Get Adobe Flash player
Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Primjer Milana Babića je dobar i jedini ispravan put za suživot i...

Karolina Velika!

Karolina Velika!

Vidimo izgrađenu osobu koja njeguje obiteljske vrijednosti i od koje...

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Vraća Hrvatskoj ustav iz 1974., jer vraća Srbe u ustav, i onda će ići...

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS-u je uspjelo što nije ni Benitu...

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Najviše fantazije danas ima u genderističkoj...

 • Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:16
 • Karolina Velika!

  Karolina Velika!

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:09
 • Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 09:32
 • IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:04
 • Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 17:31

Forumaši odgojeni u jugokomunističkom duhu

 
 
Na našem političkom nebu zasvijetlila još jedna 'zvijezda', Nacionalni Forum, kojemu bi već i naziv trebalo promijeniti u adekvatni Nacional-socijalistički Forum! Zašto? Pa, Nikica Gabrić je izrazito lijevo orijentirani prototip 'socijalističkog funkcionera' koji sada prodaje jeftinu demagogiju i najniži populizam maglovite konzistencije. Odgojen je u komunističkom društvu u kojem su promućurni političari - partijski drugovi,  pojam 'državnog' dobro naučili izjednačavati s pojmom 'privatnog' a danas se latio 'lijeve' politike kako bi u sprezi s kukurikavcima i muzikologom s Pantovčaka spasio svoj 'svjetlosni' biznis i kao takav prikrio svoje poslovne mućke oko privatizacije odjela dijalize državne bolnice 'Sveti Duh'! 
http://www.skoj.org.rs/images/protest.jpg
Kakvom to društvu pripada naš 'Forumaški' lider? Nikica Gabrić je zadnji iscjedak propalog sistema odnosno bio je predsjednik Socijalističke saveza omladine SR Hrvatske 1987./88., a to je vrijeme-za koje duhoviti kolumnist Milan Ivkošić veli „Vjerovao je, dakle, u zločinački jugo-komunizam na njegovu izdisaju“ - bilo rezervirano samo za najpodobniji partijski kadar. Od pripadnika tog društva ne smijemo zaboraviti ni zadnjeg predsjednika Saveza socijalističke omladine Jugoslavije Gorana Radmana (iz 1987.) koji je 1984. kao 'posljednji yugo-Mohikanac' primio Titinu štafetu na stadionu JNA u Beogradu. Taj je partijski drug od 1984. do 1987. radio kao savjetnik u Predsjedništvu SR Hrvatske, pred sam rat bio je izvršni sekretar CK SKH a upravo1987. postaje generalnim direktorom TV-Zagreb uz blagoslov drugarice Mirjane Rakić; danas je ravnatelj HRT-a i vlasnik partijskog lena, ladanjskog hotela na Bohinju. Dakle, on je poput Nikice Gabrića isto tako 'vjerovao u zločinački komunizam na njegovu izdisaju', ali ga je Račanov neo-komunizam i nagradio za minuli rad!
 
Dodajmo tome još i ovo: Takvi su Gabriću i Radmanu jednaki jugofili, 89., bili i pripadnici UJDI-ja koji su čak i nakon Gazimestana vjerovali u besmrtnu Yugu: direktor(?) tog društva bio je do danas 'politički nepoderivi' Žarko Puhovski a jedan od članova i etno-biznismen Milorad Pupovac te uz njih još i razno-razna srpsko-hrvatska bratija! Iako izrazito jugoslavenskog značaja UJDI je osnovana u proljeće 1989. u Zagrebu. Pristalice su bili uglavnom lijevo-liberalni intelektualci koji su se zalagali sa jedinstvenu socijalističku Jugoslaviju i protivili se stvaranju suverene republike Hrvatske; neki od njih, poput Puhovskog, u tom pogledu su se iskazali još 1971. u vrijeme Hrvatskog proljeća!
 
Svi nabrojeni drugovi bez obzira na njihov politički pedigre i danas su ugledni i materijalno dobro situirani članovi hrvatske društveno-političke elite a Nikica Gabrić još uz to je i veliki biznismen čije se 'svjetlosno' carstvo, izgleda, počelo opasno ljuljati! Iznenađenje za kraj, ili, 'sad se vidi sad se zna ko je koga izabra': Umjesto da se je časno povukla nakon premijerske abdikacije i (nečasnog) izbacivanja iz stranke te se prihvatila 'kuhače' i obitelji, nezavisna Jaca nikako da se riješi svoje bolesne ovisnosti o politici!? Dakle, bivša HDZ-ovka, bivša premijerka, bivša 'desničarka' Jadranka Kosor posljednja je na Gabrićevoj listini ali sasvim lijevo orijentiranih Forumaša za EU-parlament?
 
Novinarima je Jadranka rekla kako svojim mjestom na listi prije svega želi poduprijeti ideju okupljanja ljudi i građenja mostova među ljudima. „To je prije svega bitno da vratimo neko samopouzdanje da se možemo izvući iz gospodarske krize, da se okupljamo. Mislim da je Hrvatska danas duboko podijeljena zemlja i da nas to itekako sprječava da napredujemo“, istaknula je naša plemenita Jaca. 'Tu sam da poduprem ideju, zato sam i ja predložila da budem makar i zadnja na popisu, ali da budem kao podupiratelj sa svojim bogatim premijerskim iskustvom', rekla je Jadranka Kosor. Komunistička krv nije voda odnosno tko je uopće bila Jadranka Kosor?
https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-prn1/t1.0-1/c27.17.210.210/s160x160/381915_362031830557369_2038401943_n.pnghttp://galleryplus.ebayimg.com/ws/web/320998078771_1_0_1/1000x1000.jpg
Evo nekih vjerodostojnih natuknica iz njezine predratne političke karijere: „Socijalizam - jedina perspektiva radnika u klasnoj borbi demokratskog centralizma, kroz jačanje bratstva i jedinstva u duhu izlaganja našeg druga Dušana Dragosavca na IX. Kongresu SK Jugoslavije.“ (referat podnosi drugarica Jadranka Kosor (Kumrovec, Politička škola SKH, 14. 5. 1983.) „Borba Saveza komunista Hrvatske u odnosu na sprječavanje jačanja klera i suzbijanja neprimjerenog ponašanja Katoličke crkve u Hrvatskoj prema omladini i nastojanje njihova povezivanja s emigracijom radi podrivanja temelja SFRJ.“ (diskusija drugarice Jadranke Kosor, 4. 3. 1986. na sjednici Međuopćinske konferencije Centralnog Komiteta Saveza Komunista Hrvatske, Split)
 
Mišljenje: „Dotična drugarica je svojim izlaganjem skrenula pozornost sudionika visokog partijskog skupa i očekivati je skorašnje njezino kooptiranje u Predsjedništvo najvišeg partijskog organa u Republici na predstojećem Kongresu u listopadu ove godine.“ (Slobodna Dalmacija, 5. 3. 1986.) Prateći prije par dana još i Kukuriku-konvenciju za EU parlament u dvorani urešenoj modificiranim zvijezdama petokrakama u duginim gay-bojama teško se oteti dojmu: sve je isto samo Njega nema!
 

Damir Kalafatić

Anketa

A. Plenković i T. Medved dodvoravaju se Srbima. Je li to izdaja?

Nedjelja, 09/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1023 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević