Get Adobe Flash player
Pupovac i Teršelič vršljaju i lažu po Banovini

Pupovac i Teršelič vršljaju i lažu po Banovini

U glinskoj pravoslavnoj crkvi 1941. nije ubijen niti jedan...

Plenkoviću, a šest mjeseci moratorij na ovrhe?

Plenkoviću, a šest mjeseci moratorij na ovrhe?

U Hrvatskoj na djelu opet stari udbaški i kosovski...

I točno je da imamo hrvatsko-četničku Vladu

I točno je da imamo hrvatsko-četničku Vladu

Plenković iskoristio pucanje da se totalitaristički obračuna s...

Predsjednik države je u pravu!

Predsjednik države je u pravu!

Ovo je vrijeme za zajedništvo,...

U Plenkoviću čuči - diktator

U Plenkoviću čuči - diktator

Šef jugoslavenskih terorista slobodno šeće...

 • Pupovac i Teršelič vršljaju i lažu po Banovini

  Pupovac i Teršelič vršljaju i lažu po Banovini

  srijeda, 21. listopada 2020. 18:56
 • Plenkoviću, a šest mjeseci moratorij na ovrhe?

  Plenkoviću, a šest mjeseci moratorij na ovrhe?

  četvrtak, 22. listopada 2020. 12:15
 • I točno je da imamo hrvatsko-četničku Vladu

  I točno je da imamo hrvatsko-četničku Vladu

  srijeda, 21. listopada 2020. 18:44
 • Predsjednik države je u pravu!

  Predsjednik države je u pravu!

  srijeda, 21. listopada 2020. 18:38
 • U Plenkoviću čuči - diktator

  U Plenkoviću čuči - diktator

  srijeda, 21. listopada 2020. 18:34

Na tragu Stipe Mesića mostarski sociolog podučava Hrvate da svoja prava potraže kod Muslimana-Bošnjaka u Sarajevu

 
 
Slavo Kukić, ljevičarski profesor sociologije iz Mostara, koji nikako da preboli raspad zločinačke Jugoslavije, piše òde Andreju Plenkoviću. Vjeruje da će sin komuniste Marija Plenkovića do kraja izdati Hrvate u BiH. A da to nije nategnuta tvrdnja, pogledajmo kakvo mišljenje ovaj tzv. akademik ima o narodu iz kojeg je proistekao, ali ga mrzi više i od drugih neprijateljski raspoloženih susjeda.
https://www.dnevnik.ba/sites/default/files/styles/dnevnik__260x120_/public/novosti-slike/zzzz_0.png?itok=a7IUIIV7
Kukić za hrvatske političare prije dolaska detuđmanizatora Plenkovića kaže da su bili »zagovornici endehazijske ideologije«. Pazite, »zagovornici endehazijske ideologije«! Pa tako nas ne tituliraju Aleksandar Vučić, Željko Komšić ili Vojislav Šešelj. Kukić se otvoreno nada da će ponovno u BiH procvjetati bratstvo i jedinstvo i da će Plenković pripomoći da u tom hercegbosanskom vilajetu zaživi unitarna uprava, što znači da Muslimani, oliti od 1993. Bošnjaci, uređuju politiku po svome. Zato najprije zaziva ukidanje Doma naroda. A, što mu baš i ne ide na ruku Plenkoviću, izjednačio ga je s izdajnikom Stjepanom Mesićem, koji već dva i pol desetljeća prodaje bozu i laži da Hrvati iz BiH trebaju svoja prava tražiti kod militantnih Muslimana-Bošnjaka u Sarajevu i da se nikako ne smiju žaliti službenom Zagrebu. Kukić to ovako zamišlja: »Sada, kada je svoje stranačke radikale Plenković neutralizirao, može se očekivati promjena prema BiH. Promjena koja će slijediti onu Mesićevu da je BiH domovina Hrvata koji u njoj žive – i da rješenja za svoja pitanja ne trebaju tražiti u Zagrebu, nego u Sarajevu kao svome glavnom gradu. Dogodi li se to, a ja priželjkujem, već za četiri godine bismo mogli imati i drugačiji odnos Hrvata BiH prema izborima na način da im primarni budu izbori organa vlasti u njihovoj vlastitoj zemlji, a ne izvan nje – a posljednji izbori za Sabor su stvarali baš takav dojam«, što znači da nam se ne piše dobro. Posebice kada pročitamo što sâm Slavo snuje i u što vjeruje: »Vjerujem da će (Hrvatska) u sljedeće četiri godine napraviti zaokret u svojoj politici na način da ona isijava poštivanje BiH kao prvog susjeda i njezina prava da svoje unutarnje odnose uređuje uz politički konsenzus njezinih, a ne politika izvan BiH«. Lijepo, bogami! Neka Hrvate Muslimani-Bošnjaci gaze, progone, preglasavaju, neka im otimaju katoličke crkve i biraju političke predstavnike, a oni se ne smiju buniti.
 
Za Kukića i slične kukiće garancija ove potpune unitarizacije BiH i porobljavanja Hrvata je staro-novi hrvatski predsjednik Vlade. I zato Kukić slavodobitno završava popis svojih želja u cilju konačnoga uništavanja Hrvata u BiH: »Što se Hrvatske tiče, još jednom da ponovim, vjerujem da će u sljedeće četiri godine napraviti zaokret u svojoj politici na način da ona isijava poštivanje BiH kao prvog susjeda i njezina prava da svoje unutarnje odnose uređuje uz politički konsenzus njenih, a ne politika izvan BiH«. Na potezu je Plenković da ga ne razočara, a na nama je da to sve pozorno pratimo i pokušamo zaustaviti.
 

Vid Hinković

Anketa

Tko je u pravu: Zoran Milanović ili Andrej Plenković?

Subota, 24/10/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 2322 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević