Get Adobe Flash player
Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

Jugoslavenska filmska industrija (po)služila za radikalizaciju...

Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

Jedini spas Balkana proglasiti Srbe...

Poruka drugu Andreju Plenkoviću

Poruka drugu Andreju Plenkoviću

Hrvatska i hrvatski narod ne mogu preživjeti još šest...

Treba nam međusobno povjerenje

Treba nam međusobno povjerenje

Ne treba tražiti krivca. Krivi smo si...

NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

Neodgovorno je ponašanje Sabora da prihvaća svaki prijedlog...

 • Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

  Znanstvena fantastika u službi znanosti i promidžbe

  srijeda, 25. studenoga 2020. 18:22
 • Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

  Drobilica Goldsteina ml. i dalje kosti drobi

  srijeda, 25. studenoga 2020. 17:45
 • Poruka drugu Andreju Plenkoviću

  Poruka drugu Andreju Plenkoviću

  srijeda, 25. studenoga 2020. 16:43
 • Treba nam međusobno povjerenje

  Treba nam međusobno povjerenje

  srijeda, 25. studenoga 2020. 17:01
 • NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

  NOVO NORMALNO – Ozakonjeno laganje

  srijeda, 25. studenoga 2020. 14:08

Jasenovačke monstruozne laži

 
 
Jugopartija SDP počiva na monstruoznim jasenovačkim lažima još uvijek. Moglo ih se čuti i ovoga puta. Milanović, Leko, Pupovac i Lustig natjecali su se tko će izreći pogrdnije laži na Hrvate NDH. Sve što su izrekli za dan insceniranog proboja iz Jasenovca, pri kraju Drugog svjetskog rata, je jugokomunističko lajanje na hrvatski katolički narod, kojega su napadali kao gladni vuci, da nas zbrišu s hrvatskih prostora. I ne zna se tko je od ove četvorke mogao biti bilo kakvim svjedokom vremena NDH. Zar jedan jugo satrap Zoran Milanović ili drugi jugojadnik Josip Leko ili četnički zloduh Milorad Pupovac ili pak Branko Lustig, koji je preživljavao te židovske progone po Hitlerovoj Njemačkoj kao dječak. Otkud on zna da se u NDH samo klalo.
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOUiJ_JFpwS0pS1EP1PRxSYi_SqP6f60WvdtQkZTY0VTHGRtx9https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOUiJ_JFpwS0pS1EP1PRxSYi_SqP6f60WvdtQkZTY0VTHGRtx9https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQOUiJ_JFpwS0pS1EP1PRxSYi_SqP6f60WvdtQkZTY0VTHGRtx9
Nije pošteno od jednoga židovskog pravednika da se služi ovakvim lažima. Kao da Ustaše nisu ništa drugo radile nego klale nedužne Srbe i Židove tijekom NDH. Javlja se i jedan Milorad Pupovac, taj četnički zloduh koji podiže spomenike po RH četničkom pečenju na ražnju hrvatskih katoličkih župnika, hodočasnika Svetoj Ani, majci Marije Židovke koju Hrvati zdušno slave. Oni u glas govore kako je u NDH bilo tridesetak logora jer je NDH bila država koja je imala svoje ratne logore za razliku od jugopartizana i četnika kojima su logori bili stratišta. Po NDH ima preko tisuću i pet stotina takvih četničko partizanskih stratišta smrti. Jasenovac je bio ratni sabirni radni logor u kojemu se proizvodilo i radilo zbog čega su ga i bombardirali avionima ne vodeći brige o stradanjima radnih logoraša. I pokušaj bijega iz Jasenovca je insceniran kako bi se optuživalo Ustaše za pokolj bjegunaca. Zar ima ratnih logora iz kojih je dozvoljeno bježanje.
 
Prije ili kasnije Hrvati će morati istražiti sve nedužne žrtve Jasenovca jer je to moralna obveza potomaka NDH. Bez NDH ne bi bilo niti one SRH isto kao niti ove RH. Isti hrvatski sinovi su branili NDH kao i Tuđmanovu RH. Dok su je hrvatski domoljubi branili u krvi dotle je jugokomunistička kriminalna banda krala i uništavala hrvatski narod što čine i dan danas. I kada jedan Milanović uzvikuje kako je njegova vlada najbolja koju je RH imala od devedesetih, onda se hrvatskim braniteljima želudac okreće ispod i iznad zemlje. Taj jugosatrap zaista izgleda kao neki manijak koji nema ništa u sebi ni državničko ni ljudsko. Sve što ovaj tip ima je manijačko. Zamislite da je jedna vlada dezertera Milanovića bolja od ratne vlade dr. Franje Tuđmana. Valjda se i Tuđman okreće u svome grobu kada čuje izjave ovakvih spodoba, koji obnašaju dužnost predsjednika vlade njegove RH. Hrvati, vrijeme je da svi ustanemo kao jedan Za dom spremni da očistimo zemlju od kriminalaca i lažova i da jednom nastavimo živjeti kao slobodan narod u slobodnoj državi Hrvata. Budimo spremni isto kao što smo bili i u vrijeme dr. Franje Tuđmana. I svi koji smo pošteni i normalni udružimo se u jedinstven pokret oslobođenja svoje države Hrvatske uz zajednički hrvatski vječni nacionalni pozdrav "Za dom - Spremni!", svi hrvatski domoljubi domovine i cijeloga svijeta! 
 

Mate Ćavar

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA stajališta su autora i ne moraju biti u skladu sa stavovima Uredništva
Subota, 28/11/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 2308 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević