Get Adobe Flash player
Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

Pupovčev SDSS osnovali su ratni zločinci i rušitelji hrvatske...

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

U Srbu se slavi pokolj nad hrvatskim...

Zagreb – posvojeni grad

Zagreb – posvojeni grad

I bez potresa sa starih zgrada padala je žbuka, kamenje, dijelovi...

Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

Miroslav Škoro špekulira prema Jasenovcu i prema...

Prvi politički program Velike Srbije

Prvi politički program Velike Srbije

Namjere Srbije bile su jasne, dominirati u zajedničkoj...

 • Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

  Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

  srijeda, 29. srpnja 2020. 17:48
 • Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

  Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

  srijeda, 29. srpnja 2020. 17:53
 • Zagreb – posvojeni grad

  Zagreb – posvojeni grad

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 11:31
 • Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

  Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 11:26
 • Prvi politički program Velike Srbije

  Prvi politički program Velike Srbije

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 16:42

Plenković je napokon u pravu – u pitanju je novi Labrador

 
 
Ne ću navesti onaj slogan o jednom drvetu i jednom narodu. To ne mogu ni citirati. Ni usmeno, ni pismeno. Uostalom, tu je taktika „vađenja iz konteksta“. Pa bi taj slogan mogao završiti kao politika ovog portala. Što je najinteresantnije, taj je slogan uvezen iz Slovenije. A transparent u Kustošiji? Jesu li u kakvoj vezi transparent u Kustošiji s onim drvetom i onim narodom? Kako ne. Jer Hrvatska je žrtva velikih laži. Rekao je blaženi Stepinac. Ja bih dodao, i velikih manipulacija. Pa ja kažem da je onaj transparent u Kustošiji, derivat onog slogana o jednom drvetu i jednom narodu. Kao i mnogo toga između. Ustvari, sve je u Hrvatskoj od 1945. do danas, jedna velika manipulacija. Samo su masovne grobnice Hrvata, kao posljedice tih manipulacija, hrvatska realnost. I Franjo Tuđman, kao predsjednik Hrvatske. Što je najtragičnije, te manipulacije prihvaća kompletna državna administracija. Kao manipulaciju sa svastikom na Poljudu.
https://www.braniteljski-portal.com/wp-content/uploads/2019/08/labropera.png
U Kustošiji vidi se ponovljeni rukopis Labradora i KOS-a iz 1991.
 
Da vam pravo kažem, ja na televiziji nisam vidio nikakav kukasti križ za vrijeme one nogometne utakmice s Italijom. Ako nisam ja, vjerojatno ju nije vidio ni Talijan koji je na televiziji gledao tu utakmicu. A tko ju je onda vidio? Delegat za stadion? Kao što znamo, na svakoj važnijoj nogometnoj utakmici, postoji delegat za stadion, koji prije početka utakmice utvrđuje regularnost stadiona. Svakako da u tu regularnost ulaze i geometrijske crte na stadionu. Pa je li delegat za stadion uočio taj geometrijski lik, kao neki strani lik na stadionu? I je li delegat za stadion priložio neku primjedbu HNS-u (upravi kluba Hajduk)? Izgleda da nije. Tko je onda stvorio svastiku na Poljudu? Novinari i „borci protiv fašizma - ustaša“? Prema tomu, tko želi bilo kakve promjene u Hrvatskoj, taj bi morao obećati slobodan - normalan HRT. Jer je ovaj HRT „boraca protiv fašizma-ustaša“. Da je meni „dati pet minuta vlasti“, ja bih tražio da HRT pusti snimku one utakmice. Pa da vidimo tu svastiku. Zbog koje je Hrvatska grubo kažnjena. Ne samo novčano i zabranom igranja.
 
U pitanju je nešto mnogo gore. Hrvatima se od 1945. permanentno i kontinuirano nameće etiketa (hipoteka) nacizma! Da stvar ogolimo do kraja, zbog transparenta u Kustošiji. Da bi se na zelenoj travnatoj podlozi, s veće visine mogao vidjeti neki geometrijski lik, on bi morao biti nanesen bijelom bojom. Istom onom bojom kojom se označavaju crte na nogometnom stadionu. Iste širine crta. Ako je to bilo nacrtano, i drugom bojom, to je moralo biti nacrtano prije ulaska navijača u stadion, i prije dolaska TV kamera. Pa onaj koji tvrdi da je vidio svastiku na Poljudu, on zna da je svastika kazneno djelo. Pa je njegova dužnost to prijaviti policiji. Pa da policija naredi upravi kluba, da njezini radnici, za pet minuta uklone taj crtež. Zbog svega toga, zbog proizvodnje hrvatske genocidnosti i zbog proizvodnji srpske ugroženosti - manipulacijom uzvika Za dom „pozdrav Za dom je ustaški pozdrav koji se povremeno može koristiti“, baš u Jasenovcu.
 
Morali bi se oglasiti HAZU i Institut Ivo Pilar. Jer manipulacija uzvikom Za dom je iznimka u povijesti svjetske politike. Hrvate se zbija pod crnu košulju (majicu), da bi ih se moglo zvati fašistima-ustašama. Tu me zbunjuje i Zlatko Hasanbegović, koji kaže: „Pupovac je glavni generator antisrpskog raspoloženja koje je, srećom, rubna pojava“. Dok Andrej Plenković kod Aleksandra Stanković (NU2) transparent u Kustošiji povezuje s predstojećim parlamentarnim izborima u Hrvatskoj. Što znači da Zlatko Hasanbegović, transparent u Kustošiji prihvaća i promiče kao hrvatsku realnost, a Plenković aludira na Labrador.
 
Što se tiče pravosudnog sankcioniranja statista iz Kustošije, vjerojatno će proći kao oni koji su napali beogradske vaterpoliste u Splitu, kao oni koji su razbili onaj kafić kod Knina i oni koji su napali one ugostiteljske radnike na Hvaru. Kao po pravilu i po običaju, iako su u rukama policije, njihov se identitet krije od javnosti. Zapanjuje, što toliko primitivna manipulacija određuje politički okvir države (Hrvatske). Dovoljno je nekoliko mlađih osoba dovesti pred TV kameru, da oni nešto pokažu. Nakon toga, slijedi osuda toga. Kao nečeg mračnog, fašističkog, zločinačkog – „ustaškog“. Uz obvezni dodatak kako mladi ne znaju što rade. Kako ne znaju što je bila NDH. Kako se mlade mora učiti o tome. Tako se vrši pritisak na hrvatsko školstvo. Tako se prevenira, toliko potrebna revizija napisane povijesti o NDH.
 

Jure Vukić, Tribanj

 
Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Anketa

Što je po Vama odluka Stožera civilne zaštite da svi moramo nositi maske na ustima i nosu?

Ponedjeljak, 03/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1383 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević