Hrvatski Fokus
Društvo

Vozilo Hitne pomoći nije moglo stići na vrijeme zbog klimatskih prosvjednika koji su blokirali cestu

Žena preminula nakon što je Hitna pomoć kasnila zbog klimatskih histeričara koji su blokirali cestu

 

Žena koja je sudjelovala u prometnoj nesreći u Berlinu proglašena je mrtvom, što je tragičan završetak drame koja je uključivala vozilo Hitne pomoći koje nije moglo stići na vrijeme zbog klimatskih prosvjednika koji su blokirali cestu.

Policija u Berlinu objavila je da je žena biciklistica koju je ranije ovog tjedna udario kamion sada službeno proglašena mrtvom zbog ozljeda.

Nastojanja hitnih službi da pomognu ženi neposredno nakon nesreće znatno su odgodili prosvjednici protiv klimatskih promjena, koji su opetovano blokirali glavne prometnice u glavnom gradu Njemačke.

Prema priopćenju za javnost berlinskih policijskih snaga, neimenovana 44-godišnjakinja jutros je u bolnici proglašena mrtvom.

Iako je nepoznato je li kašnjenje u spasilačkim naporima da se pomogne biciklistici imalo utjecalo na njezinu smrt, neki su požurili kritizirati prosvjednike nakon nesreće, a čak je i predsjednik zemlje nedavno izašao kako bi osporio metode klimatskih ekstremista.

tribun.hr/zena-preminula-nakon-sto-je-hitna-pomoc-kasnila-zbog-klimatskih-histericara-koji-su-blokirali-cestu

Povezane objave

Tijelo i teritorij: umjetnost i granice u Austriji danas

hrvatski-fokus

EPIGRAMI – Raspametile se ovce

hrvatski-fokus

AFORIZMI – Čuvaj se politike!

HF

Željko Perušić umro u 82. godini

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više