Hrvatski Fokus

Nikako ne treba podržati konstrukt laži, izigravanja prava Hrvata i ugošćivanje čovjeka kojem je zločinac uzor u životu

 
 
Kao duhovni pastir, koji se mora brinuti za povjerene vjernike – stado, kako ga ne bi grabežljivi vuci rastrgali, upućujem slijedeće upozorenje. Hrvatice i Hrvati i drugi dobronamjerni: U nedjelja u vremenu od 2 do 3 sata na HRT-u nude gledati kako se obmanjuje, manipulira, lažno predstavlja i površno govori. No, kako bi sačuvali higijenu duše, branili istinu, štitili demokraciju, preporučam da to ne gledate.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/01/fra_mario_knezovic_ured_0.jpg
Fra Mario Knezović
 
Naime, čovjek koji sliku zločinca drži u uredu, a kune se u demokraciju, ljudska prava, slobodu medija i građanstvo, ne smije putem medija ući u vašu kuću. Držite do sebe. Sramotno je, skandalozno je, da se takvome tipu daje mogućnost da s nacionalne TV katedre blati vlastiti narod koji kao predstavlja i ismijava zdrav razum.
 
Osim što je to činio preko sarajevske katedre sad će i s one zagrebačke dalekostidnice. U tom terminu nemojte samo prebaciti program ili isključiti televizor. To je malo. Iz zida treba iščupat kabel iz struje. Naravno da treba poštivati slobodu medija i pravo svakome na istup, ali nikako ne treba podržati konstrukt laži, izigravanja prava bilo kojeg naroda i ugošćivanje čovjeka kojem je zločinac uzor u životu.
 
I još jedna važna napomena i upit: Na kojem kanalu emitira TV za Hrvate u BiH koja je u predizbornoj kampanji bila obećana da će početi radom do Božića? Toliko i o onim drugima koji misle da nas planetarno bolje, od lika koji gostuje u NU2, predstavljaju. Dobro bi bilo da svi predstavnici Hrvata prestanu samo sebe gledati u zrcalu, nego neka otvore prozor i vide sebe u tisućama izigranih, obespravljenih i na odlazak prisiljenih.
P.s. Ovo o ne gledaju preporučam i iz razloga kako bi izbjegli napast psovke i pogrdnih riječi. A o mogućim komplikacijama i nus pojavama upitajte svoga ispovjednika i duhovnika!
 

Fra Mario Knezović, https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1896000787188403&id=857664961021996

Povezane objave

Nemirno poslijedaytonsko vrijeme

HF

Bošnjaci ne žele s kršćanima

HF

Bošnjačka kršćanofobija protiv Hrvata katolika

hrvatski-fokus

Džihadisti se vraćaju kućama…

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više