Get Adobe Flash player
IDS-ov

IDS-ov "antifašizam" = talijanski fašizam

Na Dan antifašističke borbe, vladajući u Istri, hrvatskim...

Zašto smo se pretvorili u Stupidostan?

Zašto smo se pretvorili u Stupidostan?

Ne zaboravimo da su svi smijenjeni ministri u vrijeme otkrivanja...

U Istri ništa ne smije podsjećati da je tu Hrvatska

U Istri ništa ne smije podsjećati da je tu Hrvatska

Fašisti otvoreno šeću istarskim gradovima zajedno s...

Andrej je oživio Beru i doveo Zokija na Pantovčak

Andrej je oživio Beru i doveo Zokija na Pantovčak

Plenković je previdio da je ljudima svega dosta i, naravno, krivac je...

Davor Krile, opasne laži i Slobodanka

Davor Krile, opasne laži i Slobodanka

Srbi su prvi i jedini 1941. pobili sve svoje Židove i Srbiju Milana Nedića...

 • IDS-ov

  IDS-ov "antifašizam" = talijanski fašizam

  utorak, 30. lipnja 2020. 20:05
 • Zašto smo se pretvorili u Stupidostan?

  Zašto smo se pretvorili u Stupidostan?

  utorak, 30. lipnja 2020. 14:52
 • U Istri ništa ne smije podsjećati da je tu Hrvatska

  U Istri ništa ne smije podsjećati da je tu Hrvatska

  utorak, 30. lipnja 2020. 19:49
 • Andrej je oživio Beru i doveo Zokija na Pantovčak

  Andrej je oživio Beru i doveo Zokija na Pantovčak

  petak, 03. srpnja 2020. 00:00
 • Davor Krile, opasne laži i Slobodanka

  Davor Krile, opasne laži i Slobodanka

  četvrtak, 02. srpnja 2020. 14:12

Sablasni Bergoglio je stajao na praznom trgu sv. Petra

 
 
Pandemija je možda tek jedna od pošasti kojom će Isus razdijeliti duhove. U Crkvi su već pale mnoge maske. Ostat će mala ali prava Crkva. Kako, to samo Bog zna, a na nama je da budemo budni, hrabri, moramo moliti za pravog papu, moliti za rasvjetljenje, za dar razlučivanja duhova i povratak istinske katoličke tradicije u Crkvu Kristovu. Crkva nije više, simbolički rečeno, veliki, moćni nosač zrakoplova. Ona će se transformirati u jednu manju fregatu, Petrovu lađu, koja će biti neuhvatljiva, pokretljiva, jer je vrijeme za duhovni gerilski rat u svijetu kojeg su u potpunosti zauzele sile Mordora. Možda je moj metafizički jezik nekima začudan, nekima ćaknut, nekima smiješan, ali mi je svejedno hoće li se tko rugati, zgražati ili klevetati. Mudri i vjerni će razumjeti, a neki duhovno slijepi će progledati.
https://stjosemaria.org/wp-content/uploads/2017/01/the-calling-of-the-apostles-peter-and-andrew-duccio-di-buoninsegna.jpg
Bog će sve razgoliti. Vidjet će se tko je tko. Na Veliki petak u sumračje, nebo je bilo neke čudne boje, zagasito sivo-smeđe, širila se tama kakvu nisam vidio nakon zalaza sunca, prelazila u modro-ljubičastu. Onda je sve utihnulo. Ptice koje u mom kraju pjevaju u suton i preko dana, i ujutro, nisu se više čule. Nije bilo ni daška vjetra. Ni lahora. Ničega. Sablasni Bergoglio je stajao na praznom trgu sv. Petra. Došao je Uskrs u kojemu provokatori stvaraju slučaj oko mise s deset vjernika, a ministar Božinović govori o istrazi - protiv koga, čega? Protiv javnog, masovnog okupljanja? Eto dokle su dovele konzekvencije biskupske oportunosti koji su brže-bolje zatvorili crkve, i praktički prepustili vjernike - ilegali. Shvaćaju li ti oholi, napuhani žapci da su nas preko noći stavili - onkraj zakona!? Da je odlazak na misu postao kažnjivo djelo? Shvaćaju li to? Mislio sam o ovome danas ne pisati, ali sam žalostan kad vidim isprovocirani incident u crkvi u Splitu. Sve je moglo proći iza zatvorenih vratiju crkve da se nije pojavila provokatorica. I da se Splitsko-makarska nadbiskupija ne ograđuje javno od svog svećenika. Zar se nije sve moglo riješiti razgovorom nadbiskup-svećenik i potom nadbiskup-Nacionalni stožer? Ako je ovo Uskrs, jadni li su oni koji su nam ga ovakvim priredili! Zar ne trijumfiraju upravo sada oni koji mrze vjernike, kršćane, Crkvu, zar nisu rogoborili mediji i protiv procesije Za križem na Hvaru!? Pa biskupi su nas prodali!?
 
Di su sad migranti, Greta i klimatske promjene, transgenderisti i ostali? Bergoglio je rekao da je s pandemijom COVID-a priroda uzvratila udarac. Dakle, plaćamo za "eko" grijehe. Nema drugih grijeha. Naljutili smo mu Pachamamu. A on je pak naljutio pravoga Boga. U svakom slučaju, vijest je postala povišena temperatura devedesetogodišnjaka u staračkom domu. Može li se te stare ljude liječiti bez da se sastaju stožeri, i da nas svakog časa o tome izvještavaju? Skupa s biskupima, vlast nam je ukrala Uskrs, da nas barem danas ostave na miru?
 
"Nemili događaj" u Splitu: svećenik održao uskrsnu misu. Strašno. Novinarki provokatorici koja je došla neovlašteno snimati, izbili mobitel iz ruku. Zbog "napadnute", dva vjernika privela policija. Nadbiskupija se ograđuje od svećenika koji je "sablaznio" javnost. Krasno. Ja se ograđujem od Nadbiskupije. I onih koji su dopustili da misa i odlazak na misu postane kazneno djelo. Što je sljedeće? Ne čudi me da je taj stari svećenik "pukao". Je li ovo stvarnost ili neka distopija? Koji je ovo matrix?

 

Zoran Vukman, https://www.facebook.com/izaobzora/?__tn__=kC-R&eid=ARC7iHkii6AyUh4vW6UUD1WlPKRGdbwewFbAag46bYGhuhowkWS13vTr2umpd8-0-DgmNw-9lTe7pNBw&hc_ref=ARTa4t3cfXscJhJysz2NQGMrSnAoBbCet9SIvVYTq_XRfT_qJ6kOMqyUt7Gn_GTBfjc&fref=nf

Anketa

Za koga ćete glasovati na izborima 5. srpnja 2020.?

Nedjelja, 05/07/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1216 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević