Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Željko Komšić obmanjuje i manipulira

Nikako ne treba podržati konstrukt laži, izigravanja prava Hrvata i ugošćivanje čovjeka kojem je zločinac uzor u životu

 
 
Kao duhovni pastir, koji se mora brinuti za povjerene vjernike – stado, kako ga ne bi grabežljivi vuci rastrgali, upućujem slijedeće upozorenje. Hrvatice i Hrvati i drugi dobronamjerni: U nedjelja u vremenu od 2 do 3 sata na HRT-u nude gledati kako se obmanjuje, manipulira, lažno predstavlja i površno govori. No, kako bi sačuvali higijenu duše, branili istinu, štitili demokraciju, preporučam da to ne gledate.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/01/fra_mario_knezovic_ured_0.jpg
Fra Mario Knezović
 
Naime, čovjek koji sliku zločinca drži u uredu, a kune se u demokraciju, ljudska prava, slobodu medija i građanstvo, ne smije putem medija ući u vašu kuću. Držite do sebe. Sramotno je, skandalozno je, da se takvome tipu daje mogućnost da s nacionalne TV katedre blati vlastiti narod koji kao predstavlja i ismijava zdrav razum.
 
Osim što je to činio preko sarajevske katedre sad će i s one zagrebačke dalekostidnice. U tom terminu nemojte samo prebaciti program ili isključiti televizor. To je malo. Iz zida treba iščupat kabel iz struje. Naravno da treba poštivati slobodu medija i pravo svakome na istup, ali nikako ne treba podržati konstrukt laži, izigravanja prava bilo kojeg naroda i ugošćivanje čovjeka kojem je zločinac uzor u životu.
 
I još jedna važna napomena i upit: Na kojem kanalu emitira TV za Hrvate u BiH koja je u predizbornoj kampanji bila obećana da će početi radom do Božića? Toliko i o onim drugima koji misle da nas planetarno bolje, od lika koji gostuje u NU2, predstavljaju. Dobro bi bilo da svi predstavnici Hrvata prestanu samo sebe gledati u zrcalu, nego neka otvore prozor i vide sebe u tisućama izigranih, obespravljenih i na odlazak prisiljenih.
P.s. Ovo o ne gledaju preporučam i iz razloga kako bi izbjegli napast psovke i pogrdnih riječi. A o mogućim komplikacijama i nus pojavama upitajte svoga ispovjednika i duhovnika!
 

Fra Mario Knezović, https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1896000787188403&id=857664961021996

Povezani članci

Islamizacija beha Predsjedništva

HF

Prokletstvo čeda Richarda Holbrookea

HF

Preopasni posjet Reçepa Tayyipa Erdoǧana

HF

Bakir Izetbegović prijeti ratom

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...