministarstvu vanjskih poslova Republike Hrvatske 1994. godine. Učlanio se u HDZ 2011. godine u Temeljnom ogranku Jelenovac u Zagrebu, a navedeni stan kupljen je 2003. godine. Dakle, u oko devet (9) godina radnog staža Andrej Plenković je od primitaka ostvarenih od „nesamostalnog rada“ uštedio iznos od  oko 2.610.000,00 kuna koliko je približno na temelju procjene njegove vrijednosti iz Imovinske kartice taj stan vjerojatno plaćen odnosno kupljen, umanjen za iznos koji je dobiven „prodajom imovine“ kako je to navedeno u Imovinskoj kartici prema kojoj je i ta stavka bila uključena u kupnju stana.
 
No, Andrej Plenković je tijekom tog razdoblja od 1994. godine produženog do mjeseca studenog 2016., ili samo u razdoblju nakon kupnje navedenog stana 2003. pa do mjeseca studenog 2016., uštedio i još 13.000,00 eura koliko je navedeno da ima na štednji u Imovinskoj kartici u rubrici „Podatci o štednji“.
 
Veći dio radnog staža Andrej Plenković proveo je u diplomatskoj službi u inozemstvu gdje su plaće znatno veće nego u Hrvatskoj, no unatoč toj činjenici realno je pitanje je li doista u navedenom razdoblju od oko devet godina mogao uštedjeti novac u tolikom iznosu? Čak i da je racionalan i štedljiv kao što je to znameniti brački škrtac i SDP-ov cinik Arsen Bauk? Stoga na „tragu novca“ treba utvrditi, u kojoj je banci Andrej Plenković imao deponiran novac kojim je kupljen navedeni stan? Koliko je godina bio otvoren taj račun i kakva je bila dinamika primitaka te u kojim iznosima, i jesu li primitci bili doista samo od „nesamostalnog rada“ ili možda i iz drugih izvora? Koja i kakva je to bila „imovina“ i u kojem zemljišniku je bila evidentirana, prodajom koje je dobiven dio od ukupnog iznosa novca koji je bio potreban za kupnju navedenog stana? Kome i kada je prodana ta „imovina“, za koliki iznos novca, te u kojoj banci i na čiji račun je kupac uplatio novac?
 
U kojoj je banci štednja Andreja Plenkovića u iznosu od 130.000,00 eura, od koje godine je ta štednja, i je li ostvarena kako je to navedeno u Imovinskoj kartici samo od „primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada“, ili je možda bilo primitaka i iz drugih izvora? Uštedjeti toliki iznos novca koliko je približno plaćen navedeni stan umanjen za primitak ostvaren „prodajom imovine“ u oko devet godina radnog staža, i još k tome uštedjeti 130.000,00  eura za oko petnaestak godina radnog staža, doista je vrlo teško ostvarivo na etičan, moralan i društveno primjeren; te estetski, didaktički, objektnoidentifikacijski i kao obrazac ponašanja i djelovanja uzoran i prihvatljiv način!
 
U demokratskim, kulturnim, civiliziranim i humanim društvima i državama; javne osobe imaju određene i ustaljene etičke, moralne, estetske i društvene obveze prema javnosti, društvu i građanima. Pa ako Andrej Plenković imalo poštuje standarde demokracije, javnost i građane; morao bi na sva prethodno navedena pitanja i nepoznanice dati valjane, egzaktne, relevantne, pouzdane, provjerljive i vjerodostojne odgovore i u njima iste takve podatke! Logično i odgovorno, ista ta javnost i cijelo društvo očekuju da ti odgovori ne će biti na razini „vjerodostojnosti“ realizacije izbornog programa HDZ-a i obećanja koja je dao u izbornoj kampanji za saborske izbore 2016., ili na Badnjak 2016. kada je na hitno sazvanoj konferenciji za novinare koju je prenosio i HRT operetno-melodramatično te kičerski patetično do lažnih suza obznanio Urbi et Orbi plan Vlade RH o kupnji dionica INA-e od mađarskog MOL-a prodajom dionica HEP-a. Kao što je to proteklo vrijeme pokazalo i dokazalo, bilo je to na razini „vjerodostojnosti“ kao životnog i političkog kreda Andreja Plenkovića, zar ne!
 

Erih Lesjak

Hrvatski narode, vadi glavu iz pijeska

 
 
Zbog Plenkovićeve protuhrvatske politike, ako kao narod ništa ne poduzmemo, vrlo će brzo cijela Hrvatska biti VELIKI VUKLOVAR. Zar su nas mainstream mediji uspjeli do te mjere eutanizirati da kroz ovo vrlo opasno vrijeme lutamo i prolazimo kao pijani i napušeni? Običan hrvatski čovjek totalno je neinformiran o planovima za uništenjem Hrvatske i hrvatskog naroda u korist jedinstvene europske države. Kad Srbija uđe u EU građani Republike Srbije dobit će dozvolu za doseljenje u Hrvatsku. Bit će to definitivan kraj Hrvatske koja postoji od stoljeća sedmog.
Zar Ti hrvatski narode uistinu nije jasno da je i to jedan od razloga zašto četnički zločini u Vukovaru nisu do danas procesuirani, i ne će nikada u punoj mjeri ni biti procesuirani, ako se hrvatski narod nekim čudom na vrijeme ne trgne iz eutanaziranog stanja. Taj veliki strah za budućnost i opstanak Hrvatske imao sam na umu dok sam slušao Penavin govor u Vukovaru, i dok sam se vozio autobusom natrag u Zagreb nakon prosvjeda. Da je održan u stabilnoj državi, kojoj ne prijeti nikakva opasnost, jer ima svoju domoljubnu vladu, Penavin govor u Vukovaru bio bi sjajan građanski poziv Vladi da promijeni svoju pogrješnu politiku kad je riječ o procesuiranju četničkih zločina u Vukovaru i diljem Hrvatske.
 
Nažalost, mi nemamo hrvatsku domoljubnu Vladu niti premijera koji se brinu i beskompromisno zalažu za vitalne i dugoročne interese hrvatske države i hrvatskog naroda. Ma koliko teška i žalosna bila svjedočanstva žrtava četničkog nasilja i genocida u Vukovaru, nemojmo preskočiti činjenicu da sve hrvatske žrtve tijekom Domovinskog rata ne će biti prikazane u punom svjetlu niti prihvaćene sve dok imamo izdajničke vlade, a to su bile sve Vlade od 2000. godine. Zato ponovno postavljam pitanje: tko i zašto je odlučio da se na prosvjedu izravno i jasno ne prozove katastrofalna politika najopasnijeg premijera u novoj hrvatskoj državi? Tko je zapovijedio taj izdajnički čin? Tko se to boji i tko štiti Plenkovića kao političara? Hoćemo li, ali samo ako opstanemo do tada, za dvadeset ili više godina gledati i slušati na televiziji o izdajicama u našim hrvatskim redovima, koji su bili na čelu hrvatske države ili hrvatskih političkih stranaka.
 
Sve je manje ljudi kojima je to poznato. No ja sam prije četrdeset godina u Australiji oštro kritizirao politiku predsjednika Hrvatskog narodnog vijeća u emigraciji dr. Mate Meštrovića. Napisao sam nekoliko članaka u Hrvatskoj slobodi u kojima sam tvrdio da je Meštrović američki agent, koji će, kad dođe vrijeme, provoditi politiku američkog State Departmenta, čiji je cilj bio čuvanje Jugoslavije.
 
Ubojstvo Brune Bušića

Šesnaestoga listopada je obilježena 40. godišnjica ubojstva velikog hrvatskog domoljuba Brune Bušića, koji je trebao biti izabran za predsjednika Hrvatskog narodnog vijeća. No, nakon što je Udba ubojstvom Brune Bušića spriječila da on dođe na čelo te tada najveće hrvatske emigrantske organizacije, za predsjednika HNV-a izabran je dr. Mate Meštrović. Tu se nema što više dodati. Tada sam, kao i danas, bio izložen strašnim napadima u emigraciji, ne samo u Australiji, nego i diljem svijeta. Optuživan sam da sam Jugoslaven i udbaš zato što iznosim moje tada čvrsto uvjerenje da se Meštrović, a po toj logici, ne bori za samostalnu hrvatsku državu, nego da je u Hrvatsko narodno vijeće ubačen kao američki agent. Sljedbenici i suradnici Mate Meštrovića u Melbourneu napali su me i fizički u Hrvatskom katoličkom centru u Clifton Hillu (Melbourne) tijekom posjeta Vladimira Šeksa koncem 1989. Mislim da je to bilo nakon mojeg sastanka s dr. Franjom Tuđmanom u Kanadi u studenom 1989.
 
Satisfakcija nakon četiri desetljeća
 
Večeras sam nakon toliko desetljeća dobio veliku satisfakciju kad su u emisiji na HTV-u, "Rat prije rata", objavljeni dokumenti o Meštrovićevoj ulozi kao američkog agenta koji je pokušao 1989. i 1990. provesti politiku SAD-a da se pod svaku cijenu zaustavi dolazak HDZ-a i Tuđmana na vlast u Hrvatskoj i spasi Jugoslavija. Meštrović je u travnju 1990. došao u Hrvatsku, nakon što je od Jugoslavenskog konzulata u New Yorku (?) dobio jugoslavensku vizu, da bi tijekom predizborne kampanje podržao Koaliciju narodnog sporazuma, koja je tada bila protiv razbijanja Jugoslavije. Istovremeno, i uz jako veliki rizik, što se moglo vidjeti u posljednjoj emisiji na HTV-u, da budem ubijen ako JNA odluči provesti puč u Hrvatskoj, kako bi spriječila dolazak dr. Tuđmana i HDZ-a na vlast, ja sam 12. travnja 1990. došao u Hrvatsku s australskom putovnicom i bez vize. Bio sam zadržan u Zračnoj luci u Zagrebu. Još uvijek su živi svjedoci koji su me tada dočekali. Na kraju sam bio ipak pušten. U Hrvatsku sam, kao predsjednik HSS-a za Australiju, došao podržati Hrvatski blok, koji je predvodio HDZ na čelu s dr. Tuđmanom.
 
Znam da ne ću doživjeti novu satisfakciju glede mojih upozorenja o posebno pogubnoj politici predsjednika Valde Plenkovića. Možda ću prije toga i nestati, biti ubijen poput hrvatskih emigranata prije stvaranja hrvatske države. Međutim, i ovoga sam puta stoposto siguran da će se makar netko sjetiti "kako je neki Babić" na vrijeme upozoravao što bi se hrvatskom narodu moglo dogoditi, ali tadašnja generacija Hrvata ponašala se kao putnici na Titanicu samo nekoliko sati prije potonuća "nepotopljivog" broda.
 
Hrvatski narode, a prije svega hrvatski domoljubi, makar nas je danas sve manje, trgnimo se. Još nije kasno, ali samo ako odbacimo sve droge koje nam svaki dan nude Plenkovićevi mainstream mediji, i uzmimo sudbinu Hrvatske u svoje ruke. Ne ću se više baviti organiziranim političkim radom. Međutim, ne ću ni šutjeti ni prestati pisati i upozoravati sve dok ne zaklopim svoje oči.


Antun Babić

Anketa

Tko će pobijediti u sukobu između Plenkovića i Brkića?

Nedjelja, 21/10/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 863 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević