Get Adobe Flash player
Sad' ili nikada!

Sad' ili nikada!

Istina će izroniti 22. prosinca i nitko je ne će više moći...

Dostojanstvo prodano na rate

Dostojanstvo prodano na rate

Škola za život bi morala omogućiti ući u svijet rada sa što...

Poražen bolesni ego predsjednika Vlade

Poražen bolesni ego predsjednika Vlade

Horizontalni pristup povećanju plaća je neka vrsta nakaradne komunističke...

Boris Miletić protiv vjernika

Boris Miletić protiv vjernika

Umjesto Adventa ili Došašća podmetnuo je "Prosinac u...

Kabinet voštanih figura

Kabinet voštanih figura

U poslijekomunističkim društvima mladi i obrazovani odlaze, elite...

 • Sad' ili nikada!

  Sad' ili nikada!

  utorak, 03. prosinca 2019. 19:11
 • Dostojanstvo prodano na rate

  Dostojanstvo prodano na rate

  četvrtak, 05. prosinca 2019. 13:24
 • Poražen bolesni ego predsjednika Vlade

  Poražen bolesni ego predsjednika Vlade

  utorak, 03. prosinca 2019. 18:58
 • Boris Miletić protiv vjernika

  Boris Miletić protiv vjernika

  srijeda, 04. prosinca 2019. 07:02
 • Kabinet voštanih figura

  Kabinet voštanih figura

  četvrtak, 05. prosinca 2019. 13:17

Bosna i Hercegovina atomska prijetnja sigurnosti i budućnosti Europe

 
 
Muslimanska ratna agresija na hrvatski narod, koju su u poraću nastavili Bošnjaci, niti četvrt stoljeća daytonskog (ne)mira ne prestaje. Čak se i ne smanjuje, samo sa drugim sredstvima jednako ubojitim kao i ona ratna. I ne će se smatrati da je stala sve dok poznati, a svi su oni poznati, muslimanski zločinci ne budu izvedeni, ne pred bošnjačke sudove, već pred Međunarodni sud u Den Haagu. A kako muslimanska agresija ne bi prestala, Haaški tribunal u Haagu samozatvorio se i time zauvijek oslobodio muslimanske zločince od odgovornosti i bilo kakvog kažnjavanja. Treba li, pored toga, tražiti bilo koji drugi, a ima ih, dokaz o pristranosti Haaškog suda na muslimansko-bošnjačkoj strani. Da nije tako zar bi i danas 26 godina poslije bio nekažnjen strašni muslimanski zločin, s dimenzijama isilovskog terorizma, nad hrvatskim civilima u selu Dusina kod Zenice. U tom selu 26. siječnja 1993. godine 7. Muslimanska brigada  takozvane Armije Bosne i Hercegovine napravila je masakr nad nedužnim hrvatskim civilima.
https://braniteljski.hr/wp-content/uploads/2018/01/nas.jpg
Najveći dio stanovništva je pobila, isilovski izmasakrirala, a ostatak zauvijek prognala i selu, poput hrvatskog sela Miletića s druge strane Zenice, zatrpali svaki trag. Od nekadašnjih 271 Hrvata koliko ih je prije rata živilo u Dusini danas nema niti jednog. Za taj nekažnjeni muslimanski zločin koliko god su krivi njegovi, za muslimansku stranu poznati, počinitelji još više je kriv Haaški tribunal. I nije nekažnjen muslimanski zločin nad Hrvatima samo u Dusini, nekažnjeni su, gotovo, svi počinjeni na prostorima muslimanske agresije na hrvatski narod. Napose oni u Lašvanskoj dolini.
 
Danas, četvrt stoljeća daytonske Bosne i Hercegovine u opustošena hrvatska sela iz kojih su Muslimani prognali hrvatski puk nema nikakva povratka Hrvata. Umjesto povratka traje zastrašivanje i ubijanje onog malog broja koji su se bili vratili. No i taj proces mirnodopskog bošnjačkog etničkog čišćenja Hrvata zlodjelo je Haaškog suda koji nije procesuirao niti jednog  muslimanskog zločinca, što je ih i ohrabrilo da zločine nastave i u miru.
 
Dusine, hrvatsko selo danas bez i jednog stanovnika, pokazatelj je brutalnosti muslimanskih zločinaca koji su unijeli smrtni strah preživjelima. U tom strahu žive i danas, i on je također jedan od, zasigurno i glavni, razloga da se ne vraćaju. Drugi ništa manje važan je i strah koji doživljavaju gledajući slike ubijeni svojih hrvatskih povratnika u  drugim selima.
 
Nema hrvatskog sela u federalnoj tvorevini koju je osmislio Holbrooke,  a do savršenstva u nepravdi i pristranosti na muslimanskoj strani uredio i dotjerao salveta političar Ashdown, za hrvatski narod obojica zasigurno zločinci, u kojem nije ubijen jedan Hrvat povratnik, ili da nisu povratnici izloženi nepodnošljivim zastrašivanjima i prijetnjama. A to je moguće samo zbog toga što ni jedan poznati, nepoznati i nema budući da su svi muslimanski zločini planirani po zapovjednoj odgovornosti čiji vrh je bio u osobi Alije Izetbegovića, muslimanski zločinac nije procesuiran. I ne samo to, svi su oni heroji u svom narodu, sa svim privilegijama i povlasticama, koje im, da bude još veći apsurd, kroz poreze i razne harače plaćaju same žrtve, Hrvati. Na žrtvama Dusine, i svih drugih Dusina razasutim na beha teritoriju preko kojeg je prošla Armija čiji pripadnik je bio, i sa zlatnim ljiljanom ostao i dalje Željko Komšić, drugi bošnjački član tronacionalnog Predsjedništva, Bošnjaci ustrajavaju u gradnji čistog muslimanskog federalnog entiteta.
 
Islamiziranog entiteta na kojem će mudžahedizirani muslimani Bošnjaci vaditi srca svojim žrtvama, kao što su to učinili i na ubijenim Zvonkom Rajićem u Dusini. Zločin genocida u Dusini izveli su  pripadnici 7. Muslimanske brigade iz sastava 3. korpusa Armije Željka Komšića. Zločin je planirao, osmislio i u njemu sudjelovao  zapovjednik 3. Korpusa je Šerif Patković, nekažnjeni zločinac koji se pred Zvonkovom suprugom hvalisao da joj je on ubio muža. Toliku bahatost, toliku vjersku mržnju prema katolicima, mogu pokazivati, i živjeti samo okorjeli vjerski islamisti, kakvih je beha sadašnjost prepuna. Bit će ih i u budućnosti, čak i s povećanim brojem onih trojice što ih je svaka Muslimanka rodila po zapovijedi bivšeg poglavara IZ BiH Mustafe Cerića. I još kad se svima njima dodaju pridošli, bilo oni isilovci  povratnici sa Bliskog istoka, ili islamisti u migrantskoj invazionističkoj koloni, te oni iz trećeg vehabijskog beha entiteta iz Gornje Maoče, Bosna i Hercegovina  će biti atomska prijetnja sigurnosti i budućnosti Europe.
 
U takvoj budućoj, a ni sadašnja nije bolja, Bosni i Hercegovini bit će još puno, nažalost, i Dusina i Miletića, i Maljina i Buhinih Kuća i Križančevih Sela i Viteza i Fojnica i Grahovčića i Brajkovića i Guči Gora i Bugojna i Doljana i Uzdola i Sušnja i Grma i Kraljevih Sutjeski i Kaknja i Zabilja i Busovačkih staja... Sve to obvezuje hrvatski narod da trajno obilježava i memoira godišnjice stradanja svih mjesta na kojima su muslimanski zlikovci počinili tako strašne ratne zločine, i one poratne nad hrvatskim povratnicima. Ne budu li se sve te žrtve sačuvale od zaborava, hrvatskom narodu prijeti biološki nestanak u Bosni i Hercegovini, što od strane nekažnjenih muslimanskih zločinaca što od strane Haaškog tribunala, koji je sve više politička interesna institucija negoli sud.
 

 Vinko Đotlo

Anketa

Komu ćete dati svoj glas na predsjedničkim izborima?

Nedjelja, 08/12/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1174 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević