Get Adobe Flash player
Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

Jugoslavenska filmska industrija (po)služila za radikalizaciju...

Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

Jedini spas Balkana proglasiti Srbe...

Poruka drugu Andreju Plenkoviću

Poruka drugu Andreju Plenkoviću

Hrvatska i hrvatski narod ne mogu preživjeti još šest...

Treba nam međusobno povjerenje

Treba nam međusobno povjerenje

Ne treba tražiti krivca. Krivi smo si...

NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

Neodgovorno je ponašanje Sabora da prihvaća svaki prijedlog...

 • Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

  Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

  srijeda, 25. studenoga 2020. 18:22
 • Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

  Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

  srijeda, 25. studenoga 2020. 17:45
 • Poruka drugu Andreju Plenkoviću

  Poruka drugu Andreju Plenkoviću

  srijeda, 25. studenoga 2020. 16:43
 • Treba nam međusobno povjerenje

  Treba nam međusobno povjerenje

  srijeda, 25. studenoga 2020. 17:01
 • NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

  NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

  srijeda, 25. studenoga 2020. 14:08

Strahovladavina na drugi način

 
 
Pažljiviji slušatelji čuli su novi Milanovićev dragulj u Jasenovcu, gdje da je izvalio "Država Hrvatska ne po svaku cijenu!". I to je taj koji se zaklinje kako voli Hrvatsku, makar se i ne zvala hrvatskim imenom. Nazdravlje Hrvatino! Pa da je nazovemo njegovim pravim imenom, kojeg je lansirao pri zauzimanju predsjedničkog položaja Vlade RH u Saveznoj Republici Njemačkoj, kada je na zaprepaštenje svih nazočnih izjavio "Slučajna država Hrvatska u kojoj živi paradoksalni narod!". Pa je li moguće da već tri i po godine vlada ovaj jugomanijak RH. I sada najavljuju svoju jugo vladavinu do zadnjeg Ustavom RH zadanog vremenskog roka u 2016. godini.
http://www.fokus.ba/wp-content/uploads/2015/04/milanovic-jasenovac.jpg
Pita se obični hrvatski domoljub kakva je razlika između dr. Ive Sanadera i Zorana Milanovića, koji su vrlo slični po visini, izgledu i ponašanjima. Samo što ovaj drugi nema nikakvu titulu doktora, te brata svećenika i časnu sestru. Inače po svemu drugome nema razlike između njih dvojice po svojoj izdajničkoj strahovladavini. Poznavatelji tvrde kako je jedino prema zaduživanjima RH Milanović nadmašio sve dosadašnje vlade zajedno. Tim razbacivanjima nema kraja. Inače strahovladavina Ive Sanadera i Zorana Milanovića je u dlaku ista. Nitko u HDZ-u nije smio pisnuti isto kao što to sada nitko ne smije pisnuti niti u ovoj jugopartiji SDP-u protiv Milanovićeve klike. Znači da je praktično samo razlika između vladavine Sanadera i Milanovića u tome što je jedan s unutrašnje a drugi s vanjske strane brave. Jednome i drugome glavni strateg vladavine je četnički zloduh Milorad Pupovac. Jedan i drugi četvrtaju Pupovčeve pogače čekajući sretni novčić. I dok je Sanader nagrabusio Milanovića ne čeka ista sudbina, zahvaleći jugo DORH-u.
 
I kako opravdati pred hrvatskim braniteljima Domovinskog rata da "Država Hrvatska ne po svaku cijenu!". Što poručiti invalidima koji skoro dvjesto dana štrajkaju usred Zagreba tražeći svoja dostojanstva, bez ikakvih rezultata. Ali bliži se 2. svibnja koji donaša nove strategije tih hrvatskih ratnih vitezova, koji su po cijenu svojih života i dijelova tijela umirali da bi se obnovilo ime slobodne Države Hrvatske, makar i na jednom povijesnom dijelu. Bili su spremni polagati svoje živote za te svete ideale za koje jugomanijaci tvrde kako "Država Hrvatska ne po svaku cijenu!". A pola milijuna hrvatskih branitelja u glas ponavlja i kaže "Država Hrvatska nema cijene, druže Milanoviću!". Kako toga tipčinu nije sramota biti na tome položaju protiv dvotrećinske većine hrvatskoga naroda domovine kao i cijeloga svijeta. I nema te sile koja će ubiti državotvornu ideju hrvatskoga naroda, koji je nosi u svojim grudima 888 godina.
 
"Sve za državu Hrvatsku, a Hrvatsku ni za što!", uzvikivao je besmrtni Franjo Tuđman za razliku od Milanovićeva ideologa krvnika Tita, koji je uzvikivao kako će prije poteći Sava prema Sloveniji nego što će Hrvati imati svoju državu i svoju hrvatsku vojsku. To su hrvatski izdajnički kriminalci, koji su stalno živjeli na tuđinskom koritu i kojima tuđa izdajnička čorba najviše miriše. A jednom će ipak morati napustiti Hrvatsku oni koji ne žele živjeti u slobodi i ljubavi za sve koji je poštuju i vole. Neka to bude poruka i četničkim bradonjama, koji truju odnose među Hrvatima u Hrvatskoj zazivajući simbole popa Momčila Đujića. "Svatko u svoju kolibu!", reče hrvatski kipar Ivan Meštrović kada se uvjerio da se balkanski došljaci nikada neće odreći hrvatskih prostora sve do Karlobaga. Bolje im je vraćati se svojim kosovskim izvorima nego ići osvajati tuđe hrvatske prostore. Ne treba zaboraviti izjavu Milovana Đilasa kako Srbi ne znaju kakvi su Hrvati ratnici u svojoj domovini. "Svaki drugi narod bi davno bio nestao na ovim hrvatskim prostorima osim nas Hrvata!", reče veliki književnik lijeve orijentacije Miroslav Krleža!
 

Mate Ćavar, Savjet Slobodne Hrvatske

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva
Utorak, 01/12/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 2553 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević