Get Adobe Flash player
Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

Komunizam uopće nije pao s padom Berlinskog zida - samo se prebacio u...

Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

Čak je 883.042 birača koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj,...

Kako se dijele

Kako se dijele "ustaške" kune

Na telefonskoj sjednici Srbima dodijeljeno 12 milijuna...

Izdaje naše predizborne

Izdaje naše predizborne

Svaka nova politička garnitura zaposli oko 20.000...

Zločinački karakter propale ideologije

Zločinački karakter propale ideologije

Vinko Puljić: Tko se od zločina ne distancira, taj postaje sudionik i...

 • Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

  Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

  četvrtak, 21. svibnja 2020. 17:14
 • Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

  Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

  srijeda, 20. svibnja 2020. 12:24
 • Kako se dijele

  Kako se dijele "ustaške" kune

  srijeda, 20. svibnja 2020. 19:41
 • Izdaje naše predizborne

  Izdaje naše predizborne

  utorak, 19. svibnja 2020. 13:24
 • Zločinački karakter propale ideologije

  Zločinački karakter propale ideologije

  utorak, 19. svibnja 2020. 13:20

Perjanica "Amsterdamske koalicije" i prvi političar Istre odlazi do ruba platoa…

 
 
Javna blamaža predsjednika IDS-a i jednoga od stupova naše "progresivističke" političke struje okupljene u "Amsterdamsku koaliciju", Borisa Miletića koji je mrtav-pijan ili drogiran lupetao pred kamerom jedva se držeći na nogama i praveći grimase dostojne jednog trećorazrednog cirkuskog klauna, u lijevo-liberalno-anarhističkom miljeu nije izazvala nikakve reakcije. Potpuno očekivano. Nije iznenađujuće ni to što snimka nije završila na ekranima najgledanijih televizija, jer ipak je riječ o perjanici "liberalizma" i "progresivizma" u Hrvata, a njima je dozvoljeno sve. Da se tko od njih uneredi na javnom mjestu, primjerice, na nekom od trgova u Zagrebu (i naravno, pred kamerama) i to bi zacijelo bio samo izraz "ljudske slobode", "demokracije", "kulture" i ni u kojem slučaju ne bi imalo nikakve negativne konotacije. Oni samom pripadnošću tom "progresivističkom" miljeu, nakon što dobiju svoje partijske knjižice (kao nekad u KPJ/SKJ) po automatizmu stječu imunitet na svaku kritiku, pa je sve što rade i govore (koliko god skaredno i imbecilno bilo), "napredno", "korisno" i "pametno". Eto, u takvom teatru apsurda mi živimo.
https://www.jutarnji.hr/incoming/miletic/8934551/ALTERNATES/LANDSCAPE_380/mileti%C4%87
Da je na njegovom mjestu bio Milijan Brkić ili bilo tko drugi s "desnice", gorjelo bi od kampanje i ta bi snimka završila u udarnim terminima informativnog programa većine televizija s nacionalnom frekvencijom, u pogon bi stupili i tabloidi, Internet portali i svi drugi medijski promotori "progresivista" i sve bi se pretvorilo u aferu neviđenih razmjera. Ovako… ništa, normala, sve o kej, stanje redovno, dapače… Za one kojima se ne da gledati kiselu njušku Borisa Miletića, evo prijepisa snimke (mada se cjelovit i kompletan dojam može dočarati ipak samo slikom i živom riječju):
Novinarka: "Može? Evo, koliko su i zašto su ovi izbori važni?"
Miletić: "Pitanje Evrope… što će biti sutra… i… apsolutno su važni izbori… i… držim da, neovisno o odazivu da razmišljamo o tome kako sutra urediti Evropu…"
(nakon ovoga Miletić pravi "kiselu" facu - nalik pijancu koji je iznenada u zabuni zagrizao limun umjesto jabuke, ali onako, iz sve snage - i počinje mlatarati rukama lijevo desno, dajući do znanja novinarskoj ekipi da nije u stanju dalje odgovarati na pitanja, što novinarka ne uvažava. Miletić počinje i nerazumljivo mrmljati kroz zube, ali "intervju" se nastavlja)
 
Novinarka: "O kej, ta neka pitanja koja su ustvari važna za građane, koja se ustvari odlučuju u Europarlamentu, možda da spomenemo neka od tih pitanja, na primjer i roming i tako dalje, to su neke svakodnevne stvari koje se tiču građana…"
(i sama novinarka je zbunjena, što je očito po načinu na koji postavlja pitanja. Miletić se pokušava uozbiljiti i smrknute face nastavlja)
Miletić: "Pa 70 posto zakona se de facto odnosi na nas…je l' tako?"
(slijedi stanka i usiljeni smiješak, ali, novinarka je "nemilosrdna" i ide dalje…)
Novinarka: "O kej, a možete li mi reći koje su konkretno stvari koje su važne?"
(perjanica "Amsterdamske koalicije" odgovara - s facom duboko zamišljenog, umnog čovjeka)
Miletić: "Dakle, važne su stvari, zato jer 70 posto zakona se odnosi na naš svakodnevni život…"
(i tu staje, novinarka je na trenutak zbunjena ali ipak nastavlja s pitanjima)
Novinarka: "Trebamo li mi očekivati puno od parlamentaraca, što možemo očekivati od njih?"
Miletić: "…Dakle… (ovdje pravi nešto dulju pauzu i vrti glavom dajući do znanja da ne može dalje govoriti, pokušava nešto šapćući priopćiti novinarki i nerazumljivo mrmlja)… "uzmite… uzmite…" (i dodaje još nešto neartikulirano za kraj, okreće se i odlazi… vidno izgubljen u prostoru)
Novinarka ga ispraća uz blagonakloni i diskretan smijeh riječima: "Dobro, hajde… o kej, o kej, dobro, hajde…"
 
Perjanica "Amsterdamske koalicije" i prvi političar Istre odlazi do ruba platoa na kojemu se nalazi, za tren se čini da će desno, ali ipak se odluči za lijevo (kako i priliči) i nestaje iz kadra…
(https://www.youtube.com/watch?v=-gejgj-VwAA;)
Nakon ovakve blamaže, u bilo kojoj normalnoj zemlji dotični bi letio iz stranke i političkog života i to pod hitno. Kod nas - jok, jer on je "liberal", "antifašist", stupa "amsterdamske koalicije" koja nas sve skupa uči "redu" i "kulturi" i u stanju su sve "objasniti" i učiniti "logičnim" i "prihvatljivim" - pa i to da lider jedne po svemu značajne stranke izađe pred kameru totalno pijan ili drogiran i da lupeta poput idiota.
 
Napamet mi pada još jedna afera koja je Hrvatsku osramotila upravo u EU parlamentu, a pomalo čini se (nezasluženo) pada u zaborav.
Mislim na slučaj naše gospođe u narodu poznate kao "pipl mast tras as". (https://www.youtube.com/watch?v=9LTQtcptPrs;) Nakon ove neviđene blamaže, tadašnji "veliki vođa" SDP-a Zoki Milanović stupio je u akciju i to pokušao neutralizirati grotesknom tvrdnjom kako gospođa o kojoj je riječ "bolje govori nego što čita engleski", uz dodatak (jer kod njega bez toga ne ide): "Ja to znam i kao diplomat i kao netko tko je koristio dugo engleski na jednoj vrlo sofisticiranoj razini. Govori ga bolje i od nekih profesora tog jezika koji ga govore za 2". (https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/milanovic-ingrid-prica-engleski-bolje-od-nekih-profesora-tog-jezika---278260.html;)
Naravno, uz obranu kolegice, tadašnji "veliki vođa" morao se i pohvaliti time kako je bio diplomat, te da je koristio engleski "na jednoj vrlo sofisticiranoj razini", uz zaključak da bi se neki profesori mogli sakriti pred gospođom "pipl mast tras as" po pitanju znanja ovog jezika, jer ga "govore za 2".
Da ponovimo: sve se može "objasniti" - pod uvjetom da se nađe dovoljan broj budala koje su to voljne u to povjerovati.
Novinari su ipak provjerili znanje gospođe "pipl mast tras as", pa gospodo profesori engleskog jezika, pogledajte i pažljivo preslušajte snimku, usput provjerite svoje znanje i konačno, dajte, naučite taj nesretni engleski, barem za 3! (https://www.youtube.com/watch?v=lDaH_y5_sP0;)
Sram vas bilo! Sve vas koji predajete našoj djeci engleski i dajete im jedinice, a ne znate ni za 2! Zar vas Zoki, budući "predsjednik Hrvatske" treba podsjećati što morate znati kako bi radili svoj posao kako spada!?
 
Što se asa "Amsterdamske koalicije" Miletića tiče, od danas sam njegov fan i navijam za što više ovakvih performansa u budućnosti. U potpunosti su opravdali svoj naziv: imaju pijanih i drogiranih, bivših delikvenata i lopova… i ne smijem dalje (da ne bi tužili portal, a bilo bi toga itekako), baš kao usred Amsterdama!
Forza Amsterdam!
Mome Borisu posebna poruka: Forza, maestro, pokazao si ovim "talibanima" i "ognjištarima" što je kultura ponašanja i politička kompetencija! Bandiera rossa, Boris, diko naša! Hasta la vista! Forza Istriana! Forza IDS! Forca LSD, kokain, heroin! I viski s ledom (možda je ipak bilo samo to u pitanju - da ne prejudiciram).
Tako se to radi, Boris, legendo! Samo mi je žao što nećeš ti u EU parlament, nego onaj bezlični, sterilni Flego.
S tobom bi bila ludnica.
Imala bi Europa što vidjeti.
 

Zlatko Pinter

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Četvrtak, 28/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1317 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević