Get Adobe Flash player
Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

Spomenik general-majoru Bratiću u vojarni Vojske Srbije dokaz srbijanske...

Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

Plenković: Trebate znati da nijedno pravosudno tijelo u RH nije službeno...

Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

Autor pjesme "Srbe na vrbe" je Slovenac Marko...

Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

Sve dok Hrvatska prijestupnike javno i kolektivno ne osuđuje bit će...

SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

Prema Željki Proleterki partizani su imali pravo na mržnju i...

 • Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

  Srbija priznala agresiju na Hrvatsku

  četvrtak, 14. studenoga 2019. 10:34
 • Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

  Zakon o zaštiti lika i djela Andreja Plenkovića

  srijeda, 13. studenoga 2019. 16:46
 • Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

  Vučiću, teze o istrjebljenju su srbijanske

  četvrtak, 14. studenoga 2019. 13:30
 • Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

  Promišljene srbijanske optužbe za fašizam

  srijeda, 13. studenoga 2019. 16:40
 • SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

  SDP-ovci glasali za Rezoluciju a sada šute!

  utorak, 12. studenoga 2019. 19:49

Nema nikakve razlike između M. Martića i D. Grubiše. Nema razlike između M. Pupovca i A. Plenkovića

 
 
• »"ZA dom spremni", prebijanje srpskih mladića jer navijaju za Zvezdu, i najstrašnija revizija povijesti, sve to se događalo i 1990. godine. Nisam htio, ali morao sam tada stati na čelo narodnog ustanka protiv ustaštva koje je diglo glavu poslije prvih višestranačkih izbora u Hrvatskoj 1990. kada je pobijedio Tuđman«, kaže Mile Martić, milicajac iz Knina, koji je, nakon počinjenih zločina nad Hrvatima tijekom srpske oružane pobune i agresije na Hrvatsku od 1990. do 1995., sada na zasluženoj robiji u Estoniji (http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/dosije/aktuelno.292.html:816947-Martic-Zasto-sam-naredio-granate-na-Zagreb). Razgovor s Martićem, koji je u Den Haagu osuđen na 35 godina zatvora, obavio je novinar beogradskih Večernjih novosti Dragan Vujičić. A sada pogledajmo kako je o toj istoj "genocidnosti hrvatskih ustaša" nekoliko dana prije izrekao Damir Grubiša: »Napadi na hrvatske Srbe su rezultat političke klime koja se sustavno godinama potiče ili koju vlast tolerira… Korijeni te netrpeljivosti i agresivnosti leže u temeljima ovdašnje politike u vrijeme kada je hrvatska vlast, nakon demokratskih izbora 1990. u odgovoru na Miloševićevu politiku stvaranja Velike Srbije i pobunu Srba u Hrvatskoj, krenula putem demonizacije i progona Srba: njihovim izbacivanjem s posla, istjerivanjem iz stanova, šikaniranjem pa i ubojstvima, dok je propagandna mašinerija režima sijala strah čak i od onih Srba koji su ostali lojalni Hrvatskoj kao svojoj domovini« (https://www.autograf.hr/vlast-bi-trebala-slusati-i-braniti-milorada-pupovca/#more-53926). Vidite li neku bitnu razliku između onoga što je primitivno izrekao utamničeni kninski milicajac i onoga što je podosta opasnije izrekao SDP-ov političar, diplomat, profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, predsjednik Savjeta SDP-a za međunarodne odnose… Nema razlike.
http://www.novosti.rs/upload/thumbs/images/2019a//09/11/milorad-pupovac-tanjug_620x0.jpg
Milorad Pupovac - novi bradati imidž
 
• Kako nema razlike između Damira Grubiše i Mile Martića, isto tako nema razlike između Milorada Pupovca i Andreja Plenkovića. Grubiša i Martić isto govore, dok Pupovac i Plenković isto i govore i rade. Ljudi se pitaju, misli li Plenković da smo svi mi ludi kada kaže da se je Pupovac ispričao iako svi znamo da nije. Možda i misli, a možda je i ucijenjen? Kada je u srijedu Plenkovićev trbuhozborac, ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković, rekao da se je Pupovac ispričao samo da mi to nismo dobro čuli, bilo mi je jasno da mu je tu izjavu medijima izdiktirao Plenković. U četvrtak je Plenković na lukaviji način ponovio Bošnjakovićevu lažnu izjavu da je Pupovac rekao što nije rekao. Što nakon svega reći? I ništa i puno. Ovo je samo potvrda kako nas sve Plenković smatra najobičnijim budalama, a cijelu Hrvatsku smatra najobičnijim inkubatorom za istraživanje do koje granice se može s ljudima manipulirati.
 
• Na ulazu u Donje Ceranje netko je na oglasnu ploču nepismeno napisao: "Ubi' Srbina", a na plakatu Milorada Pupovca nazvali su "velikosrpskim luđakom" koji "terorizira Hrvatsku". Doslovno piše: "Teror velikosrpskog luđaka nad cijelom Hrvatskom posljedica je bolesne Plenkovićeve politike istjerivanja ekstremizma, klerofašizma i nacionalizma". Postavlja se pitanje što je tu istina, a što laž od onoga što je napisano na plakatu? Laž ne vidim, vidim neke teške riječi koje nije potrebno nigdje u javnosti iznositi, poput riječi "luđak". Sve ostalo napisano na plakatu ustvari stoji, jer Pupovac doslovno terorizira cijelu Hrvatsku, i sve uz pomoć Andreja Plenkovića, jer mu je on to omogućio i dobro ga svake godine iz proračuna nagrađuje milijunima kuna. A nepismenu poruku "Ubi' Srbina" je napisala neka nepismena budala, netko od onih plaćenih navijača orjunaša iz Uzdolja, netko iz BIA-e ili sâm Pupovac. A zašto sumnjam da iza ovoga nepismenog napisa na ulazu u Pupovčevo rodno selo stoji sâm Pupovac? Pa zato što je tek nakon njega odlučio obratiti se javnosti i ponoviti iste uvrjede protiv Hrvata i Hrvatske na svoj lukavi način. I kako bi stvar izgledala što potpunija, pustio je bradu i ponavljao da on može reći sve što mu je volja jer nije - "četnik"! I, dakako, i kako sam i najavio, ispričao se nije i ne će.
 
• Iako se svim snagama trudi da ga u javnosti shvaćamo kao nezavisnoga od svoga stranačkoga šefa, Gordan Jandroković u tom naumu nikako ne uspijeva. Kako se Milorad Pupovac dugo nije htio oglasiti u javnosti, Jandroković ga je mlako p(r)ozvao da je »Njegova izjava neprihvatljiva« (kao da je bila samo jedna izjava), te dodao da je bio »iznenađen težinom njegovih riječi«, pa bi stoga »bilo jako korisno da tu izjavu povuče ili da pojasni zašto je to izgovorio«. Sada nam je čekati kako će Jandroković reagirati nakon Pupovčeva obraćanja javnosti bez isprike i povlačenja govora mržnje kojega je izrekao. Sklon sam mišlju kako će i Gordan, poučen Miloradovim postupcima, ići na odugovlačenje i zaborav.
 
• Nakon neuspješne i Srbiji naklonjene Marije Pejčinović Burić, iz Hrvatske u ustroj Europske unije odlazi i sve liberalnija Dubrovkinja Dubravka Šuica. Njihov odlazak na visoke političke dužnosti u birokratskoj Uniji samo je dokaz u kakvog se je monstruma Unija pretvorila. A to što je o Marijinu i Dubravkinu odlasku u EU rekao njihov dojučerašnji šef Andrej Plenković da će one »na europskoj razini jačati temu demokracije«, govori o Plenkoviću i njegovu davnom gubitku osjećaja za realnošću.
 
• U Hrvatskoj puno je toga neobično i krivo postavljeno. Šef oporbe, Davor Bernardić – bez obzira na svoju podkapacitiranost – podržava srbijanske drugomemorandumske napade iz Beograda, i stoga bi ga trebalo pozvati u DORH na jedan žešći razgovor. Možda je to nekomu "prejako", ali sam mišljenja kako se drukčije ne može urazumiti. Jedino silom. Na žalost, njegovih istomišljenika je prepuna Hrvatska.
 
• Mi Hrvati imamo velike probleme s tzv. antifašizmom. Imaju u Europi problema i s neofašizmom, za kojega politička analitičarka Višnja Starešina kaže da se »nalazi uvijek ondje gdje Putin ili njegova braća u pravoslavlju, poput Aleksandra Vučića, trasiraju svoje velikodržavne interese: od Poljske i Ukrajine do Hrvatske, Crne Gore ili Kosova« (https://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/vijesti-i-konteksti/clanak/id/622159/antifasisticka-ofenziva-iz-istocnog-susjedstva). I kada tom pravoslavnom neofašizmu dodamo islamski fundamentalizam ukotvljen u BiH situacija ne može biti gora i opasnija. Nakon što je u Varšavi svečano obilježena 80. obljetnica nacističke (Treći Reich) i komunističke (Sovjetski Savez) agresije na Poljsku 1. rujna 1939. i na njoj održala impresivan govor hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, došlo je do udruživanja, kako Starešina kaže, »srpskog velikodržavlja, kao i bošnjačke panislamističke opcije« protiv Hrvatske. Budući u Beogradu »nisu odustali od ostvarenja velikodržavnog srpskog projekta«, Starešina nas podsjeća i na sinkronizirani napad iz Sarajeva tamošnje "antifašističke ekipe"na čijem se čelu trenutačno nalazi prvi bošnjački član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, koji je devedeset ih godina bio »glavni operativac Alije Izetbegovića za koordinaciju sunitskih mudžahedina i iranske revolucionarne garde s bošnjačkim oružanim snagama, na prostoru na kojem su se tada dogodile prve džihadističke dekapitacije na europskom tlu nakon pada Osmanskog Carstva«. Iz ovoga "saveza iz nužde" Beograda i Sarajeva, pravoslavaca i sunita i šijita, proizlazi i migrantski plan od slanju mladih muslimana u Hrvatsku sa ciljem kompromitacije i unošenja nemira.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRhcHWH2UTw-wi-G_AX6HPNoxNEnPnABNMBITQBGh5QAPHY70YIwQ
Šefik Džaferović
 
• HNS-ova ministrica Blaženka Divjak ide sve dalje, ne samo u uništavanju hrvatskoga školstva, nego je ušla i u sferu zabrana. Najavila je zabranu izvođenja himne u školama kroz izmjene Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju po svojoj volji. Kako je stvar otišla predaleko, oglasio se predsjednik Vlade Andrej Plenković i poručio "ministarki" da se, što se njega tiče, može svaki radni tjedan u školama započeti izvođenjem hrvatske himne. Na redu su Blaženka Divjak, Nenad Stazić, Ivan Zidarević i velikosrpske Novosti. Jer, ne zaboravimo, Hrvatska je prepuna ravnatelja u školama koji su i posao izgubili zbog himne i domoljublja i nijedna vlast – pa tako i Plenkovićeva – nije ih vratila na posao.
 
• Jedan je Srbin telefonski nazvao hrvatskoga branitelja Ratka Despota i prijetio mu. Slučaj je prijavljen i iz priopćenja Policijske uprave šibensko-kninske saznali smo da je u Policijskoj postaji Vodice dovršeno kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom osumnjičenim za prijetnju 64-godišnjaku (https://direktno.hr/direkt/sramotno-prijetili-branitelju-treba-likvidirati-tebe-i-tvoju-drzavu-ovo-je-krajina-on-za-direktno-porucuje-ne-bojim-vas-se-166182/). "Osumnjičeni je 20. kolovoza oko 22:50 sati u Vodicama, zbog nacionalnog podrijetla, oštećenom putem mobitela ozbiljno prijetio da bi ga ustrašio ili uznemirio. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave", priopćila je policija. A pritvoreni Srbin je ovako prijetio: "Dosta je tebe i tvoje države. Napravio si veliko zlo u mjestima Ostrovica i Bulić i treba likvidirati tebe i tvoju državu. Sve je ovo Krajina, i opet će biti i šire, i sve će ponovno doći na svoje". Na redu su Milorad Pupovac, Jadranka Kosor, Aleksandar Vulin, Boris Pavelić, Hrvoje Klasić i slični njima da se stave u zaštitu ugroženog Srbina iz Šibensko-kninske županije.
 
• Kada smo još u toj srednjodalmatinskoj županiji, treba spomenuti i vrijeđajući i prijeteći grafit u Ceranama Donjim našem vrlom Miloradu Pupovcu. Iako ne znam pravo stanje stvari, ipak mogu predskazati da je to orjunaški rukopis svastike s poljudskoga stadiona od 12. lipnja 2015.
 
• Poslije maestralne utakmice hrvatske nogometne vrste u slovačkoj Trnavi i pobjede od 4:0 morao sam se "posuti pepelom" i reći da sam pogriješio kada već podulje vrijeme tvrdim kako izbornik Zlatko Dalić nema pojma. Nu, nakon fijaska u Bakuu protiv ispodprosječnih Azera i kriminalno lošega odabira prve jedanaestorice i jako lošega vođenja naših nogometaša tijekom utakmice od strane Dalića, još sam čvršći u uvjerenju da je najbolje da se izbornik odmah povuče. Bolje sada nego da nam se ponovi kiks mlade nogometne reprezentacije i poraz protiv Škota u Šibeniku nakon kojega je podnio ostavku "zvezdaš" Nenad Gračan.
 
• U vrijeme organiziranoga medijsko-političkoga napada na Hrvate u Rijeci, nakon što je Srbin povratnik Dobrivoje Arsić pozvao cijeli svijet da ga brani od razjarenih Hrvata, pogledajte neke od ratničkih naslova u tamošnjem Novome listu i sličnim medijima:
Marija Omeragić
ZAŠTO NAM TO ČINITE? (Novi list, Index):
"Srpski povratnik pretučen je u Viškovu ispred svog doma. Što poduzima policija?"
"Napadnuti Srbin: 'Udarao me po prsima. Molio sam da stane jer sam operirao srce'"
JEDNOMJESEČNI PRITVOR - ŠOK U RIJECI: Za napad na Viškovu osumnjičen jedan od najpoznatijih hrvatskih spasioca
"Napadi na Srbe su postali svakodnevica u Hrvatskoj. Dokad? - Antisrpska histerija vlada dijelovima Hrvatske"
"U Hrvatskoj je postalo opasno biti drugačiji od Hrvata katolika"
(http://novilist.hr/Komentari/Kolumne/Politika-na-trapezu-Tihane-Tomicic/TIHANA-TOMICIC-Skup-za-Skalameru-skup-je-protiv-straha)…
I onda su se u Novome listu požalili HND-u (jugo Hrvatsko novinarsko društvo) da su ih riječki domoljubi bezrazložno napali za izdaju.
 
• Režimski i liberalni mediji u BiH i malo dalje priopćenje sarajevskoga udruženja Mladih muslimana, povodom prve tzv. povorke ponosa u Sarajevu, nazvali su skandaloznim iako su tu paradu homoseksualaca i pedera s pravom nazvali "paradom srama". Točno je i sve ostalo što su priopćili iz udruženja Mladih muslimana. A rekli su  da je to neprijateljsko i destruktivno vrijeđanje osjećaja većine, da većina građana ne podupire tu tzv. paradu ponosa, da je licemjerna potpora međunarodnih diplomata, da je ta parada nešto nametnuto, tuđe i strano, nešto neprirodno i protivno njihovoj kulturi i tradicijskim navikama, te da relevantne statistike pokazuju »da je većina osoba označenih kao pedofili i osobe spremne da napastuju djecu, istodobno i osobe homoseksualnih navika ili osobe koje takvu praksu barem odobravaju«. Još su dodali da: »Relevantne statistike pokazuju i to da su LGBT osobe sklonije uporabi droga i narkotika, te da češće obolijevaju od depresija i psihijatrijskih poremećaja. Medicinska ispitivanja u drugim zemljama su pokazala da su 75 posto osoba oboljelih od AIDS-a i sifilisa upravo osobe s takvim sklonostima«, poručili su Mladi muslimani.
 
• U Herceg Novom u Boki Kotorskoj održan je velikosrpski koncert na kojem je veličana velika Srbija i negirana crnogorska državnost. Koncert pod nazivom "Za naše Kosovo i Metohiju" održan je na "Trgu od ćirilice" i pjevalo se "Tamo daleko", "Onamo namo" i "Crna Gora i Srbija to je jedna familija". Mahalo se srpskom zastavom sa srpskim grbom i amblemom četiri ocila, pa je crnogorski ministar kulture Aleksandar Bogdanović najavio podizanje kaznene prijave protiv organizatora, humanitarne fondacije "Delije". Ujedno je udruga Crnogorski pokret podnijela kaznenu prijavu Vrhovnom državnom tužiteljstvu protiv Mitropolije crnogorsko-primorske i pjevača Vlade Georgijeva zbog »kaznenih djela protiv ustavnog uređenja i sigurnosti Crne Gore, i kaznenoga djela izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje«. Za razliku od posrbljenog Herceg Novoga, u Budvi nije tako i zabranjena je organizacija koncerta trubača iz Guče s obrazloženjem da takve manifestacije imaju nacionalni predznak druge države i da nije svojstven duhu Mediterana.
 
• Tko je Romano Bolković može se vidjeti i prema njegovome ubrzo obrisanom post na društvenim mrežama nedugo nakon smrti Denisa Kuljiša, čovjeka koji je rođen i stasao na jugoslavenskim unitarnim jaslama, da bi pod kraj života napokon spoznao da je  i – Hrvat.
»Romano Bolković
ČEMU NAS MOŽE NAUČITI DENIS KULJIŠ?
Od naše zemlje jedino je gora atmosfera u njoj.
To je neki naša hrvatska inačica slavenskog čemera: morlački dark.
Za života Denis Kuljiš spadao je u onaj elitni dom hrvatskih javnih osoba od kojih se mediokriteti brane izrazom: kontroverzan.
Danas, srećom, vidim koliko je ljudi u stvari Kuljiša voljelo, izražavajući tu ljubav gestom do koje je njemu jedino stalo: čitanjem i uvažavanjem njegovih tekstova i stavova.
Valjda takve gorostasne javne figure izazivaju i strah, pa sada ljudi lakše priznaju tu svoju naklonost, iako je Kuljiš i iz onostranosti opasan.
Svatko od nas može učiniti jednu stvar u borbi protiv tuge sinova Buge; evo pričice o tome kako to učiniti:
kad sam bio srednjoškolac moja razrednica, profesorica Gordana Valand, kazala nam je:
- Mi se ne moramo voljeti, ali se moramo poštovati.
Nitko ne traži da volite izazite. Pače, njima uglavnom do toga nije odveć stalo, oni su sebe preboljeli.
Ali, imajte poštovanja i za života za takve neponovljive ljude kakav je bio Denis Kuljiš.
On je bio veći od ove sredine, jer su takvi sve samo ne osrednji: on nikada ne bi javno upitao kako je moguće da Denis Kuljiš u Hrvatskoj nema gdje publicirati?
A vidite, iako su ga voljeli čitati brojni, tako je bilo.
Naučite poštovati velike, i ova će zemlja postati svjetlija.
Dostojanstvenija.
U ovoj zemlji nema osobe oko koje bi postojao konzenzualni minimum kao oko neprijeporne povijesne veličine.
Naučimo poštovati sebe kroz uvažavanje najboljih među nama.
Možda neće biti bolje. Možda propadnemo.
Ali znate kako je Seneka rekao:
"Pad s visoka je barem otmjen."«
Obrisani post je objavljen sa svim svojim grješkama raznih vrsta.
https://i.ytimg.com/vi/MFD7LVB9ltU/maxresdefault.jpg
Momčilo Đujić
 
• Pogledajte kako je 1990. u Kanadi govorio četnik Momčilo Đujić
https://www.youtube.com/watch?v=MFD7LVB9ltU
 

Marijan Majstorović

Komentari   

+1 #10 Luki 2019-09-19 03:50
Nakon ulaska u EU slijedi masovni egzodus normalnog stanovništva, iz čega će slijediti krah mirovinskog i socijalnog sustava i cijelog gospodarstva, što će ekipa na vlasti i njihovi podržavatelji istovremeno ignorirati i činiti sve da to postane neizbježno. U toj situaciji će na površinu isplivati najveća hrvatska govna, koja će tvrditi da govore u ime naroda i bore se protiv onih na vlasti, čime će se proces propasti dodatno učvrstiti. U ovom trenutku predviđam kako za naših života neće više biti ni Hrvata ni Hrvatske, osim kao primjera ludo smiješne povijesne ironija naroda koji je zbog gluposti i zadrtosti uništio samoga sebe. Kraj Hrvatske će izgledati tako što će se dvojica preostalih ustaša u državi međusobno poubijati oko toga tko je pravi domoljub, a tko je potajni udbaš.
Citat
+1 #9 Luki 2019-09-19 03:45
Prije godinu dana na predstavljanju svojih demografskih mjera, a potaknuta masovnim iseljavanjem iz RH, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarovi ć dramatično je ustvrdila: "Provedba mjera ima cijenu, neprovedba još veću, a to je nestanak hrvatskog naroda i države u ne tako dalekoj budućnosti." Time se pridružila i mnogim drugima u javnosti koji upozoravaju na skori nestanak Hrvata i Hrvatske, no razloga za brigu nema. Znam da su mnogi u međuvremenu izgubili vjeru u opstojnost Hrvatske, pa je zato potrebno hrvatskoj javnosti otkriti da Hrvatsku čeka ružičasta budućnost.
Citat
+2 #8 Tzar 2019-09-19 01:11
part 4
Buduća prosperitetna i progresivna Hrvatska duginih boja po planu gej lobija bit će prostor slobode, blagostanja i sreće. Dječaci će hodati u haljinama, ženska nogometna reprezentacija će biti naravno popularnija od one anakrone muške, u lektiri će biti i romani Zorana Ferića, pored bankomata će stajati abortusomati, a središnji nacionalni događaj će biti Sinjska alka na kojoj će iz podteksta konačno prijeći u tekst sve ono o alkarima i njihovim momcima. To da će se na Sinjskoj alki natjecati i žene i osobe ustavom zaštićenog trećeg roda se podrazumijeva.

Kome se to ne bude sviđalo neka izvoli odseliti u Mađarsku ili Poljsku.

Da sažmem: Hrvatska i Hrvati neće nestati, ne brinite se. Gej lobi zna što radi i kako se gradi, pa nismo mi HDZ. Istina, pederi će naguziti Hrvate kako bi ih spasili, ali to je za dobro Hrvata. Još bolje, naučit će Hrvati u tome uživati. Nema na čemu!
Citat
+2 #7 Tzar 2019-09-19 01:10
part 3
Jasno, da bi Hrvatska bila spašena ona bi morala postati i ekonomski održiva, što je također predviđeno u planu gej lobija. No, taj dio je zasad top secret, jer je nadolazeći ekonomski krah RH potreban kao izlika da se konačno otkažu Vatikanski ugovori, tako da ne mogu otkriti ništa u vezi naših mjera dok se aktualni proces gospodarskog kolapsa ne odigra do svojeg logičnog kraja. S obzirom na to kako su proteklim desetljećima Hrvatskom upravljale hetero-nacional ističke elite uz asistiranje Katoličke crkve, to će se desiti najkasnije do 2025.
Citat
+2 #6 Tzar 2019-09-19 01:09
part 2
U svakom slučaju, Hrvatsku će u sljedećim godinama naseliti tisuće i tisuće migranata pod diktatu Bruxellesa (tj. našeg lobija koji tamo vlada), koje već dočekuju razne organizacije koje financira pajdo gej lobija Soros, tako da će oni em biti gej saveznici em podići svojom “biološkom nadmoći” broj rođenih pedera u Hrvatskoj, a smanjiti značajno udio Hrvata katolika u stanovništvu. Krajnji cilj je jasan - Hrvatskom će najkasnije do 2050. vladati koalicija Afrohrvata i Pederohrvata, dok će Hrvati katolici biti zaštićena manjina. Naravno, imat će Hrvati katolici svoje zagarantirane manjinske zastupnike u Saboru, ali nećemo im dati da glasaju o vladi i proračunu, pa nismo ludi. Trebaju znati gdje im je mjesto. Mogu objavljivati neki folklorni časopis, dobit će za to sredstva iz budžeta.
Citat
+1 #5 Tzar 2019-09-19 01:08
part 1
Glupi homofobi misle da gej parovi žele posvajati djecu kako bi ih onda zarazili svojom homoseksualnošć u, ne shvaćajući da se oko toga uopće ne moramo truditi jer znamo da će deset posto djece koju porode strejteri biti gej. Reproduktivni odnos strejtera i pedera možda je najsličniji razmnožavanju aliena iz poznatog filma Ridleya Scotta - strejteri su nam potrebni za određeni inkubacijski period nakon kojeg im iskočimo iz prsa i onda preuzmemo poziciju moći u tom odnosu. Nije slučajno što ubacivanje malog aliena podsjeća na deepthroating, a što ono što izleti kasnije iz prsa izgleda kao obrezana kita.
Citat
0 #4 Kaspar 2019-09-16 23:34
Ima razlike, ovaj drugi je gori.
Citat
0 #3 Ivica 2019-09-16 23:33
Nema i nema razlike.
Citat
+3 #2 diana majhen 2019-09-13 20:32
točno tako, plenki i pupovac su isti. samo što jedan služi velikosrpskim gazdama, a drugi briselskim
Citat
+2 #1 Jura z bregov 2019-09-13 07:09
Tja, kaj se more. Njegova banskodvorska ekscelencija Andrjuša P. morao se nedavno silom prilika otresti svoga omiljenoga i učinkovitog trbuhozborca Kuščević dr. Lovreka, ali je brzo za nj pronašao zamjenu u pravosudnominis tarskom gospo'nu Bošnjaković Drašku. No, u usporedbi s elokventnim i manipulatorski nadarenim Kuščević Lovrekom gospo'n Bošnjaković Draško blijeda je i mucava kopija. Andrjuša P. ne će od njega imati prevelike koristi. I dobro je da je tako. Mašala.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi

Anketa

Zašto A. Plenković i dalje brani nepostojeći "dan antifašističke borbe" 22. lipnja?

Ponedjeljak, 18/11/2019

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1449 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević