Get Adobe Flash player
Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

Jugoslavenska filmska industrija (po)služila za radikalizaciju...

Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

Jedini spas Balkana proglasiti Srbe...

Poruka drugu Andreju Plenkoviću

Poruka drugu Andreju Plenkoviću

Hrvatska i hrvatski narod ne mogu preživjeti još šest...

Treba nam međusobno povjerenje

Treba nam međusobno povjerenje

Ne treba tražiti krivca. Krivi smo si...

NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

Neodgovorno je ponašanje Sabora da prihvaća svaki prijedlog...

 • Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

  Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

  srijeda, 25. studenoga 2020. 18:22
 • Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

  Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

  srijeda, 25. studenoga 2020. 17:45
 • Poruka drugu Andreju Plenkoviću

  Poruka drugu Andreju Plenkoviću

  srijeda, 25. studenoga 2020. 16:43
 • Treba nam međusobno povjerenje

  Treba nam međusobno povjerenje

  srijeda, 25. studenoga 2020. 17:01
 • NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

  NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

  srijeda, 25. studenoga 2020. 14:08

Hrvati bi morali voljeti Hrvatsku onoliko koliko Slovenci i Srbi žude za svakim komadićem hrvatskog tla

 
 
Doista ima nešto patološko, nezamišljivo, neprihvatljivo i psihološki bolesno u naravi hrvatskog naroda, njegovih predstavnika, političara i medija koji, ne istražujući stvarne uzroke i povijesne okolnosti  u kojima su se povijesni događaji zbivali i sedamdeset godina nakon Drugoga svjetskog rata optužuju predstavnike hrvatskog vojnog, političkog, kulturnog i života općenito, iz razdoblja Drugoga svjetskog rata i Nezavisne države Hrvatske, kao izdajice i krvnike koji su s pravom pod partizanskim revolucionarnim prijekim sudom likvidirani. Taj prijeki sud je radio bez stanke nakon potpisanog primirja 8. svibnja 1945. i uništavao sve, krive i ne krive, ostavivši duboku neizlječivu demografsku, političku, gospodarsku, kulturnu i vjersku ranu na tjelesnom stablu hrvatskog naroda.
https://www.telesurenglish.net/__export/1462130801739/sites/telesur/img/news/2016/05/01/2016-05-01t175406z_1498113606_s1betbotekaa_rtrmadp_3_may-day-cuba-march.jpg
Komunizam je nestao kao vladajuća ideologija ali je ostavio svoje pionire, recitatore partizanskih pionirskih pjesmica, pisce zadojene partijskom ideologijom, povjesničare koji prodaju opravdanje revolucionarne marksističko-lenjinističke pravde koja nikada nije priznavala ni pravo, ni porotu, ni milost, mnoge od njih na hrvatskim sveučilištima, u hrvatskoj politici, u hrvatskom Saboru, u hrvatskim medijima. Iako su se, navodno, vremena promijenila njihova revolucionarna tiranija se nastavlja tako da se više nitko nije sposoban ni zgražati nad njihovim izjavama jer one nisu ekscesi nego svakodnevnica. U Rijeci, gradu europske kulture oni žele istaknuti svoj babilonski crveni okultni pentagram na neboderu u središtu grada da se izdaleka vidi da nisu poraženi i tko Hrvatskom vlada.
 
Uvijek govorim kako bi se Hrvati morali ugledati po ljubavi prema Hrvatskoj na Slovence i Srbe a ne samo ih napadati i ismijavati.Uvijek govorim kako bi Hrvati morali toliko voljeti Hrvatsku koliko je vole Slovenci i Srbi koji neprekidno žude za svakim komadićem hrvatskog tla. I Slovenci i Srbi bi smjesta proglasili svoj gospodarski pojas na Jadranu, kad bi im se ukazala prilika, a ne bi oklijevali i premišljali s odgodom kako Hrvati. Uvijek govorim kako bi Hrvati morali biti bar toliko objektivni u procjeni povijesnih događaja iz prošlosti koliko su to spremni biti Slovenci i Srbi u opravdanju svojih političkih aktera iz prošlosti, ne da bi prikrivali zločine, kao na primjer Slovenci i Srbi, nego da bi istakli odstupanje od nametnute povijesne hrvatske krivnje za iskustvo Nezavisne Države Hrvatske, za sve predstavnike te države i njezine djelatnike koja (krivnja) se ponavlja kao mantra u svakodnevnom životu, u politici, isto onako kako se nameće Njemačkoj koja je bila glavni ratni čimbenik u Europi prije 80 godina. Hrvatskoj se nameće krivnja ne samo u jugoslavenskim okvirima nego i u svjetskim, kao da je Hrvatska sve ratne događaje pokrenula a ne bila njihova žrtva.
 
I evo dogodilo se upravo u vrijeme Nenada Stazića, Kreše Beljaka, Katarine Peović i dr. koji rigaju krvničke uvrjede protiv hrvatskoga naroda da je slovenski Vrhovni sud poništio presudu Leonu Rupniku, suvremeniku Ante Pavelića u Sloveniji, zbog toga što presuda revolucionarnog jugoslavenskog prijekog suda nije bila pravedna. Predlaže se obnova procesa?!S druge strane, u Srbiji rehabilitiran je Draža Mihailović i uzdignut do sveca na kojemu će se graditi srpska politika. Gdje? Pa naravno u BiH i Hrvatskoj. A u Srbiji o istrjebljenju Židova ni riječi. Sve srpske zločine su prema srpskoj historiografiji izvršili Hrvati. Kako Hrvati nemaju zdravih antitijela nego pate od bolesti manjkavog imuniteta, oni proždiru sami sebe umjesto da otvorenim očima i ušima čitaju, gledaju i misle o tomu što se oko njih zbiva. U slučaju nastavka gluhoće, sljepila i progresivne mentalne revolucionarne bolesti prijeti im nestanak.
 

Kornelija Pejčinović, prof.

Nedjelja, 29/11/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1842 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević