Get Adobe Flash player
Nacizam u Hrvatskoj na Plenković-Dolfijev način

Nacizam u Hrvatskoj na Plenković-Dolfijev način

Znate li tko je u povijesti tražio da se cinkaju roditelji, rođaci,...

Faktograf – hrvatska verzija

Faktograf – hrvatska verzija "Ministarstva istine"

Faktograf.hr je paradržavno kontrolno medijsko tijelo u službi...

Sada znamo zašto je Plenković nametnuo IK

Sada znamo zašto je Plenković nametnuo IK

Europska komisija prijeti sankcijama kako bi nametnula LGBT...

Plen Ki Moon – naš suvremeni Münchhausen

Plen Ki Moon – naš suvremeni Münchhausen

Problem je što se hvali "postignućima", a ne smatra se...

Cjepivo Moderne dokazano izaziva rak

Cjepivo Moderne dokazano izaziva rak

Moderna do danas nije proizvela niti jedno cjepivo koje je odobreno za...

 • Nacizam u Hrvatskoj na Plenković-Dolfijev način

  Nacizam u Hrvatskoj na Plenković-Dolfijev način

  srijeda, 02. prosinca 2020. 16:07
 • Faktograf – hrvatska verzija

  Faktograf – hrvatska verzija "Ministarstva istine"

  četvrtak, 03. prosinca 2020. 10:44
 • Sada znamo zašto je Plenković nametnuo IK

  Sada znamo zašto je Plenković nametnuo IK

  srijeda, 02. prosinca 2020. 14:43
 • Plen Ki Moon – naš suvremeni Münchhausen

  Plen Ki Moon – naš suvremeni Münchhausen

  srijeda, 02. prosinca 2020. 14:32
 • Cjepivo Moderne dokazano izaziva rak

  Cjepivo Moderne dokazano izaziva rak

  četvrtak, 03. prosinca 2020. 14:36

Pokrenuli su ga domaći i inozemni leftardi, serbokroatisti, neojugoslaveni, negatori hrvatskog jezika, čuvari jasenovačkog mita…

 
 
U tijeku je novi napad na hrvatsku Wikipediju. Ovakvu kakvu je znate, takva je jer ju u većini uređuju hrvatski domoljubi, i jer su hrvatski domoljubi u većini među administratorima. Nažalost, krenuo je novi napad. Pokrenuo ga je raznorodni konglomerat sastavljen od domaćih i inozemnih leftarda, serbokroatista, neojugoslavena, negatora hrvatskog jezika, poricatelja bošnjačke agresije na Hrvate, čuvara jasenovačkog mita, relativizatora Domovinskog rata, katolikofoba, dženderista, smutljivaca i politički kratkovidnih Hrvata koji zbog vlastite zaslijepljenosti, uskih egoističnih interesa i cjepidlačenja  koaliraju i s najvećim neprijateljima hrvatske stvari. Pokušavaju u potpunosti ukloniti domoljubne administratore da im se u potpunosti zabrani rad i zatim postaviti sebi podobne.
https://www.velo-club.net/uploads//2020/07/19/8787afe95926763325ad5442c5804e5a8581500f.png
Kao prvo okomili su se na domoljubnog suradnika Kuburu, najaktivnijeg suradnika, dugogodišnjeg administratora, doajena projekta, žestokog borca za hrvatsku stvar, elokventnog i načitanog koji je neumorno i uspješno debatirao na najosjetljivijim temama, autora brojnih članaka na temu Domovinskog rata, brojnih članaka iz hrvatske vojne povijesti, a koji se služio hrvatskim izvorima i domoljubnim portalima za izradu članaka. Postavljajući te portale kao izvore za članke na Wikipediji, podizao je tim portalima rang važnosti na Googleu, te su hrvatski portali više rangirani među rezultatima pretrage: Hrvatsko kulturno vijeće, Hrvatsko slovo, Narod, Kamenjar, Hrsvijet, Hrvatski fokus, Hrvatski tjednik, Glas Koncila, Hrvatska katolička mreža, braniteljski portali i dr. Ne treba napominjati da su za leftarde ovi portali "opskurni desničarski portali".
 
Žele mu globalno zabraniti rad na svim Wikipedijama. Optužnicu i "dokaze" sastavio je domaći nezadovoljnik iz onog konglomerata, a za potvrdu njegove optužbe nezadovoljnici su našli nekog inozemnog bezveznjaka među suradnicima središnjeg projekta Zaklade Wikimedije (pod čijim krovom djeluje i hrvatska Wikipedija), koji ima funkciju poput višeg administratora (tzv. steward), i koji je protivno zdravom razumu i analizi pilatovski potvrdio nezadovoljnikove optužbe, da bi kompromitirali i tako dobili "razlog" za ukloniti nepodobnog im administratora Kuburu. Pokrenuli su globalno glasovanje, na kojem svakakva bjelosvjetska krama uz domaće nezadovoljnike pljuje po domoljubnom administratoru. U napadu su se pridružila trojica bošnjačkih suradnika. Od inozemaca osobito smo na piku njemačkim, austrijskim i nizozemskim ljevičarima.
 
Postoji opravdani strah da će istom metodom "kompromitiraj pa inozemnom intervencijom ukloni" leftardi, serbokroatisti, neojugoslaveni i ostali ukloniti i ostale hrvatske domoljubne administratore jer hrvatska Wikipedija već je godinama trn u oku onom konglomeratu i vrlo je malo Wikipedija koje su bastion nacionalne kulture i katoličanstva.
 

Hrvoje Štioc

Nedjelja, 06/12/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 2920 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević