Get Adobe Flash player
Zašto nije spomenula krčki pršut?

Zašto nije spomenula krčki pršut?

Zastupnica Strenja Linić s kulenom napala kolege anesteziologe iz...

Plenković - despot u svilenim rukavicama

Plenković - despot u svilenim rukavicama

Servilni europski poslušnik i okrutni domaći...

Tko podržava Andreja Plenkovića?

Tko podržava Andreja Plenkovića?

Hrvatski narode, vadi glavu iz pijeska     Zbog...

Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

Domoljubnim Hrvatima prijeti onaj koji je uništio Istru i...

Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

Sve što radi je čista prijevara, obmana, silovanje zdrave pameti,...

 • Zašto nije spomenula krčki pršut?

  Zašto nije spomenula krčki pršut?

  četvrtak, 18. listopada 2018. 16:57
 • Plenković - despot u svilenim rukavicama

  Plenković - despot u svilenim rukavicama

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:22
 • Tko podržava Andreja Plenkovića?

  Tko podržava Andreja Plenkovića?

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:18
 • Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

  Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:16
 • Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

  Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

  četvrtak, 18. listopada 2018. 18:48

Stanković nijednom nije niti spomenuo Domovinski rat

 
 
U povodu posljednje emisije "Nedjeljom u 2", u kojoj je gostovao vukovarski branitelj Predrag Mišić Peđa, Hrvatska radiotelevizija izdala je priopćenje za javnost.
https://1gr.cz/fotky/idnes/10/111/org/AHA36ec50_profimedia_0015114615.jpg
Da Stankoviću, u Vukovaru je bio "građanskii rat"!

"Hrvatska radiotelevizija (HRT), poštujući Ustav Republike Hrvatske i Deklaraciju o Domovinskome ratu Hrvatskoga sabora, ograđuje se od stajališta iznesena u emisiji Nedjeljom u dva 19. studenoga u kojoj je voditeljAleksandar Stanković u više navrata Domovinski rat doveo u vezu s „građanskim ratom". Naime, u Deklaraciji o Domovinskome ratu stoji da je "na Republiku Hrvatsku oružanu agresiju izvršila Srbija, Crna Gora i JNA s oružanom pobunom dijela srpskoga pučanstva u Republici Hrvatskoj" te se ističe da su "temeljne vrijednosti Domovinskoga rata jednoznačno prihvaćene od cijeloga hrvatskog naroda i svih građana Republike Hrvatske".

Hrvatska radiotelevizija ističe i da su svi novinari i zaposlenici javnoga medijskog servisa obvezni objektivno i nepristrano raditi te poštivati pozitivne zakonske propise Republike Hrvatske, a tako i one koji se odnose na Domovinski rat i stvaranje današnje slobodne, suverene i demokratske Republike Hrvatske. Ma dajte hatevejci, sjajna vam je „ograda“, samo se plašim kako je mala. I obični, evolucijski zec bi ju mogao preskočiti, kamo li onaj odvratni narisani od onoga kojega, nakon smrti, drže u hladnom „pacu“ kako bi „uskrsnuo“ kad za to dođe vrijeme.  Nije naime „Aleksandar Stanković u više navrata Domovinski rat doveo u vezu s „građanskim ratom“. Preslušajte snimku hatevejci, čini mi se kako on Domovinski rat nije ni spomenuo. Da ga je i doveo „vezu“, ni po jada, on je naime dokazivao Peđi Mišiću, na najgori način najgorega „novinarstva“, na njegovoj u biti i obiteljskoj tragediji, kako je ovdje bio „građanski rat“. Mene to od Stankovića ne iznenađuje, o njegovim „uradcina“, uključivo i „poezijom“ ovdje sam pisao. On me zapravo uopće odavno ne zanima - zanima me ta vaša javna kuća, ta medija, koju Ja (čistom silom) plaćam.
 
Kladim se da se ni nakon ovoga, a to je u odnosu na neke Stankovićeve emisije, dubinski antihrvatske, o kojima smo ovdje pisali zapravo malo, ili isto, Stankoviću ne će dogoditi ništa. Štoviše, ja bih ga svakako ostavio da radi što je radio i kako je radio do sada - dok se ta vizija televizije sama od sebe ne osuši. Tko će ga se, uostalom, usuditi skinuti? Ne bih mu mogao skinuti ni kapu ni šešir, jer ih nit' nosim, nit' podnosim. Osim vunenu kad zebe za uši. Tu mi pak mogu skinuti samo silom. Zaključujem: Hatevej nemoj se „ograditi“ na ovaj način od Aleksandra Stankovića - trebaš ga na-graditi. Mi ćemo platiti.
 

Mato Dretvić Filakov

Komentari   

0 #2 Laslo Torma 2017-11-25 19:07
Stanković je sramota HRT-a, no to i nije neko čudo, jer
javna kuća ne može funkcionirati a da nema i novinarskih d...a ! U svakom slučaju drug Aco je već davno zaslužio da bude predmet "pažnje" DORH-a po službneoj dužnosti. Za puno Srba u RH, RH je kost u grlu, a kad jedan lojalan Srbin dođe kod Ace, on pokušava da isprovocira čovjek u korist svojih bolesnih ideja. No ovaj se nije dao. "Ograđivanje" HRT-a od Ace je sramotno mlako i farizejsko.
kakvu vladu imamo još samo nam nedostaje da Stanimirović postane glavni i odgovorni urednik HRT-a, a pretplata se šalje direktno u Beograd !
Citat
0 #1 ivan 2017-11-24 14:01
stankovići,pupo vci, jusipovići ,manolići i ostali čedo komunisti su produkt hadezeja, esdepeja i ostaliih stranaka koje su proizašle iz KPJ-u, zato oni svi vrebaju i muljaju,kako ponovo da se vrate u četničko komunističku vukojebinu, gdje su se i "okotili" 1945godine! Spašava jedino otvoranje Arhive i lustracija! sve te čedokomuniste, koji su imali duže od jednog dana komunističke iskaznice, stavit im bugije na noge i poslati ih negdje na zatvorenu "farmu" da prave mule ,a mesić i šeksa da im bude projektanti brastva i jedinstva, njihove zajedničke jugo čaršije i njenih mula, u kojoj će se klanjati vampiru titu miloševiću i njihovim zločinačkim satanima, kao sto su zločinci mladić karadžić, kadijević, dubajić i svi ostali zločinca i đenerali lucipera tita!
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Tko će pobijediti u sukobu između Plenkovića i Brkića?

Subota, 20/10/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1492 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević