Get Adobe Flash player
Zapisi iz doba Corone - Svjetski koronski rat

Zapisi iz doba Corone - Svjetski koronski rat

Nije Putin slučajno vratio Boga u ustav. Ne, ne. Bila je to priprema za...

Tko treba vladati Hrvatskom?

Tko treba vladati Hrvatskom?

Ova vremena zaslužuju katolički odgovor     Kroz...

Boji se savjeta za gospodarstvo

Boji se savjeta za gospodarstvo

Plenkovićeva demagogija o reprezentativnoj...

Nikakve koristi od gradonačelnikova

Nikakve koristi od gradonačelnikova "delanja"

Mnogi su se rodili u Petrovoj bolnici iz koje sad bježe rodilje i porađaju...

Je li sada jasno tko je Plenković?

Je li sada jasno tko je Plenković?

Nije on kriv za potres i zarazu, ali je kriv za mnoge druge...

 • Zapisi iz doba Corone - Svjetski koronski rat

  Zapisi iz doba Corone - Svjetski koronski rat

  četvrtak, 02. travnja 2020. 15:00
 • Tko treba vladati Hrvatskom?

  Tko treba vladati Hrvatskom?

  ponedjeljak, 30. ožujka 2020. 21:29
 • Boji se savjeta za gospodarstvo

  Boji se savjeta za gospodarstvo

  četvrtak, 02. travnja 2020. 14:54
 • Nikakve koristi od gradonačelnikova

  Nikakve koristi od gradonačelnikova "delanja"

  srijeda, 01. travnja 2020. 09:36
 • Je li sada jasno tko je Plenković?

  Je li sada jasno tko je Plenković?

  srijeda, 01. travnja 2020. 09:31

Ovako lažno i uporno nanositi štetu svojoj državi i narodu može samo onaj koji ništa ne zna...

 
 
Naizgled dobar vozač, a pravi kardinalne grješke. Ne drži se svoje prometne trake u gradskoj vožnji, i prelazi na suprotnu stranu ceste u međugradskoj vožnji. To sigurno nije učio u auto školi. Tako pomislite, kada se nađete pored takvog vozača. No, je li uopće pohađao auto školu? Istovremeno vam se nameće i takva misao, s obzirom na činjenicu da se često susrećemo s aferama oko krivotvorenih, ne samo vozačkih i srednjoškolskih, nego na žalost i fakultetskih diploma, koje diplome kao takve u sebi ne sadrže niti potvrdu liječničke komisije o zdravstvenom stanju budućeg nositelja diplome. 
http://www.hkv.hr/images/stories/Dado_slike/JOSIPOVIC-Hudelist_globus-1-2010-231.jpghttp://s.tf.rs/2013/05/24/dan-maldosti-2.jpghttp://zg-magazin.com.hr/wp-content/uploads/2012/03/Vladimir_Bakaric-150x150.jpg
S obzirom na kardinalne grješke koje je u posljednje vrijeme počinio predsjednik Ivo Josipović, osnovano je posumnjati u valjanost i njegove diplome pravne struke, koju diplomu bi trebalo preispitati. U prirodi svakog razumnog čovjeka, kao i u osnovama pravne struke, koju je čovjek uspostavio, je činjenica da se svako kazneno djelo, od najlakšeg do najtežeg (masovni zločini) treba procesuirati, kazniti, osuditi itd... Masovni jugokomunistički zločini koji su se dogodili nad nama, i na našem terenu, a o kojima govori i Europska deklaracija o osudi komunizma i komunističkih zločina, još nisu, niti procesuirani niti kažnjeni, niti... Još uvijek su na djelu vidljive i nevidljive mračne snage, koje koče solarne procese izlaska povijesne istine na sunce i koje našu državu drže u raljama tamne jugokomunističke prošlosti. Pa kada jedan takav kočničar, zakićen pravdom i pravnom strukom, s udarno visokih mjesta, pobornike i provoditelje u djelo spomenute Europske rezolucije o osudi komunističkih masovnih zločina i kažnjavanju istih, etiketira kao "ustaške zmije" ili "ustaško veliko zlo koje vreba", onda to ne možemo okvalificirati nikako drukčije, nego kao kardinalnu grješku, ili, prometnim rječnikom rečeno, prelazak u tuđu prometnu traku.
 
Ovakvo, i protueuropsko i protuhrvatsko ponašanje ne može biti nikako u skladu s pravnom znanošću pa najmanje što možemo zahtijevati je staviti pod lupu i njegovu pravničku diplomu, jer od objavljene šumske pripovijetke, kako u Zagrebačkoj gori, bogatoj raznim oblicima flore i faune, u dijelu koji se zove šuma Pantovčak, živi i kokardo zvizdasti poskok, nije bilo velike koristi.
 
U Hrvatskoj i među Hrvatima nema antisemitizma niti ga je ikada bilo. I u najtežim europsko holokaustičnim godinama, Židovi NDH preko svoje Općine su od tadašnjih vlasti u Zagrebu, s povjerenjem, tražili da se baš u Zagrebu (Sesvetski Kraljevec) osnuje prihvatilište za Židove strane državljane, protjerane iz drugih država, jer im je tu bilo, u tom zlom vremenu, najsigurnije. Hrvatski povjesničar Mladen Ivezić je u svojoj najnovijoj knjizi "Titov Jasenovac" prvi objavio te dokumente koje su potpisali Židovi dr. Hugo Kohn i dr. M. Freiberger, a koje dokumente povijesni falsifikatori kriju kao zmija noge. Recimo sada par riječi i o zmiji. Uz Turke koji su "krivi za sve", tako je i zmija biblijski krivac komu treba satrti glavu. Spominjati "ustašku zmiju" na tako udarnom mjestu je nanošenje neprocjenjive štete svome narodu i tjeranje vode na mlin svim našim neprijateljima, kojima smo krivi što smo još živi, i što uopće postojimo na prostoru, koji bi oni, lopovski i razbojnički najrađe prisvojili sebi.
 

Žarko Marić

Anketa

Čega se više bojite?

Ponedjeljak, 06/04/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1311 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević