Get Adobe Flash player

"Istoričari" i nostalgičari protiv hrvatskoga jezika

U Beogradu donesena nova deklaracija o "zajedničkom...

Crno bijelo u Corona koloru

Crno bijelo u Corona koloru

Miroslav Škoro jest onaj koji će krojiti novu Vladu s ambicijama da...

Gospodarsko uništenje Istre od strane IDS-a

Gospodarsko uništenje Istre od strane IDS-a

IDS-ovi autonomaši napadaju sve, pa i Katoličku...

Mitovi i simboli oko nas

Mitovi i simboli oko nas

Živjeti u snovima znači biti mjesečar     "Ne...

Ne stoji Frljićev rasni argument

Ne stoji Frljićev rasni argument

Zar je Aleksandra Zec ubijena, a ostalo 401 hrvatsko dijete poginulo u...

 • "Istoričari" i nostalgičari protiv hrvatskoga jezika

  ponedjeljak, 22. lipnja 2020. 14:48
 • Crno bijelo u Corona koloru

  Crno bijelo u Corona koloru

  četvrtak, 25. lipnja 2020. 14:31
 • Gospodarsko uništenje Istre od strane IDS-a

  Gospodarsko uništenje Istre od strane IDS-a

  ponedjeljak, 22. lipnja 2020. 14:41
 • Mitovi i simboli oko nas

  Mitovi i simboli oko nas

  četvrtak, 25. lipnja 2020. 15:07
 • Ne stoji Frljićev rasni argument

  Ne stoji Frljićev rasni argument

  četvrtak, 25. lipnja 2020. 15:01

Komšićeva Armija je antifašistička u onolikoj mjeri u kolikoj je bila osmanlijska

 
 
U Bosni i Hercegovini osmanizam i komunizam su dolazili i poraženi odlazili, a zločinačko teroristički komunisti osmanlije, ostajali i ostali. Svako vrijeme ljudske povijesti ima svoje diktature i diktatore. Ima sljedbenike i čuvare. Ima potomke. Ni jedan sustav se tako čvrsto i brutalno ne brani kao što se brane te dvije mračne ideologije od kojih je komunističku slobodni svijet Zapadne civilizacije osudio i pohranio zajedno sa nacizmom i fašizmom, a drugu osmanlijsku ostavio nekažnjenu. No za razliku od nacizma, fašizma i komunizma koje je svijet pobijedio i kaznio, osmanizam je jedini teroristički režim nekažnjen i danas. I zato se u zemlji izvorišta, i u onima u kojima su zločin genocida i konfesiocida provodili, i proveli, ponovo javlja i svijetu prijeti.
https://foreignpolicy.com/wp-content/uploads/2016/10/snyypg5.jpg?w=960
Pojedinac zaražen komunističkim, osmanlijskim i isilovskim virusom ostaje neizlječiv. Čini se da svijet nema lijeka, niti cjepiva protiv tih pandemija koje su svijet vratile, vraćale i vraćaju u zavisnosti od prostora na kojima su rušili i ubijali, gotovo stoljeća unazad. Najteže s nesagledivim posljedicama prošli su, i prolaze, narodi koji su bili, i jesu, žrtve i osmanizma, i komunizma te današnjeg isilizma. Bosna i Hercegovina je, napose njezin hrvatski katolički narod, vjerojatno, jedina zemlja u svijetu, ako ne u svijetu a ono sigurno u Europi, koja je bila, koja jest i danas, a po svemu sudeći, na žalost, i koja će biti i sutra žrtva osmanizma, komunizma i isilizma. Tri ideologije, tri pandemije, tri po egzistenciju hrvatskog naroda smrtonosna virusa, haraju, ubijaju, i prijete, na različite načine diljem Bosne i Hercegovine. Eto, u procesu prisvajanja Bosne i Hercegovine, otimajući je svim nebošnjacima i nemuslimanima, u nizu tih osvajača ističe se pripadnik muslimanske Armije, Željko Komšić, odlikovan zlatnim ljiljanom jer je "nenaoružan" pucao po Hrvatima, i u tolikoj pucnjavi izgoneći ih sa trinaeststoljetnih ognjišta, "ne zna" je li nekog od njih i ubio.
 
Za svoju armiju kojoj je vjerno služio, kao i desetine tisuća mudžahedina i vehabija, te svih drugih vrsta džihadista, Komšić kaže da je ona „jedini historijski nasljednik antifašističke tradicije BiH". U ozračju nemjerenog ponosa što je bio i u takvoj, isključivo vjerskoj, armiji upućuje joj, a time i sebi čestitku "povodom obilježavanja 15. aprila – Dana Armije RBiH." Komšićeva Armija je antifašistička u onolikoj mjeri u kolikoj je bila osmanlijska, u kojoj je i suvremena  isilovska, i ona komunistička kojoj je bio vrhovni zapovjednik čovjek čiju sliku drži u svom uredu. Ili onoliko je antifašistička koliko su antifašisti svi njegovi suborci vehabije i mudžahedini koji su katolicima namijenili sudbinu kršćana na Bliskom istoku.
 
Antifašistička slika muslimanske armije Bosne i Hercegovine, u čijim redovima je bio zajedno sa mudžahedinima i prvi bošnjački član beha Predsjedništva Željko Komšić, vidjela se u zapjenjenosti džihadista 16. svibnja 2020. u bosanskohercegovačkom Teheranu, kada su isilovski jurišali na kardinala Katoličke Crkve, na katedralu i katoličke vjernike okupljene na Svetoj misi. Komšić, laskajući svojoj armiji, a time najviše samom sebi čestitajući joj rođendan kaže:" Tamo gdje je četrdesetih stala jedna generacija antifašista, devedesetih je nastavila druga". Priznade vojnik muslimanske armije ono što je cijeli slobodni svijet osudio, da je totalitarni komunizam i njegova zločinačka "antifašistička" armija daleko fašističkija, zločinačkija i brutalnija i od nacizma i fašizma zajedno. Pokazale su se te dvije armije, komunističko "antifašistička" i muslimansko "antifašistička", u slikama porušenog Vukovara, u spaljenim hrvatskim selima Srednje Bosne, kao i u beha gradovima kroz koje je Željko prošao sa svojim suborcima mudžahedinima i vehabijama, koji su i danas četvrt stoljeća poslije etnički i vjerski čisti bošnjačko muslimanski gradovi. 
 
Komšić kao pripadnik muslimanske Armije, koja ima dodatak BiH, i suborac mudžahedina, vehabija kako onih strani tako i domaći, bez i malo osjećaja srama, i straha odgovornosti za zločine genocida nad hrvatskim narodom, hvališe svoju vojsku pripisujući joj ono što nije bila i što nikada i ne može biti. Kaže, između ostalog, za svoju armiju iza koje su i danas pusta i spaljena hrvatska sela i neotkrivene masovne grobnice hrvatskih žrtava, taj od dvojice prvi bošnjački član tronacionalnog beha Predsjedništva: „Obranivši domovinu u okvirima granica koje je utemeljilo Zemaljsko antifašističko vijeće narodnog oslobođenja Bosne i Hercegovine, Armija Republike Bosne i Hercegovine, koju su sačinjavali pripadnici svih bosanskohercegovačkih nacionalnosti, ujedno je odbranila i ono što je Bosna i Hercegovina uvijek bila i uvijek će biti, a bila je, jeste i biti će, domovina i država svih njenih građana".
 
Svaki bošnjački govor o građanskoj beha zajednici Bošnjaka, Hrvata iSrba je zapravo nepriznavanje niti Srba, niti Hrvata niti bilo kojeg drugog nebošnjačkog beha naroda. A to nije ništa drugo već korak do genocida nad tim narodima. Kako bi sakrio taj put, i taj cilj koji je zapravo put u muslimanski beha entitet, Komšić u poznatoj čaršijskoj maniri laže kako je u njegovoj armiji bilo "svih bosanskohercegovačkih nacionalnosti". I to laže sam sebe. Kako to da je u beha "državi građana" bilo i svih nacionalnosti. Sam priznaje da hoće dokinuti, izbrisati beha nacionalnosti, u prvom redu hrvatsku koja je potpuno nezaštićena u bošnjačko unitarističko centralističkim  federalnim okvirima,  da bi stvorio neku svoju naciju građanin, čime nastavlja neometano davanje beha dokumenata isilovcima, mudžahedinima, vehabijama, džihadistima, i svim drugim migrantima i ratnicima iz islamskih zemalja, koji ubrzano postaju građani i glasači za Komšića, Izetbegovića i muslimansku Bosnu i Herecgovinu.
 
A zar to plansko mijenjanje nacionalne slike Bosne i Hercegovine nije genocid. U svakom nasilničkom procesu stvaranja novih nacija u kompleksnim zajednicama, zapravo je proces genocida nad malobrojnijim narodom. To je povijesno potvrdio i velikosrpski pokušaj nasilničkog stvaranja nacije Jugoslaven, koji je u neuspjehu realizacije kao odmazdu nad onim narodom koji to nije prihvatio, hrvatskim, počinio zločin genocida. Danas to isto čine i velikomuslimani u daytonskoj federalnoj tvorevini nasilničkim pokušajem stvoriti, dakako na štetu Hrvata, novu naciju Građanin, što zapravo znači velikomusliman. I već početak tog mračnog procesa obilježili su strašnim zločinima  nad hrvatskim narodom, i čine i dalje, koji ne prihvaća tu fašističko nacističku, osmanlijsku doktrinu prisilnog islamiziranja.
 

Vinko Đotlo

Smjena ministra sigurnosti poziv je na uzbunu

 
 
Bosna i Hercegovina svakim danom se potvrđuje kao feud radikalnih bošnjačkih lidera, u osobama Bakira Izetbegovića i Šefika Džaferovića. Bakir kao i njegov otac Alija izdaje zemlju Turcima i drugim islamskim zemljama, Džaferović je naseljava islamskim džihadistima u odorama invazionističkih migranata. Desetine, vjerojatno i stotine tisuća migrantskih džihadista, kojima se ne zna ni broj ni identitet atomski je udarac Bosni i Hercegovini. Njihova invazija niti je slučajna, niti spontana, niti humanitarna niti socijalna, niti bježanje od rata već dolazak u rat. Globalni je to plan islamskih zemalja, u kojem sudjeluje i bošnjačko čelništvo u osobama Bakira i Šefika.
https://www.espreso.rs/data/images/2020/02/11/14/717735_bisera-turkovic_ls.jpg
Bisera Turković
 
Svaki oblik kontrole, izvan kruga tog dvojca, izgubljen je u početku i osuđen na neuspjeh. Više i nema bilo kojeg pojedinca, bez obzira koju funkciju obnašao, pa ni onog iz reda bošnjačkog naroda, niti političke institucije, koja se smije upustiti u posao uvođenja nekog reda u invazionističkoj migrantskoj bujici. Sve je pod kontrolom Bakira, i tehničkim nadzorom obavještajca Šefika. Izetbegović dogovara sa Erdoganom koliko će džihadista poslati u Bosnu i Hercegovinu, a vrata zemlje im otvara Džaferović. Šefik je sve više čuvar migranata i čistač beha parkinga za njih kako bi se što bolje osjećali i svaki od njih imali svoje sigurno mjesto. Ulogu člana beha Predsjedništva prenio je, s punim povjerenjem, na prvog bošnjačkog člana Željka Komšića, kako bi se mogao što više i odanije posvetiti invazionističkoj migrantskoj vojsci.
 
Novi ministar sigurnosti u Bosni i Hercegovini Fahrudin Radončić zbog pokušaja da uvede neki red u invazionističkoj migrantskoj koloni mladih džihadista postaje politička, a možda i fizička, meta migrantskih planera, Šefika i Bakira. Te napose ministrice vanjskih poslova BiH Bisere Turković, koja dolazi iz Gluhe Bukovice, mjesta u kojem je bio konclogor za Hrvata i gdje se nalazio glavni centar mudžahedina i vehabija.
 
Poput svih agresora, okupatora i invazionista, uz to vrlo vjerski radikalizirani sa dobivenom zadaćom širenja islama i pokoravanja kršćana, migrantski invazionisti se ponašaju okupatorski. Uvode i silom nameću šerijat, ne priznaju beha zakone, kriju i skrivaju identitet, poput svih zlikovaca, ubojica i terorista. I upravo u dijelu identiteta migrantskih invazionista ministar beha sigurnosti htio je uspostaviti red, kakav imaju sve slobodne i od vjerskih islamskih terorista neovisne zemlje. No, tom sigurnosnom potezu koji je neminovan zbog brutalnosti kriminala kojeg džihadisti čine uvodeći anarhiju, strah, nesigurnost zapaljujući tinjajuću ratnu beha vatru, čvrsto se usprotivio Alijin i Bakirov obavještajac Džaferović i ministrica vanjskih poslova Bisera Turković, iz zloglasnog sela Gluhe Bukovice. Na stranu ministra sigurnosti ne staje ni drugi bošnjački član beha Predsjedništva Željko Komšić, što jasno kazuje čvrstu koaliciju tog dvojca u pravljenju migrantskog kaosa, nesigurnosti i vođenja zemlje u potpuno rasulo. Očito, samo u ratnom rasulu zemlje, uz pomoć pridošlih islamskih ratnika, dvojica bošnjačkih članova beha Predsjedništva, bošnjačko aktualno čelništvo vidi priliku stvaranja čistog muslimanskog entiteta na europskoj periferiji, pa makar u Alijinim granicama "k'o avlija".
 
Ako se želi, a to papagajski ponavljaju Bošnjaci, graditi mirna Bosna dovoljno velika i draga svakom njenom narodu i pojedincu, onda za takvu zajednicu narodâ, vjerâ i kulturâ, nije dovoljno da identitet umarširanih džihadista poznaju samo Džaferović, Komšić, Turković i Izetbegović. Puni identitet, ime i prezime, zemlju agresora iz kojih navaljuju moraju znati svi beha narodi i svaki pojedinac te zajednice. Bošnjačku trojku, kojoj se priključila u punom kapacitetu i ministrica vanjskih poslova Bisera Turković, usmjerila se snažno protiv ministra beha sigurnosti. Zasigurno islamski politički migranti ne će napadati, ne će upadati u njihove kuće i stanove, ne će silovati njihove žene i kćeri, majke i rodbinu, ne će ubijati i pred školom dočekivati njihove kćeri. Ali hoće, što i čine, sve druge, i ubijati, i krasti, i silovati, i djevojčice ispred škola silom odvoditi sebi kao treću ili dvanaestu djevicu kako im je obećano na drugom svijetu.
 
Takve brani bošnjački kvartet, ne brani i ne štiti beha narode, pa čak ni svoj bošnjački. Vjera islam je ispred svega, a da bi se mogla širiti po kršćanskom svijetu treba pripremiti i teren u Bosni i Hercegovini osigurati ratnicima koji, kao svaka osvajačka vojska, bez ikakvih identifikacijskih dokumenata osvaja  zemlju. Slobodan teren za invaziju, i po cijenu smjene ministra sigurnost što se i dogodilo, prave im pripadnik armije BiH, ratni i poratni obavještajac i nezamjenjivi lider bošnjačkog naroda, ratni skrivač pod očevim radnim stolom ili u bankovnim trezorima, te dobra poznavateljica konclogora za hrvatski narod u njenom selu Gluha Bukovica. Vjerojatno zbog tih zasluga iz vremena konclogora za časne sestre, svećenike, hrvatske civile i dobila je mjesto ministrice u Bakir-Šefik-Željkovoj vladavini. Alijino ostavljanje Bosne Hercegovine u amanet Turskoj, te Džaferovićevo, Komšićevo, Izetbegovićevo i Turkovićevo davanje zemlje islamskim džihadističkim migrantima nepobitan je dokaz neodrživosti ovakve beha zajednice. I glasan poziv svjetskoj zajednici da zemlju troentitetizira po nacionalnim i vjerskim bojama prije negoli je bošnjačka četvorka, zajedno sa invazionističkim migrantima oboje cijelu u zelenu muslimansku vjersku boju.
 

Vinko Đotlo

U političku arenu uključile se islamske radikalne vjerske vođe

 
 
Današnja daytonska, zapravo svačija i ničija, a kao takva ni na nebu ni na zemlji najmanje domovina svojih naroda, Bosna i Hercegovina je u predratnom stanju u kakvom je bila početkom devedesetih godina prošlog stoljeća. Neočekivano brzo, dok se oružja kojima se pucalo jedni na druge nisu ni ohladila, kao što se i prognanici nisu vratili svojim domovima, začetnici i profiteri u vjerskom beha ratu, pripremaju teren, oštre kame, obučavaju Askere, dovode migrante, dočekuju povratnike Isilovce, šire mržnju spremajući raju da opet međusobno zakrvari.
https://www.brookings.edu/wp-content/uploads/2019/05/friday_prayers_paris001.jpg
I opet kao i pred, ali i tijekom vjerskog beha rata, onda aktualni, danas bivši vjerski lider Muslimana Bosne i Hercegovine, priprema svoj narod za udar na druge narode, jer ta druga dva beha naroda su malobrojniji, a time ne mogu uživati ista prava, iste slobode, biti jednakopravni i ravnopravni, suvereni i konstitutivni s brojnijim, onda muslimanskim danas bošnjačkim narodom. Na najžešćem medijskom, nerijetko i fizičkom, udaru, zbog svoje malobrojnosti koja je posljedica turske prisilne islamizacije i muslimanskog etničkog čišćenja u vjerskom beha ratu za teritorij, nalazi se hrvatski narod, od daytonista, Holbrookea, Ashdowna, Petritscha, Schwarz-Schillinga silom ugurani federalni partneri bošnjačkog naroda. I u toj, prvo muslimanskoj a zatim bošnjačkoj politici diskriminacije, desuvereniziranja i dekroatiziranja hrvatskog naroda koje je započelo tajnim muslimansko-srpskim pregovorima u Beogradu diobe Bosne i Hercegovine, nastavljeno muslimanskim udarom noža u leđa Hrvatima, ništa novo.
 
Bošnjaci kreću tamo gdje su Muslimani bili u agresiji na hrvatski narod i njihov teritorij zaustavljeni otporom Hrvatskog Vijeća Obrane, a to je bio i jest otpor cijelog hrvatskog korpusa, budući da nije realiziran niti jedan vojni plan Alije Izetbegovića. Osim onog genocidnog i konfesiocidnog u Lašvanskoj dolini, koja je i uz tako strašno stradanje i desetkovanje od strane muslimanske armije, mudžahedina i vehabija, hrvatskog naroda ostala neosvojena i nepokorena. Ostala svoja, hrvatska zemlja dovoljno velika i prostrana ne samo za hrvatske žrtve već i za njihove ubojice, Muslimane Bošnjake.
 
U procesu desuvereniziranja i dekonstitutivniziranja hrvatskog naroda, kojeg ne zaustavljaju ni afera za aferom koju producira bošnjački kadar, gotovo na svim političkim razinama i sa kojima se u desetcima milijuna eura pljačkaju svi beha narodi, sudjeluju sve bošnjačke asocijacije, partije, organizacije, udruge i antihrvatski istaknuti i dokazani pojedinci. Vrlo agresivni, prijeteći čak i ratom što je postala praksa bošnjačke politike, iskazuju se u vremenu najveće financijske afere, koja je tim veća što je planski izvedena u vrijeme globalne pandemija korona virusa. Nakon okupacije institucije beha Predsjedništva, izbornim zakonom kojeg koriste kao oružje za obespravljivanje hrvatskog naroda, desetcima milijuna maraka zgrnuti giga financijskom aferom "Respiratori" jednakom žestinom udariše, u cilju osvajanja i etničkog čiščenja, na pravosuđe i beha tužiteljstvo, te napose na glavnu tužiteljicu Tužiteljstva Bosne i Hercegovine.
 
Zaigrao se, opet, bivši poglavar IZ BiH brojevima beha naroda, što i nije prvi put, pa se na tom području dokazuje već desetljećima, a nikako da se i potvrdi. Njegovo prebrojavanje krvnih zrnaca beha narodima prolazi samo u krugovima radikalni i deeuropeiziranih, iraniziranih i erdoganiziranih Bošnjaka, kojih je, nažalost sve više, a time sve manje Bosne i Hercegovine. Bivši, a izgleda da u svemu postaje bivši zbog čega je sve isključiviji, radikalniji, za budućnost beha zajednice ravnopravnih i suverenih naroda, opasniji, žestoko udario na Tužiteljstvo BiH, koje pokušava riješiti, u daytonskoj BiH najveću kriminalnu aferu, budući da je osmišljena i izvedena u vrijeme najveće pandemije u ljudskoj povijesti. Prepao se bivši poglavar IZ BiH rješenja afere „Respirator“ budući da bi nakon nje mogao doći sam na red radi mnogi financijskih malverzacija koje mu se stavljaju na odgovornost.
 
I broji, broji, pa opet broji bivši vjerski poglavar IZ BiH koliko ima kojeg naroda i izbroja da je njegova  naroda ipak najviše. Pobjednički uskliknu, ne toliko zbog nategnutog i izmišljenog broja Bošnjaka u beha zajednici, već kako bi sam sebi čestitao kad mu već nitko drugi ne želi, pored vidljivog uspjeha. A njegov uspjeh je u tomu da su sve tadašnje Muslimanke poslušale njegovu zapovijed i svaka rodila po petero djece. Dvoje za sebe a troje za bivšeg poglavara, za rat koji priziva, planira i čini sve da počne. Stoga, kako to znaju samo radikalne vjerske vođe u islamskom svijetu, brojem Bošnjaka kojih je nabrojao više od 50 posto u beha zajednici, okomio se na Tužiteljstvo, u prvom redu zbog toga što je na njegovu čelnom mjestu Hrvatica, pripadnica malobrojnijeg beha naroda. Pokušavajući obraniti najveći gospodarski kriminal, koji je naprosto neobranjiv čak ni brojem Bošnjaka kojima prijeti, jer je daleko veći i od "izgubljenih" milijuna dolara pomoći upućenih beha Muslimanima tijekom rata i poraća, bivši poglavar, najbogatiji pojedinac u BiH, kaže na portalu Bošnjaci.net od 3. lipnja 2020.
 
"Moji Bošnjaci/Bosanci, vi ste zaboravili onu staru naviku na koju su vas navikli da ste krivi pa, stoga, treba da dokazujete da ste nevini, a ne da tužilaštvo opterećujete "pritiskom" da dokazuje da ste krivi. Podrazumijeva se da ste krivi! Jer, za vas ne važin pravilo presumcije nevinosti. To važi samo za konstitutivne narode, koji nisu većinski u Bosni. Vi ste krivi zato što ste većinski u Bosni i zato vas treba dovesti na mjeru tako da svi konstitutivni narodi budu jednakobrojni, jednakopravni, jednakolegitimni i jednakokrivi. Tu ne smije biti diskriminacije na način da većinski narod uživa svoja većinska prava, već ga treba disciplinirati da o tome ništa ne priča niti da se poziva na svoja većinska prava. Većinski (bošnjački/bosanski) narod ima samo obavezu da ugađa manjinsko-konstitutivnim narodima, koji su ugroženi samim tim što su manjinski i što ih se "majorizira" i kad im se daje više nego što zaslužuju po svojoj brojnosti".
 
Ovakva bošnjačka rasističko-fašistička agresija na nebošnjake, jer su malobrojniji od Bošnjaka, uperena isključivo na već obespravljeni  hrvatski narod, zločin je ravanonom ratnom što ga Muslimani počinili nad Hrvatima Bosne i Hercegovine. Iz Cerićevih brojevanaroda BiH vidi se razlog muslimanskog ratnog zločina etničkog čišćenja Hrvata, diljembeha prostora kroz koje prošla čista muslimanska armija. U ratnom brojenju naroda kojegBošnjaci provode cijelo poratno vrijeme iščitava se i politika dvojice bošnjačkih članovabeha Predsjedništva, Komšića i Džaferovića, desuvereniziranja i dekonstitutivniziranja hrvatskog naroda. Treba ihdesuverenizirati kako bi se Bosna i Hercegovina "građanizirala" što u prijevodu značiislamizirala. A onaj dio hrvatskog naroda kojeg dvojac Džaferović-Komšić ne uspijeislamizirati njemu će se sloboda ograničavati kroz Ahdnamu, koja im na kraju ne će nitrebati jer sloboda će im biti darivana onoliko koliko "zaslužuju po svojoj brojnosti".
 
Nakonovih bošnjačkih rasističko-fašističkih prijetnji malobrojnijem narodu, na potezu je Visokipredstavnik da snagom svjetske zajednice koja ga poslala da u Bosni i Hercegovini osigura jednaku slobodu svim njenim narodima bez obzira na njihovu brojnost, zaustavi i kazni bošnjački radikalizam, koji ubrzano priprema teren za rat, ili da zemlju entitetizira u onim omjerima koliko je koja vojska, armija, i obrana unijela beha teritorija u daytonske pregovore. Ako Bošnjaci imaju pravo na brojenje Hrvata i po tom broju im mjeriti konstitutivnost, suverenost, slobodu, jednakost i ravnopravnost, zašto Hrvati nemaju pravo mjeriti teritorij koji su u muslimanskoj agresiji obranili i unijeli ga u daytonske pregovore. Ne može bošnjačka strana imati pravo na rasističko fašističko prebrojavanje naroda, a hrvatska strana da nema pravo na mjerenje svog teritorija. Upravo samo označeni teritorij jamstvo je ostanka i opstanka Hrvata u vrijeme bošnjačkog prebrojavanja krvnih zrnaca u Bosni i Hercegovini.
 

Vinko Đotlo

Anketa

Za koga ćete glasovati na izborima 5. srpnja 2020.?

Četvrtak, 02/07/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1614 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević