Get Adobe Flash player
Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

Jugoslavenska filmska industrija (po)služila za radikalizaciju...

Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

Jedini spas Balkana proglasiti Srbe...

Poruka drugu Andreju Plenkoviću

Poruka drugu Andreju Plenkoviću

Hrvatska i hrvatski narod ne mogu preživjeti još šest...

Treba nam međusobno povjerenje

Treba nam međusobno povjerenje

Ne treba tražiti krivca. Krivi smo si...

NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

Neodgovorno je ponašanje Sabora da prihvaća svaki prijedlog...

 • Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

  Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

  srijeda, 25. studenoga 2020. 18:22
 • Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

  Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

  srijeda, 25. studenoga 2020. 17:45
 • Poruka drugu Andreju Plenkoviću

  Poruka drugu Andreju Plenkoviću

  srijeda, 25. studenoga 2020. 16:43
 • Treba nam međusobno povjerenje

  Treba nam međusobno povjerenje

  srijeda, 25. studenoga 2020. 17:01
 • NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

  NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

  srijeda, 25. studenoga 2020. 14:08

Agresija Alijinih budala na hrvatske »ustaše i ekstremiste«

 
 
Bošnjačko-muslimanski, odnosno muslimansko-bošnjački dvojac u sastavu obavještajac i vojnik, u tročlanom beha Predsjedništvu, pored jednog srpskog širi svoje šovinističko političko djelovanje po svim prostorima bosanskohercegovačke zajednice Bošnjaka, Hrvata i Srba, svaki u svojoj specijalnosti što je i bio uvjet biranja dvojca Džaferović-Komšić. Prljava nacifašistička politika, kojom se danas bavi, s iskustvom iz rata i agresije na hrvatski narod, taj bošnjačko-muslimanski dvojac, u od Hrvata etnički očišćenom Predsjedništvu, samo je nastavak onoga čime su se bavili u građansko-vjerskom beha sukobu, napose u onom njegovom dijelu muslimanske agresije na hrvatski narod i njihov teritorij u Bosni i Hercegovini. A to je nepobitan dokaz da za te muslimansko-bošnjačke predstavnike u Predsjedništvu beha bošnjačko-hrvatsko-srpske zajednice rat nije završen. Njihova obavještajno ratnička politika u sadašnjosti polako ali sigurno otkriva i njihove uloge u strašnim zločinačkim planovima muslimanske agresije na Hrvate, i muslimansko-hrvatski sukob u Lašvanskoj dolini.
Slikovni rezultat za aid sarajevo
Pored toga današnja politika obavještajca Džaferovića i vojnika muslimanske ABiH, koji se hvališe kako je pucao po neprijateljima ali ne zna je li koga ubio, i zbog „neznanja“ odlikovan od svog vrhovnog zapovjednika, ratnog zločinca Alije Izetbegovića zlatnim ljiljanom, što pobija njegovu tvrdnju da ne zna je li koga i koliko poubijao, tko je i s kojim ciljem izrežirao i sudjelovao u zločinu u Ahmićima. Ono što hrvatski narod zna još prije zločina u Ahmićima današnja zbivanja obilježena rasnom i vjerskom mržnjom koje kreiraju obavještajac Džaferović i vojnik Komšić, potvrđuju to. Zločin u Ahmićima je zlodjelo muslimanske i britanske obavještajne službe, koji se morao realizirati, kako bi bio opravdanje za kasnije muslimanske ratne zločine genocida i etničkog čišćenja Hrvata Središnje Bosne.
 
Muslimanska obavještajna služba AID čiji rad dobro poznaje Džaferović, čovjek sa prostora na kojima su Hrvati prošli sudbinu Armenaca od strane Turaka, pokazala je još jednom, svoje nacifašističko djelovanja u beha bošnjačko-hrvatsko-srpskoj zajednici, ne odričući se cilja, muslimanska BiH, niti sredstava koja je koristila u ratu protiv nemuslimana, napose protiv Hrvata. Onim što su isplanirali i izveli u Uskoplju tri dana prije muslimansko-bošnjačke proslave rođendana ratnog zločinca Alije Izetbegovića, demonstrirali su, pred cijelom svjetskom zajednicom, uplašenoj pred zapjenušenim kršćanofobistima i pokazali da od cilja ne odustaju, ostajući trajno vjerni svom vođi. Naime, u uskopoljskom naselju Krupe obavještajci muslimanske terorističke organizacije AID-i pokušali su, a velikim dijelom i uspjeli, natovariti strašan teret hrvatskom narodu, ne samo toga kraja nego u cjelini. Ispisali su zlikovci, Džaferovićevi obavještajci i Komšićevi vojnici, po uzoru zločinačkog čina u Ahmićima, ali i drugim mjestima tijekom građansko-vjerskog beha sukobe, sramotno uvrjedljive, ratno huškačke, natpise, kakve može izmisliti i ispisati samo suvremeni kršćanofobisti.
 
Nacifašistički natpisi "Bit će još Srebrenica", "Nož žica Srebrenica", "Ne će balija ostati", "Uskoplje balije", zlodjela su muslimanski nacifašista koji ne prihvaćaju norme života, suživot je njima nepoznanica, suvremene ljudske civilizacije. Ovakvi uvrijedljivi natpisi protiv hrvatskog naroda jer na njih se odnose i na njihova leđa su natovareni, kršćanofobista koji su zavladali BiH, uz pomoć militantnih islamista koji su okupirali i beha Predsjedništvo, nameće pitanje, koliko je obavještajna muslimanska teroristička organizacija sudjelovala u zločinima i nad vlastitim muslimanskim narodom.
 
Ne priča se uzalud u narodu o izdaji Srebrenice, masakru u Sarajevu, zločinu u Ahmićima… u kojima su sudjelovali muslimanski obavještajci, praveći teren vojnicima zlatnih ljiljana. Činjenica da muslimanski pregovarači u Daytonu nisu niti spomenuli Srebrenicu i stradanje u njoj, krije tajne muslimanskih sudjelovanja u stradanju Muslimana. Spomenuti Srebrenicu mogli su samo oni koji nisu sudjelovali u tom strašnom zločinu. Ako sumnja postoji za Srebrenicu, onda i Ahmići bi mogli biti dio muslimansko-britanskog zločina. Tako strašni zločini, kao i ovaj nacifašistički protiv Hrvata u okolini Uskoplja, ne mogu se više braniti Alijinom obranom "naše (muslimanske) budale". Po broju muslimanskih zločina onih u ratu i ovih u poraću koji se svaki dan događaju, ispada da su Muslimani-Bošnjaci, po Alijinoj definiciji svoga naroda, gotovo svi budale. Sramotno za jedan narod kada bi ga tako definirao netko izvana, a ne njegov vođa. To govori o liku i djelu ratnog zločinca Alije Izetbegovića, čovjeka čiji rođendan slave Bošnjaci i na način pisanja rasno fašističkih grafita.
 
Mržnja prema nemuslimanima, ostavština je Alije Izetbegovića, koju čuvaju i brane muslimansko-bošnjački članovi beha Predsjedništva, Džaferović i Komšić. No ni Alijina definicija svoga naroda kao budale, ne može biti obrana tolikih zločina. Nakon isilovske agresije iz beha Predsjedništva na nacifašističke napise u Krupi, na hrvatski ustaški narod ekstremista koji je to napravio muslimanskim „budalama", medijske agresije koja je bila na ivici rata, a među agresorima isticali su se bošnjački članovi beha Predsjedništva, obavještajac i ratnik, izašlu istinu ne osuđuju. Iz svih muslimansko bošnjačkih središta sinkronizirano su se, poput militantnih islamista, natjecali tko će više udariti po „hrvatskim ekstremistima i ustašama".
 
Ponovilo se isto ono što se događalo u muslimanskoj medijskoj agresiji na hrvatsku Predsjednicu. I ta agresija Alijinih budala na hrvatske „ustaše i ekstremiste" kontinuitet je muslimansko-bošnjačke borbe za čistu muslimansku BiH. Otkrivena istina u Krupi, da je nacifašističke napise na bošnjačkim kućama i automobilima ispisao, najvjerojatnije suradnik AID-a, možda i dobitnik zlatnog ljiljana, ili militantni islamist, ili Alijina budala, nije ušutkala muslimansko-bošnjačke članove beha Predsjedništva, niti ih potakla da se javno ispričaju hrvatskom narodu. Njihova šutnja na ovo nacifašističko djelovanje militantnih islamista, je zapravo vrijeme u kojem pripremaju, nažalost, još gore i teže akcije protiv hrvatskog naroda. Nažalost ne će trebati dugo čekati za ponavljanje isti ili teži, što je praksa islamskog terorizma u svijetu, i militantnih islamista u Bosni i Hercegovini koju su okupirali i vladaju njome.
 

Vinko Đotlo

Utorak, 01/12/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 2265 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević