Hrvatski Fokus
Hrvatska

Što mi imamo u Splitu sa Srebrenicom?

Odbijam živjeti u laži, i još da Turčinu ljubim noge!

 
 
Zašto je u Splitu službeno, od gradskih vlasti, organiziran mimohod za žrtve Srebrenice? Organizira li se u Sarajevu mimohod za žrtve Vukovara? I za hrvatske žrtve u srednjoj Bosni? Ili da organiziramo mimohod za milijun i pol ubijenih Armenaca kršćana od Osmanlija 1915. godine? Hoćemo li komemorirati i sve hrvatske žrtve stradale od Osmanlija u Hrvatskoj i BiH od početaka osmanske okupacije i nasilja nad kršćanima pa do rata 1992.-1995. godine i islamističke agresije na Hrvate u srednjoj Bosni i etničko čišćenje? 
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2019/07/505a14673a6baa2c656168e3de6f0b7e.jpg
Znate li kad sam prvi put u životu čuo da postoji islamistički uzvik "Allahu Ekber"? Kad sam kao novinar "Slobodne Dalmacije" 1993. godine razgovarao s hrvatskim izbjeglicama i prognanicima koji su uspjeli pobjeći pred pokoljima mudžahedina, a Srbi su ih propustili preko Vlašića i svog teritorija. Ustrašeni hrvatski civili pričali su tada o fanatičnim islamistima koji su jurišali na hrvatske obrambene linije s tim pokličem! I što mi imamo u Splitu sa Srebrenicom? Zašto bih se klanjao njihovim žrtvama? Neka si komemoriraju svoje žrtve u istočnoj Bosni i etnički očišćenom Sarajevu, a ne da nam po Splitu paradiraju sa zastavom s muslimanskim ljiljanima! Sutra će nam po rivi klanjati Alahu, a za koju godinu nas po Splitu klati! Koji smo mi kretenski narod! 
 
Hercegovci ne dajte se Turčinima! Vi ste jedini dio korpusa hrvatskog naroda koji nije nikada izdao Hrvatsku! Ne želim ni dijalog ni suživot ni empatiju s onima koji šute na islamističke progone moje kršćanske braće i sestara širom svijeta i koji su dio naci-islamističke politike! Masonerija i Bergoglio podržavaju migrantske navale jer je to dio plana uništenja Crkve i Europe! Evo vam esencijalne, mučne istine, bez preseravanja o ljubavi, milosrđu i dijalogu! Da su se tako naši preci uoči Lepanta 1571. godine ponašali, ne bi nas danas bilo! Iz mog grada je jedna galija sudjelovala u bitci kod Lepanta. Petar Berislavić je rođen u Trogiru, Marulić je iz Splita vapio papi pred turskim navalama, pustošili su nam zemlju, sela, opsjedali šibensko, trogirsko, splitsko polje, vršili najstrašniji genocid nad nama Hrvatima, klali nas u ratu od 1993. godine, dok smo im ovdje udomljavali njihove izbjegle civile! Ni hvala nam nisu rekli, nego nas još mrze i optužuju za agresiju na zemlju koju su nam oteli, koja je povijesno hrvatska! Sram vas bilo! 
Odbijam živjeti u laži, i još da Turčinu ljubim noge!
 

Zoran Vukman

Povezani članci

Karpatski, a ne Balkanski poluotok

HF

Kći Poglavnika

HF

Partizani ubili Dominika Barača

HF

MUZEJ NA DAKSI – Pomirba i istina kao cilj

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...