Get Adobe Flash player
Dilanje potpisa za predsjedničke kandidature

Dilanje potpisa za predsjedničke kandidature

Ivanu Grubišiću više nije mjesto ni u Hrvatskome...

Svi na izbore!

Svi na izbore!

Smiješno je gledati one koji pokušavaju oponašati...

Ivo Josipović je više velikosrpski nego hrvatski predsjednik

Ivo Josipović je više velikosrpski nego hrvatski predsjednik

Državni vrh Hrvatske pomaže ostvarivanju Memoranduma...

Marko Rakar rasistički blogira za Josipovića

Marko Rakar rasistički blogira za Josipovića

Josipovićev Stožer poistovjetio ratne invalide s...

Eklatantan primjer

Eklatantan primjer "socijalne osjetljivosti"

Nismo valjda takvi jalnuši da za nekih tričavih 500 eura, dižemo...

 • Dilanje potpisa za predsjedničke kandidature

  Dilanje potpisa za predsjedničke kandidature

  četvrtak, 18. prosinac 2014. 21:32
 • Svi na izbore!

  Svi na izbore!

  utorak, 16. prosinac 2014. 17:07
 • Ivo Josipović je više velikosrpski nego hrvatski predsjednik

  Ivo Josipović je više velikosrpski nego hrvatski predsjednik

  utorak, 16. prosinac 2014. 17:05
 • Marko Rakar rasistički blogira za Josipovića

  Marko Rakar rasistički blogira za Josipovića

  utorak, 16. prosinac 2014. 16:59
 • Eklatantan primjer

  Eklatantan primjer "socijalne osjetljivosti"

  četvrtak, 18. prosinac 2014. 21:41

Gordan Malić otvoreno se priključio Perković-Nobilo-UDBA-škom klanu

 
 
Slušam jutros pozorno 'U mreži prvog', ta, radi se o hamletovskom 'biti ili ne biti', generacijsko je to pitanje ulaska u EU zbog kojeg smo mnogo toga bespotrebno žrtvovali! Počeli smo od našeg, hrvatskog ZERPA pa nastavili sve do uhićenja naših, hrvatskih junaka Domovinskog rata: 'locirali smo ih, identificirali, uhitili te poput lopova u Haag transferirali'! Zauzvrat dobismo ljuti šipak!
Josip Perković na suđenju generalu Tomislavu Merčepu
 
A pažljivo slušam i zbunjenu voditeljicu 'mreže', Mariju Gerbec-Njavro kako u tren oka prekida dva pristojna slušatelja koji se drznuše upitati nije li njemački embargo na naš pristup EU-u vezan za transfer naših okorjelih UDBA-ša u Njemačku!? Kao, to nije današnja tema 'mreže', nego što onda, ili je Cro-politička 'elita' na čelu s pravednikom, Yusipovićem proglasila totalnu lovostaju na yugo-UDBAšku divljač?
 
Tjeralice Bavarske krim-policije
 
Im Zusammengang mit der Ermordung des Exilkroaten Stjepan DUREKOVIC am 28. 07. 1983. in Wolfratshausen-Bayern fahnden die deutschen Ermittlungsbehörden mit internationalen Haftbefehlen nach Zdravko MUSTAC, Ivan LASIC, Josip PERKOVIC, Boris BRNELIC, Bruno SMOKVINA, Ivan CETINIC und Marin MODRIC.(U svezi s ubojstvom hrvatskog emigranta Stjepana ĐUREKOVIĆA dana 28. 7. 1983. u Wolfratshausenu kraj Münchena u Bavarskoj, Saveznoj Republici Njemačkoj, njemačke istražne službe tragaju s međunarodnim uhidbenim nalogom za Zdravkom MUSTAČEM, Ivanom LASIĆEM, Josipom PERKOVIĆEM, Brunom SMOKVINOM, Ivanom CETINIĆEM i Marinom MODRIĆEM.)
 
Odvjetnik Josipa Perkovića, predratni mu kolega Anto Nobilo euforično kliče kako tjeralice više nema na webu bavarske policije, radostan kao da će nakon toga pokojni Stjepan Đureković i sin mu Damir, ubijen od iste UDBAške ruke u Kanadi, uskrsnuti od mrtvih a UDBA-ški egzekutori i njihovi nalogodavci s brisane tjeralice istodobno biti amnestirani poput 'naših dragih' četnika!? Interesantno, krunskog svjedoka sa suđenja ubojici Nenadu Pratesu - osuđenom na doživotni zatvor, Petra Penavu - dragovoljca Domovinskog rata, novinar Gordan Malić u 'Jutarnjem listu' optužuje da se lažno predstavljao kao pripadnik 'Srpskog revolucionarnog pokreta'; suludo!? Ovakvom bizarnom podvalom, izmišljotinom i klevetom postaje sasvim očito da se i ta prodana, novinarsko-špijunska vucibatina otvoreno priključila Perković-Nobilo-UDBAškom klanu! Ali, žalosno je nešto drugo…
 Krunoslav Prates
 
Sjetimo se samo kako je 'naša politička elita', u sastavu Ivo Sanader, Stipe Mesić, Mladen Bajić i ini CdP-onte dupelisci, bila sretna uhićenjem generala Ante Gotovine. A zna se jako dobro i tko je bio pritajeni 'amicus haaške kurije' predani pomagač tog zločinačkog suda u sastavljanju bizarne optužnice (2000./2001.) protiv naših junaka Domovinskog rata. Treba li mu ime navesti ili će čitatelji sami prepoznati o kom se to partizanskom sinu radi? A danas ta ista, do grla usrana politička 'elita', 'zubima se i noktima' bori kako bi od pravde zaštitila okorjele UDBAške ubojice i njihove nalogodavce jer, kažu oni i danas, da nije bilo antifašista, boljševika, partizana druga Tite, komunističkih zločinaca, OZNAša i UDBAša, ni Hrvatske ne bi bilo, zar ne!?
 
Zaključimo: Tužno i žalosno, takvim jugofilima je i UDBA važnija od EU-zemlje 'Dembelije', a Josip Perković i ina JUGO-UDBAŠKA, zločinačka kamarila daleko im je važnija od naših, hrvatskih generala!  Tko vlada ovom državom, pogodite, nije teško!
 

Damir Kalafatić

Komentari   

0 #4 derebent30@gmail.com 2013-01-20 18:06
Samo sto vi neznate je, da je Krunoslav nedauzan odudjen. Jer je Savezni tuzioc platio (trebao platiti) Sinidici 20 hiljada Eura, kako bi lazno svjedocio. Cak je sada Sindici povukao svoje izjavi i krunoskav mora biti pusten, odnosno mora obnoviti postuopak, a sta ce savezni tuzioci protivzakomnito odbiti. Citava presuda temelji se na laznoj izjavi Sindicica, koju je sada povukao..
0 #3 zdravko radoš 2012-12-06 15:23
Ali naravno budući da sve medije kontroliraju i uređuju soroševa služinčad tako nismo u mogućnosti do mile volje se nalajati , udebaškoj kopiladi , pasjim sinovima , pa reko bar da ove kratke crtice me bar malo zadovolje...... ..
0 #2 zdravko radoš 2012-12-06 15:18
Pusti me da se bar nalajem toj udbaškoj stoki koja vodi državu i koja se ugnjidila u sve medije, jer treba mi bar deset strana da nabrojim svu stoku yusipoviće, milanoviće, nobile, maliće ......i ostali stoku koju je trebalo pomesti 91.
0 #1 zdravko radoš 2012-12-06 15:16
Eto ga ye..i , tražiš ime , adresu i sve ostalo, pa sada ja neka mislim tko je autor ovoga teksta i s kojim ciljem, ali boli me k---c , ja ću svoje reći pa i ako se radi o provokatorskoj propagandi neka me nađu i neka me roknu jer svega mi je pun ku--c, a i nije mi nešto posebno stalo do ovakvoga pasjeg života u HRVATSKOJ za koju sam bio spreman i poginuti 91-95 g.
To sam i mislio kada sam napisao komentar i klik pošalji , kad ono vele predugačak je komentar, dakle ipak se radi o podmetanju , ali ipak popuši kurac i jebem ti mamu u svaki leukocit kako kaže Mamić i dalje podmeći kad smo stoka koja smo vas doveli na vlast, evo sad je kratko ali slatko

Samo registrirani korisnici mogu dodavati komentare.

Anketa

Jesu li najnovija uhićenja javnih osoba pokušaj pomaganja Ivi Josipoviću?

Subota, 20/12/2014

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 353 gostiju i jedan član online

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

Jooble

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević