Get Adobe Flash player
Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

Komunizam uopće nije pao s padom Berlinskog zida - samo se prebacio u...

Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

Čak je 883.042 birača koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj,...

Kako se dijele

Kako se dijele "ustaške" kune

Na telefonskoj sjednici Srbima dodijeljeno 12 milijuna...

Izdaje naše predizborne

Izdaje naše predizborne

Svaka nova politička garnitura zaposli oko 20.000...

Zločinački karakter propale ideologije

Zločinački karakter propale ideologije

Vinko Puljić: Tko se od zločina ne distancira, taj postaje sudionik i...

 • Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

  Deustašizacija je magla za dekroatizaciju

  četvrtak, 21. svibnja 2020. 17:14
 • Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

  Protuzakoniti Zakon o izboru zastupnika

  srijeda, 20. svibnja 2020. 12:24
 • Kako se dijele

  Kako se dijele "ustaške" kune

  srijeda, 20. svibnja 2020. 19:41
 • Izdaje naše predizborne

  Izdaje naše predizborne

  utorak, 19. svibnja 2020. 13:24
 • Zločinački karakter propale ideologije

  Zločinački karakter propale ideologije

  utorak, 19. svibnja 2020. 13:20

U Hrvatskoj ima 39.611 živih sudionika NOB-a koji primaju mirovinu!

 
 
Vlada za blokirane ne mari ali zato uredno isplaćuje milijarde za partizanske nasljedne mirovine od kojih je najmlađi partizan, koji uredno prima mirovinu, star 14 godina! Iako ovo zvuči tragikomično, zakon omogućava nasljeđivanje partizanskih mirovina suprugama, djeci, unucima, pa čak braći i sestrama! Zakon je preuzet iz Jugoslavije i do današnjeg dana nije promijenjen.
https://www.vreme.com/g/images/1299346_07-10.jpg
Državni zavod za statistiku kaže da u Hrvatskoj ima 39.611 živih sudionika NOB-a koji primaju mirovinu. Ako pogledamo popis stanovništva, po kojem je u Hrvatskoj svega 11. 578 živih muškaraca starijih od 85 godina, pitanje je ima li uopće živućih partizan koji primaju mirovinu. Jer, ako je išao u rat s 18 godina, danas je napunio 95 godina! A Hrvatska za partizanske mirovine godišnje izdvaja 1,4 milijarde kuna! Usporedbe radi, Drugi svjetski rat završio je prije 73 godine, a Domovinski rat je okončan prije 23 godina. Braniteljske mirovine jedne su od onih koje često podliježu revizijama, provjerama i kontrolama, a sve kako bi se našao koji lažni invalid. Ali nitko ne poteže pitanje partizanskih mirovina čiji aktivisti, tzv. antifašisti, osnutkom svoje lige u Hrvatskoj, vrlo snažno zastupaju interese partizanskih mirovina, nemilice gazeći po stečevinama koje su nam iznjedrili hrvatski branitelji.
 
Hrvatska čuda - Partizanske mirovine: Penzija i ‘borcu’ koji je 1945. imao samo tri godine!?
 
Iako je Drugi svjetski rat završio prije 73 godine, hrvatska država i danas, 27 godina nakon nezavisnosti, isplaćuje mirovine partizanima koji su 45 izvršili holokaust nad nenaoružanim hrvatskim narodom, ne štedeći ni starce i djecu. Razoružali su nas i 90-e pa smo se takoreći goloruki branili. Potpuno je jasno da su ovdje u pitanju milijarde koje se izdvajaju za partizanske zločince, a HDZ-ova i SDP-ova vlada, koje su vodile državu, godinama u dužničkom ropstvu drže preko 300 tisuća ovršenih hrvatskih građana nakon što su ih u privatizaciji opljačkali i ostavili bez posla.

Tako najmlađi partizan - korisnik mirovine - ima svega 14 godina i rođen je 2003. godine. Iako zvuči šokantno ali i tragikomično, zakon omogućava nasljeđivanje partizanskih mirovina suprugama, djeci, unucima, pa čak braćama i sestrama! Zakon je inače preuzet iz Jugoslavije i do današnjeg dana nije promijenjen! Na ovaj problem upozorio je Guido Hornik, umirovljeni časnik HV-a, koji je otkrio nevjerojatne informacije uspoređujući partizanske mirovine s mirovinama stradalnika Domovinskog rata. Iz prikaza “Izvješća o rezultatima ostvarenja aktivnosti i projekata u financijskom planu Ministarstva branitelja”, vidljiv je podatak da su glavni teret socijalnog zbrinjavanja zapravo partizani i bivši oficiri JNA, a ne stradalnici Domovinskog rata.
 
Prema podacima, dolaskom SDP-a na vlast 2000. godine, porastao je broj partizanskih mirovina za nevjerojatnih 6000!!! No, to ništa nije sporno članovima saveza antifašista Hrvatske, čiji je predsjednik, Franjo Habulin rođen 12 godina nakon Drugog svjetskoga rata.
 
Antifašisti lažno ‘pakiraju’ partizane 
 
Kako bi objasnili milijarde kuna izvučenih iz državnog proračuna, antifašisti lažno “pakiraju” partizane među građane ove zemlje koji su nakon Drugoga svjetskoga rata odradili cijeli radni staž. Tako nešto je nemoguće, ako se uzme u obzir postotak onih koji primaju mirovine, a da uopće nisu bili u partizanima. Uz to, nejasno je koji je točno staž odradio najmlađi korisnik mirovine rođen 2003. godine, koji još nije ni punoljetan…
 
Današnji korisnici partizanskih mirovina, ako su išli sa 18 godina u rat (rođeni 1923.) i ako su živi, danas imaju 95 godina! A prosjek korisnika koji uživaju partizanske mirovine je kao da su svi išli u rat sa 5 godina. Zato ne treba čuditi što je bilo i dosta brzinskih ženidbi s rodbinom kako bi mirovina ostala u obitelji. Tako se jedan korisnik partizanske mirovine neposredno prije smrti oženio sestričnom kako bi ona mogla uživati u mirovini. Vlada za blokirane ne mari ali zato uredno isplaćuje milijarde za partizanske nasljedne mirovine od kojih je najmlađi umirovljenik star 14 godina. Dosta je ovog partizanskog zuluma prema hrvatskom narodu. Hrvatskom upravljaju fašisti - partizanska djeca, Rothschildove sluge, koje su Hrvatsku protustavno pretvorili u privatnu korporaciju. Upravljaju sluge čiji su očevi, stričevi, ujci, rođaci… 1945. izvršili genocid nad hrvatskim narodom.
 
Isto nam rade i danas. Uništili su tvornice, proizvodnju, da bi nas doveli u dužničko ropstvo, prodali su Slavoniju, truju nas genetski modificiranom hranom, chemtrailsom, cjepivima. Oteli su nam vode, šume, uveli istospolne zajednice, ratificirali Istanbulsku konvenciju da bi uveli sotonski rod, pljuju po naš vjeri, Isusu... Nema kraja zlodjelima partizana, od djedova i očeva, do djece i unuka. Od njih nije bilo milosti 1945., nema je ni danas, ne će je biti ni sutra.


Narod.hr/Dnevno.hr, http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2455-vlada-za-blokirane-ne-mari-ali-zato-uredno-isplacuje-milijarde-za-partizanske-nasljedne-mirovine-od-kojih-je-najmladi-partizan-koji-uredno-prima-mirovinu-star-14-godina

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Srijeda, 27/05/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1396 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević