Get Adobe Flash player
Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

Komunizam uopće nije pao s padom Berlinskog zida - samo se prebacio u...

Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

Čak je 883.042 birača koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj,...

Kako se dijele

Kako se dijele "ustaške" kune

Na telefonskoj sjednici Srbima dodijeljeno 12 milijuna...

Izdaje naše predizborne

Izdaje naše predizborne

Svaka nova politička garnitura zaposli oko 20.000...

Zločinački karakter propale ideologije

Zločinački karakter propale ideologije

Vinko Puljić: Tko se od zločina ne distancira, taj postaje sudionik i...

 • Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

  Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

  četvrtak, 21. svibnja 2020. 17:14
 • Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

  Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

  srijeda, 20. svibnja 2020. 12:24
 • Kako se dijele

  Kako se dijele "ustaške" kune

  srijeda, 20. svibnja 2020. 19:41
 • Izdaje naše predizborne

  Izdaje naše predizborne

  utorak, 19. svibnja 2020. 13:24
 • Zločinački karakter propale ideologije

  Zločinački karakter propale ideologije

  utorak, 19. svibnja 2020. 13:20

Bill Gates je afričku djecu koristio za sve eksperimente

 
 
Vakcine su za Billa Gatesa strateška filantropija koja hrani mnoge s vakcinom povezane poslove, uključujući i Microsoft-ovu ambiciju da kontrolira globalni vakcina ID posao koji će mu dati diktatorsku kontrolu nad globalnom zdravstvenom politikom. To je novi korporacijski imperijalizam. Izgleda da je Gatesova opsesija vakcinama hranjena mesijanskim uvjerenjem da je izabran da spasi svijet tehnologijom i svojom svesrdnom spremnošću da eksperimentira sa životima „manje vrijednih ljudi“.
https://res.feednews.com/assets/v2/79f14a4bd7a4f2dbdd62c1f82e5d76a5?quality=uhq&format=webp&resize=720&watermark=true
Obećanjem da će iskorijeniti Polio s 1,2 milijarde dolara Gates je preuzeo kontrolu nad indijskim National Advisory Board (NAB) – Nacionalno Savjetodavno Vijeće i odredio 50 polio vakcina do 5 za svako dijete ispod 5 godina. Indijski liječnici okrivljuju Gates-ovu kampanju vakciniranja za strašnu polio epidemiju koja je paralizirala 496.000 djece od 2000 do 2017. U 2017. indijska vlada je obustavila Gatesove vakcine i izbacila Gatesa iz NAB-a. Stopa polio paraliza je nakon toga opala. Godine 2017. Svjetska Zdravstvena Organizacija priznala je oklijevajući, da je globalna polio eksplozija pretežno prouzročena vakcinom, što znači uzrok je Gatesov vakcinski program. Najstrašnija epidemija u Kongu, na Filipinima i u Afganistanu povezana je s Gatesovim vakcinama. Godine 2018., 3 četvrtine globalnih polio slučajeva prouzročeno je Gates-ovim vakcinama.
U 2014. Gates Foundation je eksperimentalno testirala HPV vakcine koje su razvile GSK i Merck (i primijenile) na 23.000 mladih djevojaka u udaljenim indijskim provincijama. Otprilike 1200 ih je patilo od teških posljedica, uključujući i problema plodnosti. Sedam ih je umrlo. Indijska vlada je optužila Gatesa da je istraživanjima koja je financirao počinio opsežne etičke povrede: prisiljavajući ranjivu skupinu seoskih djevojaka na pokus, prijeteći roditeljima, sastavljajući formulare pristanka i odbijajući liječenje oboljelih djevojaka. Slučaj je sada na vrhovnom sudu.
2010 je Gates Foundation financirala test GSK eksperimentalne vakcine protiv malarije. Vakcina je ubila 151 afričko dijete i proizvela ozbiljne popratne promjene koje su uključivale paralizu, uzetost i grozničava grčenja kod 1048 od 5049 djece.
 
Za vrijeme Gatesove MenAfriVac (Vakcinacija Afrikanaca) kampanje u području subsaharske Afrike Gatesovi operativci su nasilno vakcinirali tisuće afričke djece protiv meningitisa. Između 50 – 500 djece je oboljelo od paralize. Južnoafričke tisak se žalio: “Mi smo zamorci za proizvođače lijekova.“ Bivši glavni ekonomist Nelsona Mandele, profesor Patrick Bond, opisuje Gatesovu filantropsku praksu kao okrutnu i nemoralnu. Godine 2010. Gates je dao 10 milijuna dolara Svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji za smanjenje stanovništva, dijelom putem vakcina. Mjesec dana kasnije Gates je rekao u Ted Talk emisiji da bi nove vakcine mogle smanjiti stanovništvo. Godine 2014, udruga katoličkih liječnika Kenije optužila Svjetsku Zdravstvenu Organizaciju zbog kemijske sterilizacije preko kampanje „tetanus“ vakcine. Neovisni laboratoriji su pronašli formulu sterilnosti u svakoj testiranoj vakcini. Nakon što je prvotno poricala optužbe Svjetska Zdravstvena Organizacija je priznala da je tijekom desetljeća razvijala vakcine za sterilizaciju. Slične optužbe su došle iz Tanzanije, Nikaragve, Meksika i Filipina.
 
Godine 2017. studija Morgensen i dr. pokazala je da je u Svjetskoj Zdravstvenoj Organizaciji popularna DTP (vakcina) ubila više Afrikanaca nego bolest koju je trebala spriječiti. Vakcinirane djevojčice su bile izložene deset puta većem riziku smrti nego nevakcinirana djeca.
Gates i Svjetska Zdravstvena Organizacija su odbili povući smrtonosnu vakcinu na koju je Svjetska Zdravstvena Organizacija godišnje prisiljavala milijune afričke djece.  Predstavnici globalnog javnog zdravstva iz cijelog svijeta optužuju Gatesa da je preuzeo Svjetsku Zdravstvenu Organizaciju protivno njezinim projektima za sprječavanje zaraznih bolesti, za čistu vodu, higijenu, prehranu i ekonomski razvoj. Oni kažu da se on prihodima Agencije poslužio za svoj osobni fetiš – da je dobro zdravlje moguće jedino putem igle (vakcine).
Koristeći se k tome svojom filantropijom kojom kontrolira Svjetsku Zdravstvenu Organizaciju, UNICEF i GAVI – Vaccine Alliance – Savez za vakcine = javno privatno globalno zdravstveno partnerstvo s ciljem povećanja dostupa imunizaciji u siromašnim zemljama. GAVI udružuje zemlje u razvoju s donatorskim vladama, Svjetskom Zdravstvenom Organizacijom, UNICEF-om, Svjetskom Bankom i industrijom vakcina... i PATH = Global Health Organization = Organizacija za globalno zdravlje Gates  upravlja/ glavninom privatnih farmaceutskih industrija koje proizvode vakcine i masivnom mrežom farmaceutskih industrija koje provode lažnu propagandu, bave se razvojem prevarantskih studija, provode nadzor i psihološke postupke za one koji oklijevaju u pristupanju vakcinacijama koristeći se Gates-ovom financijskom moću da ušutkaju protivnike i prisile na pristanak.Gates je izgleda oduševljen ovom sadašnjom Farmademijom u nadi da će mu ova Covid-19 kriza dati priliku da svoje programe vakcina za treći svijet (nerazvijene) primijeni na američkoj djeci.
 
Pogledajte: Pandemic – The Hidden Agenda Behinde Covid-19 dr. Judy Mikovits Video = Pandemija-skrivena agenda iza Covid-19= dr. Judy Mikowits. Dragi FRN čitatelji, niže je naš pokušaj da pomognemo širenje 37-minutnog dokumentarca dr. Judy Mikowits o tobožnjoj pandemiji i vakcinama... Dr. Fauci se na dr. Judy Mikowits koja je razotkrila njegove tajne obrušio kao na opasnog psihopata. Optužena je i osuđena zbog istine i bilo joj je oduzeta licenca za obavljanje znanstvenog i istraživačkog posla. Doživjela je policijski progon, zatvor i zlostavljanje obitelji. Objavila je knjigu s Kentom Heckenlivelyjem kojoj je predgovor napisao Robert F. Kennedy Jr.: Plague of Corruption: Restoring Faith in the Promise of Science (Children s Health Defense) by Kent Heckenlively (Author), Judy Mikovits (Author), Robert Jr. F. Kennedy (Foreword) – Koruptivna kuga: Vraćanje vjere u obećanja znanosti (Obrana zdravlja djece).
https://www.fort-russ.com/2020/05/watch-plandemic-the-hidden-agenda-behind-covid-19-the-youtube-deleted-dr-judy-mikovits-video/?utm_medium=ppc&utm_source=wp&utm_campaign=push&utm_content=new-article
 

Robert F. Kennedy Jr., https://www.fort-russ.com/2020/04/robert-f-kennedy-jr-exposes-bill-gates-vaccine-dictatorship-plan-cites-gates-twisted-messiah-complex/

(s engl. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Utorak, 26/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1255 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević