Get Adobe Flash player
Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

Pupovčev SDSS osnovali su ratni zločinci i rušitelji hrvatske...

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

U Srbu se slavi pokolj nad hrvatskim...

Zagreb – posvojeni grad

Zagreb – posvojeni grad

I bez potresa sa starih zgrada padala je žbuka, kamenje, dijelovi...

Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

Miroslav Škoro špekulira prema Jasenovcu i prema...

Prvi politički program Velike Srbije

Prvi politički program Velike Srbije

Namjere Srbije bile su jasne, dominirati u zajedničkoj...

 • Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

  Dokle će hrvatske vlasti financirati četnički dernek?

  srijeda, 29. srpnja 2020. 17:48
 • Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

  Slavljenje u Srbu nastavak velikosrpske politike

  srijeda, 29. srpnja 2020. 17:53
 • Zagreb – posvojeni grad

  Zagreb – posvojeni grad

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 11:31
 • Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

  Austrijska zabrana komemoracije na Bleiburgu

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 11:26
 • Prvi politički program Velike Srbije

  Prvi politički program Velike Srbije

  četvrtak, 30. srpnja 2020. 16:42

Srbi su prvi i jedini 1941. pobili sve svoje Židove i Srbiju Milana Nedića i Dimitrija Ljotića pretvorili u – Judenfrei

 
 
Hrvatska i Hrvati žive u lažima. Pojačano nas lažu od 1945. godine i na tom planu nije se toga puno promijenilo i nakon obnove hrvatske državnosti prije tri desetljeća. Zašto je to tako? Prije svega iz neznanja, a i komoditeta. Običan puk slabije poznaje hrvatsku povijest, dok politička elita, za koju se pretpostavlja da je upućenija u tu problematiku, ponaša se kukavički i nastoji ugoditi stranim utjecajnim skupinama i medijima. To se potvrdilo i ovih dana kada je orjunaški nastrojeni novinar Slobodne Dalmacije, Davor Krile, u svome jugonostalgičarskom stilu napisao i opremio tekst koji je u popularnoj Slobodanki objavljen pod naslovom »Kontroverzna presuda o ‘ZDS‘ nije prošla ispod svjetskih radara, potpredsjednik Svjetskog židovskog kongresa upozorava: Prestanite veličati ustaše!« (https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/kontroverzna-presuda-o-zds-nije-prosla-ispod-svjetskih-radara-potpredsjednik-svjetskog-zidovskog-kongresa-porucio-zaustavite-povratak-ustastva-1028995) od 27. lipnja 2020. u tekstu je prepričavao protuhrvatske i ničim utemeljene tvrdnje Menachema Rosensafta, potpredsjednika Svjetskoga židovskog kongresa da su Hrvati genocidni.
https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/kxAk9kpTURBXy9mNjY3NGQ0ZDQ3NTU1ZmY1ODg2ODE0YWJhMWUwYTY5MC5qcGeTlQMAzIHNDhDNB-mTBc0DFM0BvJMJpmM5NDk4MAaBoTAB/menachem-rosensaft.jpg
Menachem Rosensaft
 
Rosensaft veliča "kulturnu revoluciju" u SAD-u i hvali se da njegovi Ameri "ruše spomenike pobornicima ropstva" i pritom optužuje Hrvate da su "nesvjestni stravičnih zločina koje su u njihovo ime počinili ustaše". Što Rosensaft zna o "ustašama"? Ništa! Baš ništa. Sve što "zna" i sve što govori plod je velikosrpske promidžbe koja se od 1945. širi svijetom, sve u cilju da se zaboravi i ne zna da su Srbi prvi i jedini 1941. pobili sve svoje Židove i Srbiju Milana Nedića i Dimitrija Ljotića pretvorili u – Judenfrei. U nastavku Rosensaft piše, a Krile sa zadovoljstvom prenosi te laži i neutemeljene objede, da su "ustaše bile uspostavile mrežu koncentracijskih logora, zloglasnih po svojoj brutalnosti i ravnih po barbarstvu s njemačkim logorima smrti". Umjesto da Krile negira te laži o nepostojećoj "mreži koncentracijskih logora" u vrijeme četverogodišnjega postojanja hrvatske države (1941.-1945.), on bez ikakvih ograda širi te Rosensaftove laži.
 
Dakako, nije za to kriv neznalica Krile, krivica je na uredništvu Slobodanke koje ne zna i koje time omogućuje širenje ovih protuhrvatskih laži. A da se radi o lažima potvrđuje i nova Rosensaftova ničim neutemeljena tvrdnja da je »Jasenovac bio "balkanski Auschwitz" u kojem je brutalno ubijeno između 77 i 104 tisuće Srba, Židova, Roma i hrvatskih protivnika ustaškog režima«. Ako Davor Krile i uredništvo zloglasne orjunaške Slobodanke i nije baš jako krivo – jer su robovi neznanja i naslaga i nasljeđa jugokomunističke lažne povijesti – onda su dakako krivi i odgovorni što dopuštaju da u javnost izlaze poput ničim dokazanih tvrdnji tamo nekih srpskih lažljivaca, poput Mile Despota i stupidne Mare Vejnović, da je "ustaška postrojba odjednom ubila više od stotinu srpskih djevojaka, ukrcavši ih na plovilo, naredivši im da se svuku, da bi ih potom zaklali i pobacali u rijeku", odnosno kako je Mara lagala, da je "gledala kako ustaše u jasenovačkoj baraci ubijaju veliku grupu djece otrovnim plinom".
 

Pavao Blažević

Anketa

Što je po Vama odluka Stožera civilne zaštite da svi moramo nositi maske na ustima i nosu?

Ponedjeljak, 03/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1299 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević