Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Pleonazam – “izboden nožem do smrti”

Dokle će Europljani dopuštati da im islamisti kolju građane?

 
Svi ti islamistički napadači koji kolju ljude po ulicama i crkvama Francuske, ali i drugih europskih zemalja (nema dana kad mi ne "iskoči" neka vijest iz anglofonog tiska s frazom "stabbed to death" u naslovu) (hrv. izboden nožem do smrti) obične su bijedne, podle kukavice – kakav moraš biti jadnik da starici odsječeš glavu u crkvi u Nizzi koja je tamo došla moliti se, kakva gnjusna kukavica! Takvu podmuklost pamtili su naši preci od Osmanlija. Mi, čini se, ne pamtimo ništa. Zato se Europi povijest ponavlja.
http://hrvatskifokus-2021.ga/wp-content/uploads/2020/11/PRC_170531752.jpg
Sad se postavlja pitanje: tko će zaštititi katolike u crkvama, koja država, koja vlast – ili ćemo se sami morati organizirati i braniti? Bergogliovo "bratstvo" s muslimanima urušit će se u krvi. Nadam se da će mu braća doći i do sv. Marte u Vatikanu, gdje u "skromnom" hotelu od mramora i stakla boravi taj vatikanski Che Guevara. Ne čuje ga se puno ni u vezi popaljenih crkava u Čileu, ni u vezi islamskih pokolja po Europi, ni u vezi progona kršćana u Kini koje je izručio kinesko-partijskom režimu.
Hoće li francuska anti-teroristička služba početi otkrivati i locirati imame koji radikaliziraju te psihopate-ubojice? I hoće li se napokon Francuzi i Europljani dignuti na oružje i početi braniti, ili će vlasti i Vlade i dalje dopuštati da im islamisti kolju građane!? Pa islam i Erdoğan kao sultan i sponzor terorista otvoreno su objavili rat Europi!
 

Zoran Vukman

Povezani članci

Totalitarni Novi Svjetski Poredak

HF

Black Cube otkrila korupciju na visokoj razini u Italiji, Panami i Meksiku

hrvatski-fokus

Izbjeglička kriza je kriza čovječnosti

HF

Istočna Srbija je bugarska!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...