Get Adobe Flash player
Njiževnik Kantiša iz kanalizacije

Njiževnik Kantiša iz kanalizacije

Siguran sam da nije ni retka napisao o pobijenoj osječkoj djeci od strane...

Boris Miletić protiv Rezolucije EP-a

Boris Miletić protiv Rezolucije EP-a

U Istri i ostatku Hrvatske vladajući i dalje brane jugokomunističke...

Kod NK Rijeke spore se hrvatski i jugo-srpski tabor

Kod NK Rijeke spore se hrvatski i jugo-srpski tabor

KPJ je bila islamska država u Hrvatskoj     Možda...

Mamac za naivne i neobaviještene

Mamac za naivne i neobaviještene

Kako čovjek bez karaktera može biti "Predsjednik s...

HRT i HAVC zataškavaju srbijanske logore

HRT i HAVC zataškavaju srbijanske logore

Zastupnike bi trebalo zatvoriti u sabornicu i da 24 sata gledaju film...

 • Njiževnik Kantiša iz kanalizacije

  Njiževnik Kantiša iz kanalizacije

  četvrtak, 07. studenoga 2019. 15:49
 • Boris Miletić protiv Rezolucije EP-a

  Boris Miletić protiv Rezolucije EP-a

  četvrtak, 07. studenoga 2019. 10:38
 • Kod NK Rijeke spore se hrvatski i jugo-srpski tabor

  Kod NK Rijeke spore se hrvatski i jugo-srpski tabor

  četvrtak, 07. studenoga 2019. 10:30
 • Mamac za naivne i neobaviještene

  Mamac za naivne i neobaviještene

  srijeda, 06. studenoga 2019. 08:14
 • HRT i HAVC zataškavaju srbijanske logore

  HRT i HAVC zataškavaju srbijanske logore

  četvrtak, 07. studenoga 2019. 10:27

SDP je i dalje nasljednik Komunističke partije Jugoslavije i jugoslavenske ideje

 
 
Današnja situacija u Hrvatskoj podsjeća me na devedesete godine prošlog stoljeća kada se je u krvi i suzama stvarala naša nezavisna i suverena Republika Hrvatska da bi se nakon 70 godina Balkana vratila u svoju prirodno okruženje - Europsku zajednicu/uniju. Čak i naša policija djeluje nam strano i neprijateljski. Šetajući se nedavno Gornjim gradom u Zagrebu i prolazeći ispred Banskih dvora, u kojima je 1991. godine boravio i prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman, obuzeo me je neki čudni i neugodni osjećaj. Isti onaj neugodni osjećaj kada sam 1991. skoro svakodnevno dolazio u Banske dvore a u gradu i na trgu još je patrolirala jugoslavenska odnosno srpska milicija.
http://zkahlina.ca/cro/wp-content/uploads/2010/08/Zastava_750_Milicija.jpg
 
Sprega vlasti, policije, pravosuđa i HLK
 
Tragični slučajevi hrvatskoga branitelja Darka Pajčića, žrtve četnika u hrvatskoj policijskoj odori, Marka Franciškovića i umirovljenog pukovnika Hrvatske vojske Branka Kakarića jasno ukazuju na kriminalnu spregu aktualne vlasti, policije, pravosuđa i korumpirane Hrvatske liječničke komore kao u najcrnije dane jugoslavenske diktature kada su hrvatski disidenti završavali u Vrapču, zatvoru, Golom otoku ili u neobilježenim rakama.
 
Brutalne izjave predsjednika Hrvatske vlade Zorana Milanovića 23. prosinca u Novom listu da ne će dozvoliti održavanje referenduma o ćirilici te nešto „blaže“ izjave njegova stranačkog kolege predsjednika Republike Hrvatske Ive Josipovića 28. prosinca u Večernjem listu, u kojoj predlaže da se izbaci suština iz već održanog referenduma o obitelji i budućeg referenduma o ćirilici, te činjenica da zapravo predstavljaju udruženi udar na pravni poredak i Ustav Republike Hrvatske, nisu me dakle ni iznenadile. Ne radi se dakle samo o pravnom nadmudrivanju oko Hrvatskoga Ustava ili ustavne krize već o udaru na Ustav Republike Hrvatske koji poprima elemente državnoga udara usmjerenog protiv hrvatskoga naroda i nezavisne i suverene Republike Hrvatske.
http://www.hkv.hr/images/stories/Davor-Slike/02/03/ustavni_sud.jpg
Hrvatski jugokomunisti bi i Ustavni sud ukinuli!
 
U Hrvatskoj su danas na vlasti ljudi koji tu državu nikada nisu ni željeli ni prihvatili. Radi se o tragičnom nesporazumu ove vlasti i jednog djela hrvatskog naroda koji ih je, u dobroj vjeri, prije dvije godine doveo na vlast. Nije tu dakle u pitanju desna ili lijeva politička opcija već izbor između državotvornih hrvatskih političkih stranaka i balkansko-projugoslavenskog i protueuropskog SDP-a i njegovih satelita. SDP nije socijaldemokratska stranka. On se nikada nije reformirao. SDP je i dalje nasljednik Komunističke partije Jugoslavije i jugoslavenske ideje i kao takav je u nemogućnosti prilagoditi se europskom i hrvatskom demokratskom višestranačkom sustavu.
 
Rezultati referenduma, u kojima su se hrvatski građani plebiscitom izjasnili ZA, zorno ukazuju da su zapravo masovno glasovali protiv ove korumpirane, brutalne policijske, kvislinške i nehrvatske vlasti. Ova Vlada treba hitno odstupiti a dužnost je Tomislava Karamarka, čelnika hrvatske državotvorne političke stranke HDZ-a, da uputi zahtjev predsjedniku Republike Hrvatske Ivi Josipoviću glede raspisivanja prijevremenih izbora za Hrvatski sabor. Budući da su i do Francuske došle informacije da premijer Zoran Milanović ima namjeru ukinuti Ustavni sud Republike Hrvatske, te umanjiti ustavna prava i slobode hrvatskih građana, pozivam sve građane Republike Hrvatske, udruge, stožere i političke stranke da se ujedine i organiziraju.
 

Marin Tomulić, Pariz, 30. XII. 2013.

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Zašto A. Plenković i dalje brani nepostojeći "dan antifašističke borbe" 22. lipnja?

Srijeda, 13/11/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1558 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević