Get Adobe Flash player
Gubernatorska nedosljednost

Gubernatorska nedosljednost

Sastanak sa četnikom Vučićem je izdaja hrvatskih...

Papir je trebalo potpisati na mjestu pokolja

Papir je trebalo potpisati na mjestu pokolja

Deklaraciju pantovčačkom magarcu o rep     Most....

Novo ruho starog Dana ustanka

Novo ruho starog Dana ustanka

Partizani su 22. lipnja 1941. 'ustali' kako bi pokazali svoju...

Fenomen Karamarko

Fenomen Karamarko

Jesen stiže dunjo moja     Slučaj gorke političke, a...

Jesu li Crkvu preuzeli lijevi kadrovi?

Jesu li Crkvu preuzeli lijevi kadrovi?

Kakva nas budućnost očekuje u ovoj konstelaciji triju...

 • Gubernatorska nedosljednost

  Gubernatorska nedosljednost

  četvrtak, 23. lipnja 2016. 12:44
 • Papir je trebalo potpisati na mjestu pokolja

  Papir je trebalo potpisati na mjestu pokolja

  četvrtak, 23. lipnja 2016. 12:38
 • Novo ruho starog Dana ustanka

  Novo ruho starog Dana ustanka

  četvrtak, 23. lipnja 2016. 12:31
 • Fenomen Karamarko

  Fenomen Karamarko

  četvrtak, 23. lipnja 2016. 12:28
 • Jesu li Crkvu preuzeli lijevi kadrovi?

  Jesu li Crkvu preuzeli lijevi kadrovi?

  četvrtak, 23. lipnja 2016. 12:23

Gordan Malić otvoreno se priključio Perković-Nobilo-UDBA-škom klanu

 
 
Slušam jutros pozorno 'U mreži prvog', ta, radi se o hamletovskom 'biti ili ne biti', generacijsko je to pitanje ulaska u EU zbog kojeg smo mnogo toga bespotrebno žrtvovali! Počeli smo od našeg, hrvatskog ZERPA pa nastavili sve do uhićenja naših, hrvatskih junaka Domovinskog rata: 'locirali smo ih, identificirali, uhitili te poput lopova u Haag transferirali'! Zauzvrat dobismo ljuti šipak!
Josip Perković na suđenju generalu Tomislavu Merčepu
 
A pažljivo slušam i zbunjenu voditeljicu 'mreže', Mariju Gerbec-Njavro kako u tren oka prekida dva pristojna slušatelja koji se drznuše upitati nije li njemački embargo na naš pristup EU-u vezan za transfer naših okorjelih UDBA-ša u Njemačku!? Kao, to nije današnja tema 'mreže', nego što onda, ili je Cro-politička 'elita' na čelu s pravednikom, Yusipovićem proglasila totalnu lovostaju na yugo-UDBAšku divljač?
 
Tjeralice Bavarske krim-policije
 
Im Zusammengang mit der Ermordung des Exilkroaten Stjepan DUREKOVIC am 28. 07. 1983. in Wolfratshausen-Bayern fahnden die deutschen Ermittlungsbehörden mit internationalen Haftbefehlen nach Zdravko MUSTAC, Ivan LASIC, Josip PERKOVIC, Boris BRNELIC, Bruno SMOKVINA, Ivan CETINIC und Marin MODRIC.(U svezi s ubojstvom hrvatskog emigranta Stjepana ĐUREKOVIĆA dana 28. 7. 1983. u Wolfratshausenu kraj Münchena u Bavarskoj, Saveznoj Republici Njemačkoj, njemačke istražne službe tragaju s međunarodnim uhidbenim nalogom za Zdravkom MUSTAČEM, Ivanom LASIĆEM, Josipom PERKOVIĆEM, Brunom SMOKVINOM, Ivanom CETINIĆEM i Marinom MODRIĆEM.)
 
Odvjetnik Josipa Perkovića, predratni mu kolega Anto Nobilo euforično kliče kako tjeralice više nema na webu bavarske policije, radostan kao da će nakon toga pokojni Stjepan Đureković i sin mu Damir, ubijen od iste UDBAške ruke u Kanadi, uskrsnuti od mrtvih a UDBA-ški egzekutori i njihovi nalogodavci s brisane tjeralice istodobno biti amnestirani poput 'naših dragih' četnika!? Interesantno, krunskog svjedoka sa suđenja ubojici Nenadu Pratesu - osuđenom na doživotni zatvor, Petra Penavu - dragovoljca Domovinskog rata, novinar Gordan Malić u 'Jutarnjem listu' optužuje da se lažno predstavljao kao pripadnik 'Srpskog revolucionarnog pokreta'; suludo!? Ovakvom bizarnom podvalom, izmišljotinom i klevetom postaje sasvim očito da se i ta prodana, novinarsko-špijunska vucibatina otvoreno priključila Perković-Nobilo-UDBAškom klanu! Ali, žalosno je nešto drugo…
 Krunoslav Prates
 
Sjetimo se samo kako je 'naša politička elita', u sastavu Ivo Sanader, Stipe Mesić, Mladen Bajić i ini CdP-onte dupelisci, bila sretna uhićenjem generala Ante Gotovine. A zna se jako dobro i tko je bio pritajeni 'amicus haaške kurije' predani pomagač tog zločinačkog suda u sastavljanju bizarne optužnice (2000./2001.) protiv naših junaka Domovinskog rata. Treba li mu ime navesti ili će čitatelji sami prepoznati o kom se to partizanskom sinu radi? A danas ta ista, do grla usrana politička 'elita', 'zubima se i noktima' bori kako bi od pravde zaštitila okorjele UDBAške ubojice i njihove nalogodavce jer, kažu oni i danas, da nije bilo antifašista, boljševika, partizana druga Tite, komunističkih zločinaca, OZNAša i UDBAša, ni Hrvatske ne bi bilo, zar ne!?
 
Zaključimo: Tužno i žalosno, takvim jugofilima je i UDBA važnija od EU-zemlje 'Dembelije', a Josip Perković i ina JUGO-UDBAŠKA, zločinačka kamarila daleko im je važnija od naših, hrvatskih generala!  Tko vlada ovom državom, pogodite, nije teško!
 

Damir Kalafatić

Komentari   

0 #4 derebent30@gmail.com 2013-01-20 18:06
Samo sto vi neznate je, da je Krunoslav nedauzan odudjen. Jer je Savezni tuzioc platio (trebao platiti) Sinidici 20 hiljada Eura, kako bi lazno svjedocio. Cak je sada Sindici povukao svoje izjavi i krunoskav mora biti pusten, odnosno mora obnoviti postuopak, a sta ce savezni tuzioci protivzakomnito odbiti. Citava presuda temelji se na laznoj izjavi Sindicica, koju je sada povukao..
Citat
0 #3 zdravko radoš 2012-12-06 15:23
Ali naravno budući da sve medije kontroliraju i uređuju soroševa služinčad tako nismo u mogućnosti do mile volje se nalajati , udebaškoj kopiladi , pasjim sinovima , pa reko bar da ove kratke crtice me bar malo zadovolje...... ..
Citat
0 #2 zdravko radoš 2012-12-06 15:18
Pusti me da se bar nalajem toj udbaškoj stoki koja vodi državu i koja se ugnjidila u sve medije, jer treba mi bar deset strana da nabrojim svu stoku yusipoviće, milanoviće, nobile, maliće ......i ostali stoku koju je trebalo pomesti 91.
Citat
0 #1 zdravko radoš 2012-12-06 15:16
Eto ga ye..i , tražiš ime , adresu i sve ostalo, pa sada ja neka mislim tko je autor ovoga teksta i s kojim ciljem, ali boli me k---c , ja ću svoje reći pa i ako se radi o provokatorskoj propagandi neka me nađu i neka me roknu jer svega mi je pun ku--c, a i nije mi nešto posebno stalo do ovakvoga pasjeg života u HRVATSKOJ za koju sam bio spreman i poginuti 91-95 g.
To sam i mislio kada sam napisao komentar i klik pošalji , kad ono vele predugačak je komentar, dakle ipak se radi o podmetanju , ali ipak popuši kurac i jebem ti mamu u svaki leukocit kako kaže Mamić i dalje podmeći kad smo stoka koja smo vas doveli na vlast, evo sad je kratko ali slatko
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Koga želite za predsjednika HDZ-a?

Srijeda, 29/06/2016

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 962 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević