Get Adobe Flash player
Zašto nije spomenula krčki pršut?

Zašto nije spomenula krčki pršut?

Zastupnica Strenja Linić s kulenom napala kolege anesteziologe iz...

Plenković - despot u svilenim rukavicama

Plenković - despot u svilenim rukavicama

Servilni europski poslušnik i okrutni domaći...

Tko podržava Andreja Plenkovića?

Tko podržava Andreja Plenkovića?

Hrvatski narode, vadi glavu iz pijeska     Zbog...

Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

Domoljubnim Hrvatima prijeti onaj koji je uništio Istru i...

Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

Sve što radi je čista prijevara, obmana, silovanje zdrave pameti,...

 • Zašto nije spomenula krčki pršut?

  Zašto nije spomenula krčki pršut?

  četvrtak, 18. listopada 2018. 16:57
 • Plenković - despot u svilenim rukavicama

  Plenković - despot u svilenim rukavicama

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:22
 • Tko podržava Andreja Plenkovića?

  Tko podržava Andreja Plenkovića?

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:18
 • Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

  Prijeteće poruke Ivana Jakovčića

  srijeda, 17. listopada 2018. 13:16
 • Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

  Ministar razdjelnik - onaj koji vara i krade

  četvrtak, 18. listopada 2018. 18:48

Zašto nisu zakonski progonjeni Kapović, Mikulić, Stubbs, Lalovac...?

 
 
Dnevni list Slobodna Dalmacija – rubrika „GRINTANJE“ Ivice Ivaniševića (8. siječnja 2018., str. 44.)
Pseudohumanizmom prikriveni cinizam
Ivanišević: Zašto je Predsjednica bojkotirala pravoslavni Božić?
Pao joj je u nezgodan datum.
Čitatelj: Obzirom na društveni i politički položaj hrvatske nacionalne manjine u Republici Srbiji, političkom primanju za vjerski blagdan pravoslavni Božić morali su obvezno nazočiti ne samo Predsjednica Republike Hrvatske, nego i predsjednik Hrvatskoga sabora, ministrica vanjskih poslova, državni tajnik SDU za Hrvate izvan RH, predsjednik Hrvatskog Crvenog Križa, predstojnica Caritasa, kardinal Josip Bozanić, nuncij Svete Stolice u RH, sveti Otac papa Franjo, te ako je ikako mogao uskladiti svoje obveze i termine i sâm svevišnji i jedini te zajednički nam i dragi – Bog! Možda bi Svevišnji hrvatskoj nacionalnoj manjini u Republici Srbiji jedini i mogao pomoći?
http://www.mod-langs.ox.ac.uk/russian/childhood/pavlik4.jpg
Dnevni list Slobodna Dalmacija – rubrika „GRINTANJE“ Ivice Ivaniševića (6. siječnja 2018., str. 48.)
Pedagogija šaketanja Zorana Predina
Petir: Zagovor arbitraže je izdaja.
Ivanišević: A tko sluša Zorana Predina, slušat će oluju.
Čitatelj: I ne samo to, nego će i osjećati bolne bubotke po glavi i tijelu kao svojevremeno košarkaški sudac kojeg je Zoran Predin nezadovoljan njegovim suđenjem nakon utakmice išaketao na parketu pred zaprepaštenim gledateljima!
 
Dnevni list Slobodna Dalmacija – rubrika „vaš sms“ (6. siječnja 2018., str. 48
Bicepsi i korijeni
U meču između Plenkovića i Milinovića tipujem na onog koji ima veće bicepse.
Božo, Split
Čitatelj: I na onog koji ima dublje i jače udbine i kosove korijene! Može bit da je to sin udbina profesora informatologije i majorice JNA, kosovke i vojne lekarke koja je u skladu s tim kao osoba od posebnog statusa i povjerenja s pukovnicom JNA dr. Mirom Broz (snahom Josipa Broza Tita), godine 1991. bila članica Povjerenstva Vojne bolnice Dubrava u Zagrebu u pregovorima o njezinu prelasku u nadležnost Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske?
 
Duh i moral Pavlika Morozova u Zagrebu

 

Vjeroučitelj u zagrebačkoj Osnovnoj školi „Matija Gubec“ šokiran i frustriran presudom u Den Haagu izgubio je orijentaciju u vremenu i prostoru i zaboravio da nije Jupiter, te da NKVD-ova i UDB-ina didaktika i pedagogija imaju i danas svoje učenike i sljedbenike. Neprimjereno je svom vjeroučiteljskom i odgojiteljskom pozivu, misiji i moralu u razredu pred učenicima u kontekstu odluke suda i emocija izazvanih presudom u Haagu „šestorki“ i činjenično neutemeljene neizravne stigme hrvatskoj državi i narodu o „udruženom zločinačkom pothvatu“, govorio da zbog njihove moguće odgovornosti za tu i takvu presudu bivše predsjednike S. Mesića i I. Josipovića te ministricu vanjskih poslova V. Pusić treba strijeljati!
 
U tom razredu kao i u cijelom društvu još uvijek ima nasljednika i sljedbenika NKVD-ova junaka Pavlika Morozova, koji je 1932. u Sovjetskom Savezu kao 13-godišnji dječak svoga oca prijavio da skriva žito i ne će da ga preda u kolhoz! Tim svojim činom dao je svijetli primjer svim pionirima, omladincima i trudbenicima te odredio društveni kanon da su interesi komunističke partije i države ispred i iznad egzistencijalnih potreba i interesa roditelja, obitelji, društva i naroda. Dječakov je otac ubrzo uhapšen i osuđen na 10-godišnju robiju u sibirskom gulagu gdje je i umro.
 
Udbin portal Index
 
Suvremeni Pavlik Morozov iz zagrebačke Osnovne škole „Matija Gubec“ pokazao se dostojnim nasljednikom svog NKVD-ovog idola i UDB-ine doušničke „škole“ svojih roditelja, pa je snimio što je  moralno i društveno neprimjereno u razredu govorio vjeroučitelj, to je poslano UDB-inom portalu INDEX neosuđenog utajivača milijunskog iznosa za porez Matije Babića, i vjeroučitelj je zbog „poticanja na mržnju i nasilje“ uhićen i proveo desetak dana u istražnom zatvoru u Remetincu, a potom dobio i izvanredni otkaz ugovora o radu. U Jugoslaviji je bio čuven po ljudska i građanska prava i slobode zloćudni „verbalni delikt“ po „članu 133. Krivičnog zakona SFRJ“.
Već su se javili građani pa i roditelji nekih učenika s prijedlogom da se Osnovna škola „Matija Gubec“ u Zagrebu preimenuje u Osnovnu školu „Pavlik Morozov“, u čast i slavu sovjetske NKVD-ove moralne vertikale te pionirskog i društvenog ideala i idola – Pavlika Morozova!
Pa neka vjeroučitelju tako i bude kad je zaboravio u kojem stvarno političkom i društvenom sustavu živi te gdje i s kim radi, kao i na to što je dopušteno Jupiteru i „jupiterovcima“ a nije „volu“ i „volovima“. A evo što bez moralne i društvene osude, istrage te i nekažnjeno mogu te su to javno govorili ili i radili „jupiterovci“:
Prof. dr. sc. Mate Kapović: „Serem vam se na Bleiburg!“.
Prof. dr. sc. Borislav Mikulić. „Studenti, trebate polomiti noge zaštitarima“. (Zaštitari su po službenoj dužnosti štitili mirnu studentsku većinu od militantne i agresivne ljevičarski ideologizirane manjine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu).
 
Dr. sc. Paul Stubbs, znanstveni savjetnik: „Umri, sotono“. (Poruka javno upućena kardinalu Josipu Bozaniću). Znakovito, Paul Stubbs je iz Velike Britanije kao član humanitarne organizacije i humanitarac došao u ratnoj agresiji JNA i paramilitarnih jedinica izloženu Hrvatsku, tu ostao i u Ekonomskom institutu u Zagrebu napravio znanstvenu karijeru, te kao što to vidimo o trošku hrvatskih poreznih obveznika nastavio svoj „humanitarni“ rad za službe koje su ga educirale i po zadatku uputile u Hrvatsku!
Protiv SDP-ovog ministra i aktualnog saborskog zastupnika Borisa Lalovca nije pokrenuta istraga, sudski proces i zatražena ostavka na dužnost ministra zbog obiteljskog nasilja; a protiv HDZ-ovog župana Požeško-slavonske županije Alojza Tomaševića zbog tog istog i takvog obiteljskog nasilja pokrenuta je istraga, sudski proces i zatražena ostavka na dužnost župana!?
Prema članku 14. Ustava Republike Hrvatske: „Svatko u RH ima jednaka prava i slobode, i svi su pred zakonom jednaki“, no kako se te ustavne odredbe provode u društvenoj i pravosudnoj praksi moglo se vidjeti i uvjeriti iz navedenih primjera i dokaza njihove selektivne primjene te kršenja Ustava RH a što je godinama uobičajena i stalna praksa!
 

Zoran Pravdić

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Tko će pobijediti u sukobu između Plenkovića i Brkića?

Subota, 20/10/2018

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1114 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević