Get Adobe Flash player
Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

Spomenik general-majoru Bratiću u vojarni Vojske Srbije dokaz srbijanske...

Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

Plenković: Trebate znati da nijedno pravosudno tijelo u RH nije službeno...

Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

Autor pjesme "Srbe na vrbe" je Slovenac Marko...

Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

Sve dok Hrvatska prijestupnike javno i kolektivno ne osuđuje bit će...

SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

Prema Željki Proleterki partizani su imali pravo na mržnju i...

 • Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

  Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

  četvrtak, 14. studenoga 2019. 10:34
 • Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

  Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

  srijeda, 13. studenoga 2019. 16:46
 • Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

  Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

  četvrtak, 14. studenoga 2019. 13:30
 • Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

  Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

  srijeda, 13. studenoga 2019. 16:40
 • SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

  SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

  utorak, 12. studenoga 2019. 19:49

Trinaesti travanj 2018. zabilježen kao jedan od najsramnijih dana u hrvatskoj povijesti

 
 
I to se dogodilo! Hrvatski državni Sabor se legitimirao kao leglo LBGTIQ-ovaca, te izglasao Zakon... o ratifikaciji Istanbulske konvencije, sa110 zastupničkih glasova ‘za’ naspram 30 ‘protiv’, dok su se preostalih 11 saborskih zastupnika bilo zato jer ih nije bilo, ili se nisu htjeli izjašnjavati, ponijelo kukavički, da bi jednog dana mogli reći – „mi nismo sudjelovali u tome!“.
https://narod.hr/wp-content/uploads/2018/04/ratifikacija.jpg
Pogazili su sve što čini hrvatsku tradicionalnu kulturu i vjeru, te ozakonili, bar formalno, jer stvarno će to teško moći učiniti, da hrvatska mladež, hrvatski narod treba prihvati bezbožnu, do srži pokvarenu i iskvarenu zapadnu „rodnu ideologiju“, koja propagira ono što je mentalno bolesno, kao zdravo, i ono što je izopačeno, kao nešto normalno!
 
Nažalost tome je kumovala naša politička „elita“ i kumovali su naši korumpirani mediji, radi... kako bi pokojni Predsjednik rekao – Judinih škuda! pri čemu valja reći, istine radi, da bi se stvari drugačije odvijale, da Premijer, koji je istovremeno i Predsjednik HDZ-a nije toliko gorljivo „prosipao“ javno LAŽ o tome da Istanbulska konvencija NE sadrži rodnu ideologiju, već samo govori o obvezi zakonske zaštite žena i obitelji od nasilja?! Nadajući se da u nas još ima nekorumpiranih statističara, kolumnista i medija, na njima je sada velika odgovornost prema javnosti, da prate koliko je manje nasilja prema ženama i obitelji nakon ratifikacije Istanbulske konvencije u Hrvatskom saboru, te da o tome redovito izvješćuju hrvatsku javnost, na primjer jednom godišnje?! No na Hrvatskom saboru i na nekorumpiranim medijima leži i velika odgovornost da istinito izvješćuje javnost o tome koliko i kakvih novih zakona, uredbi i propisa bude u Hrvatskoj doneseno radi „usklađivanja“ našega zakonodavstva sa zahtjevima iz Istanbulske konvencije. Mi smo dostatne zakone o kažnjavanju nasilja svih vrsta, pa i nasilja prema ženama i obitelji, imali i do sada, pa će biti zanimljivo pratiti što će se u tom pogledu mijenjati ili ne mijenjati.
 
Podaci iz zemalja koje su prije nas ratificirale Istanbulsku konvenciju pokazuju da se nasilje prema ženama i obitelji nije smanjilo, dapače u nekima se još i povećalo, što jasno pokazuje da su nas Premijer i Vlada lagali kada su tvrdili da je ona isključivo u toj funkciji zaštite žena i obitelji, a ne u funkciji podmuklog propagiranja rodne ideologije i njeno zakonsko inkorporiranje u nacionalna zakonodavstva! No, živi bili pa vidjeli !
 
Ako se nakon izglasavanja ratifikacije Istanbulske konvencije u Hrvatskom saboru ne bude događalo ništa glede donošenja novih zakona ili izmjene postojećih zakona o zaštiti žena i obitelji od nasilja, onda je jasno da je njezin isključivi cilj bio „uvođenje na mala vrata“ rodne ideologije u hrvatsko zakonodavstvo, što će se također brzo moći uočiti kroz nove školske kurikule, u kojima će se kao novi ISHODI zahtijevati da učenici ZNAJU da normalno biti „nenormalan“, i da je normalno da u ženskoj rukometnoj ekipi igraju i ženskomuškarci?!
 
Konačno bilo bi dobro da se javno objave imena tih 110 zastupnika u Hrvatskom saboru, koji su glasovali Istanbulsku konvenciju, tek toliko da javnost zna za koje LBGTIQ-ovce ne treba više glasati ni na kojim budućim izborima. Ovaj 13. travanj, petak, 2018., bit će u hrvatskoj povijesti zabilježen kao jedan od najsramnijih dana u povijesti hrvatskog saborovanja! Nije to bilo samo 110 LBGTIQ-ovaca protiv 30 normalnih, već i Hrvatski sabor protiv Boga i vjere u Hrvata, koja ih je održala svih ovih stoljeća, a čiju je povijest ovih 110 LBGTIQ-ovaca bezočno pogazilo! No Boga ima, pa će ih kad tad stići kazna Božja! Jer „ničija“ nije „dovijeka“ gorjela, pogotovu ne od onih koji se svake četiri godine trebaju izložiti glasanju naroda. Narod možda nije dovoljno pametan, ali nije ni totalno lud, a vremenom se i nauči razlikovati tko ga svjesno stalno laže, a tko nije takav.
 

Laslo Torma, dipl. ing. el. teh.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Zašto A. Plenković i dalje brani nepostojeći "dan antifašističke borbe" 22. lipnja?

Subota, 16/11/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 2201 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević