Get Adobe Flash player
POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

Riječ "samodopisivanje" sama po sebi najbolje govori kakvo nas...

Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

Sjetite se svih putovanja bivših predsjednika. Osim toga, tko...

Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

Kardinal Stepinac i tadašnja hrvatska država organizirali su...

Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

Oni koji blokiraju proglašenje svetim bl. Stepinca blokiraju i...

Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

Komunistička Partija Jugoslavije donosila je odluke suprotne postojanju i...

 • POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

  POPIS PUČANSTVA - Srbi će sami sebe popisivati

  srijeda, 16. rujna 2020. 17:30
 • Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

  Infantilno nadmudrivanje dvojice predsjednika

  ponedjeljak, 14. rujna 2020. 15:00
 • Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

  Dvojica eksponenta velikosrpske politike u Hrvatskoj

  četvrtak, 17. rujna 2020. 18:43
 • Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

  Hrvatskom vladaju potomci ubojica 1945.

  četvrtak, 17. rujna 2020. 09:45
 • Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

  Odricanje valjanosti primjene odluka KPJ

  četvrtak, 17. rujna 2020. 09:55

Tokić i Komšić, "Hrvati" muslimansko-bošnjačke radikalno islamističke politike unitarizacije i centralizacije

 
 
Kao možda nigdje u svijetu se ne potvrđuju tako istinito, kao da su sve za nju pisane i predviđene, narodne izreke kao u na smrt bolesnoj Bosni i Hercegovini. Čini se kako sve ono što ne ide nigdje u svijetu ide u toj, već na neki način stoljećima, statičnoj zemlji. I dok u svakoj zemlji svijeta se ide i malim koracima naprijed u budućnost, u Bosni i Hercegovini se ide velikim koracima u prošlost. Tu u tom zločinu osmanskog genocida i konfesiocida svim snagama, politike, nostalgije i emocija prema „mati Turskoj" gura je bošnjačko političko, vjersko, akademsko, i vojno čelništvo.
https://istinomjer.ba/app/uploads/2018/09/sejfudin-tokic-300x200.jpg
Sejfudin Tokić
 
Vodi se jedna neviđena muslimansko-bošnjačka agresija militantnog islama  na Bosnu i Hercegovinu, načinima i sredstvima kakvima su je osvojili i u petstogodišnjem danku u krvi do gola osiromašili, oni kojima današnji muslimani Bošnjaci pjevaju „Turska je naša mati tako je bilo i tako će ostati". Pjevati tako  krvoločnom  osvajaču iza kojeg su ostale tragične posljedice, između kojih je i građansko-vjerski sukob za teritorij vođen devedesetih godina dvadesetog stoljeća, psihološki je rat protiv istih onih, nemuslimana, koje su Osmanlije držale u ropstvu u polutisućljetnoj okupaciji. Više tu pjesmu majci  Turskoj ne pjevaju samo bosnjački pojedinci, ona je nacionalna himna bošnjačkog naroda. Najglasniji u pjevanju te muslimansko-bošnjačke himne su poturice, janjičari, i nostalgičari koji žale za tim vremenom nastojeći svim snagama da ga vrate. Velik je broj tih bošnjačkih šovinista, džihadista, isilovaca i dokazanih zločinaca u agresiji na hrvatski narod. Ne prestaju ni danas u toj agresiji, te više agresiraju na Hrvate negoli se brane od Srba.
 
Perfidni i brutalni prema Hrvatima su zbog toga što im je hrvatski narod pružao pomoć u vremenu kada se  u Bosni i Hercegovini  srpskom agresijom odlučivalo o njihovu biti ili ne biti, nestati ili opstati. I upravo ta velikodušna hrvatska pomoć odlučila im je biti i opstati u Bosni i Hercegovini. Za tu, gotovo bratsku pomoć, koja govori o hrvatskoj iskrenosti namjera, Bošnjaci danas zahvaljuju nemilosrdnom agresijom, sa ciljem potpunog progona sa beha područja i nepriznavanja Hrvata u njihovom nacionalnom i vjerskom identitetu. U tim zločinima genocida i etničkog čišćenja odigrava se prava utrka među bošnjačkim nacionalistima, džihadistima i djeci majke Turske. Među njima, kao poturica gora od Turčina, ističu se bošnjački nacifašisti koji nose hrvatske putovnice. Okretljivi kao suncokret, što se vidjelo i na Izetbegoviću starijem, koji je jedno mislio, drugo govorio, jedno potpisivao i već na izlazu nepriznavao, za hrvatsku putovnicu izjašnjavali su se većim Hrvatom i od svakog Hrvata, da su hrvatski domoljubi veći od svakog hrvatskog branitelja.
 
Čak i ono što se nije od njih tražilo priznavali su i hrvatovali. Podsjećalo je to na ono vrijeme iz Drugog svjetskog rata, kada su muslimani, kao samoizjašnjeni veliki Hrvati počinili strašne zločine nad Srbima i Židovima i sve ih kasnije pripisali tadašnjoj Hrvatskoj vojsci NDH, i danas pripisuju kad se istina otvara Hrvatskoj i njenom narodu. Ti zločini muslimana, Hrvatskoj i hrvatskom narodu danas su teški teret, i čak ih tovare oni Bošnjaci čiji roditelji su zločine činili, i oni koji danas nose hrvatske putovnice, kojima slobodno i bezbrižno putuju po Europi, i svijetu.
 
Iako je teško izdvojiti jednog pojedinca, zbog toga što će se drugi uvrijediti, iz te ogromne skupine militantnih islamista koji agresiraju na hrvatski narod u cjelini i hrvatsku Državu, visoko mjesto zauzima  Hrvat, Musliman, pa Bošnjak, predsjednik „Bošnjačkog pokreta za ravnopravnost naroda“, izuzetno velika Hrvatina kada je tražio hrvatsku putovnicu - Sejfudin Tokić. O podlosti tog džihadiste najbolje govori i naziv njegove vjersko-muslimanske partije, u kojoj koristi riječ „ravnopravnost“ naroda. I da nemuslimani ovih europskih prostora ne poznaju muslimansku podlost, muslimansku suncokretovu okretljivost, mogao bi, poput naivni i interesnih zapadnih Juda, povjerovati u dobronamjernost pokreta, dokazanog i svakim danom potvrđivanog islamskog radikala. U partiji koju vodi Sejfudin ne priznaje ravnopravnost Srba i Hrvata, budući da za njega oni i ne postoje. Po njegovoj, muslimansko-džihadističkoj definiciji beha naroda, u Bosni i Hercegovini postoje samo Muslimani Bošnjaci, pravoslavci Bošnjaci i katolici Bošnjaci. Nema ni Hrvata, ni Srba, ni Židova, ni Ostalih, sve je to Sejfudin i njegova partija za ravnopravnost strpala u „bosanski lonac“ da nestane u kuhanju s muslimanima ili da se utope u njegovu izmišljenu bošnjačku naciju. Nije samo on taj koji vrši prisilnu islamizaciju beha nemuslimana, tu je i muslimansko-bošnjački zet Komšić, koji pod parolom građanstva radi isto što i Tokić, dekroatizira i desrbijanizira Hrvate i Srbe.
 
Time muslimansko-bošnjački radikalisti, neki čak i s hrvatskom putovnicom, politikom „ravnopravnosti“ i „građanizacijom“ najviše zagovaraju unitarizaciju, islamizaciju, neravnopravnost i mržnju među beha narodima. Bošnjački se narod više i ne poziva u tajnosti na rat protiv svih onih koji nisu Bošnjaci. Nema se vremena za čekati, i cilj se više ne smije skrivati. K njemu, muslimanska Bosna i Hercegovina, trebaju krenuti svi, napose Bošnjaci, mudžahedini, vehabije i povratnici iz sirijskog rata, isilovci. Cilj opravdava sva sredstva, pa i ona isilovska koja je svijet gledao u muslimanskim zločinima genocida nad kršćanima Bliskog Istoka.
 
Za početak, planira „Hrvat“ Sejfudin, u potpunosti dokinuti svaki trag Hrvatske Republike Herceg Bosne, drugim riječima treba hrvatski narod protjerati s federacijskih prostora, kako bi se proširio teren za kasniju odlučujuću bitku progona Srba. Planirani genocid nad hrvatskim narodom, Sejfudin i svi drugi „Hrvati“ poput njega pokušavaju se sakriti s hrvatskom putovnicom, nastojeći pokazati svijetu da Hrvat ne ide protiv Hrvata. Mirnodopski genocid kojeg je najbolje razradio njihov drugi član Predsjedništva Komšić. Komšić  kao ratnik ABiH okićen zlatnim ljiljanom u rat protiv hrvatskog naroda ide sasvim otvoreno.
 
I Tokić i Komšić, „Hrvati“ muslimansko-bošnjačke radikalno islamističke politike, unitarizacije i centralizacije BiH kroz Sjefudinovu „ravnopravnost“ i Komšićevu „građanizarnost“, više i ne vjeruju u multietničku opciju BiH. Oni vjeruju, i stoga se za taj cilj i bore, da će Bosna i Hercegovina, danas ili sutra, biti samo i jedino nacionalna država Bošnjaka. Za Bošnjake, kao i za sve muslimane svijeta sasvim je nepoznata vrijednost suverenosti i konstitutivnosti naroda u multietničkim zajednicama. I ako se ta definicija ne poštuje ni u jednoj islamskoj zemlji, i Sejfudinova i Komšićeva BiH ne može, i ne smije biti izvan tih muslimansko-islamskih državnih okvira i vrijednosti.
 
Nacifašistička muslimansko-bošnjačka politika na putu do čiste vjerske šerijatske Bosne i Hercegovine kaže da „ne mora nigdje u Ustavu stajati da je to bošnjačka nacionalna država, ali neka se primijeni univerzalno pravo 'jedan čovjek jedan glas' i BiH će biti nacionalna država Bošnjaka“. Da je tako pokazao je muslimanski izbor Komšića u Predsjedništvo BiH, na tom principu uređenja muslimanskih radikalnih zemalja. Tokić, Komšić, Džaferović, Izetbegović, Cerić i cijelo to vodstvo militantnog islama BiH osvajaju zemlju i porobljavaju nemuslimane brojem svog naroda, kojeg stalno povećavaju kao prijetnju, i kažu „naši ljudi su svjesni da u identitetu svog bošnjačkog naroda mogu naći sigurnost i za narod i za državu BiH. Što je brojniji, jači i moćniji bošnjački narod, bit će jača i stabilnija BiH“.
 
Drugim riječima u takvoj BiH u kojoj vlada uistinu militantni islam, koju iz dana u dan sve više osvajaju migranti, isilovci, džihadisti, vehabije i silni ti komšići, tokići, izetbegovići, cerići, džaferovići… i teritorijalno  pravo hrvatskog naroda ograničavaju ratom i kažu „Ako Hrvati dobiju entitet izbit će rat! A za teritorijalno pravo srpskog naroda vele „prije će se Sandžak pripojiti Bosni nego RS Srbiji“! Više se muslimansko-bošnjačko vodstvo i ne sprema u tajnosti za nastavak, ili početak novog rata, već to i javno govore, spremajući nemuslimanima neku novu ahdnamu.
 

Vinko Đotlo

Anketa

Vjerujete li da će Vas maske spasiti od zaraze?

Subota, 19/09/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1432 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević