Get Adobe Flash player

Preuzeli su ga udbaši, te sinovi i kćeri jugopartizana i jugokomunista

 
 
Nema više Tuđmanova HDZ-a. Preuzeli su ga udbaši, te sinovi i kćeri jugopartizana i jugokomunista, To je činjenica koju nitko ne može pobiti. A to nedvosmisleno potvrđuju rezultati unutarstranačkih izbora u stranci koja je stvorila hrvatsku državu i koja je obranila Hrvatsku od agresije na nju od strane Srbije, Crne Gore, JNA i većine pobunjenih Srba u Hrvatskoj i rubnim dijelovima Bosne i Hercegovine.
https://mail.hakave.org/images/stories/Dado_slike/hdzsdp.jpg
Ako je Andrej Plenković sa svojim klikom uspio pobijediti na nedjeljnim izborima – bez obzira na koji način – to je poruka ostalome članstvu, više od dvije trećine onih koji nisu sudjelovali na izborima, da za njih više nema mjesta u toj stranci. Ne pridruže li se članstvu koje je apstiniralo na izborima i oni koji su se izravno suprotstavili Plenkoviću i njegovim pudlicama, tada će HDZ postati i ostati ono što je Plenković i želio, a to je desno krilo SDP-a. U tom i takvom HDZ-u više niti ima mjesta za domoljube niti bi više trebali ostati u njemu.
 
Gore od poraza domoljubnih snaga u HDZ-u je slušanje Plenkovićevih fraza da su "članovi i članice HDZ-a poslali vrlo jasnu poruku poslali danas kakav HDZ žele i koje ljude žele na čelu stranke". Svaki odgovoran političar to ne bih nikada trebao učiniti. Svi mi domoljubi moramo se pomiriti s porazom od strane onih koji su bili sposobniji u političkim spletkama i okrenuti se traženjima izlaza iz ove teške situacije po hrvatski narod. Treba razmišljati dalekovidno i osnovati novu stranku koja će biti jedina protuteža lijevome i desnom krilu SDP-a.
 

Pavao Blažević

Anketa

Čega se više bojite?

Nedjelja, 05/04/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1120 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević