Get Adobe Flash player
Aktualni Normalni opet nenormalan

Aktualni Normalni opet nenormalan

Neposredni izbor predsjednika RH treba "negdje...

Zbog

Zbog "banalnosti lošeg" birači krivo biraju

Zbilja hrvatskog biračkog tijela u svijetlu filozofije Hannah...

George Soros -

George Soros - "veliki humanist i čovjekoljub"

»Zamišljao sam sebe kao neku vrstu...

Politička trgovina cvjeta

Politička trgovina cvjeta

Kupuje se i prodaje izravno i(li) uz...

Zagrebački dalmatinski Makedonac iz Nigdjezemske

Zagrebački dalmatinski Makedonac iz Nigdjezemske

Je li previše toga znao, ipak je bio dobar i s Bakarićevom...

 • Aktualni Normalni opet nenormalan

  Aktualni Normalni opet nenormalan

  četvrtak, 28. svibnja 2020. 11:54
 • Zbog

  Zbog "banalnosti lošeg" birači krivo biraju

  utorak, 26. svibnja 2020. 13:28
 • George Soros -

  George Soros - "veliki humanist i čovjekoljub"

  četvrtak, 28. svibnja 2020. 11:03
 • Politička trgovina cvjeta

  Politička trgovina cvjeta

  utorak, 26. svibnja 2020. 13:20
 • Zagrebački dalmatinski Makedonac iz Nigdjezemske

  Zagrebački dalmatinski Makedonac iz Nigdjezemske

  četvrtak, 28. svibnja 2020. 10:59

Schengenski i Dublinski ugovori su bili promišljeno nelegalni

 
 
OTVORENO PISMO ANGELI MERKEL OD NJEMAČKE GLUMICE
Vi ste najpodlija i najkriminalnija kancelarka koju je njemački narod ikada izdržavao. Donijeli ste njemačkom narodu teror, rat, siromaštvo i smrt. Nezakonito i namjerno dovodeći ilegalne migrante u našu zemlju, stotine tisuća plaćenika, terorista i kriminalaca druge vrste.
Prema članku 16. Ustava nijedan koji dolazi iz sigurnih država nema pravo na azil u Njemačkoj. To je razlog zbog kojega su Vaši gosti ilegalni kriminalci u Njemačkoj. Schengenski i Dublinski ugovori su bili promišljeno nelegalni. U prisezi Vi ste se zakleli, između ostalog, da ćete Njemačku čuvati, da ćete njemački narod čuvati od opasnosti, ali Vi svakodnevno radite sve suprotno.
http://www.allesroger.at/images/artikel/930.jpg
Silvana Heißenberg
 
Vi niste dobili mandat da brinete brige građana nego da brinete za dobro njemačkog naroda. Briga za dobro njemačkog naroda je Vaš jedini mandat. Vi niste ništa drugo nego službenica njemačkog naroda, jer moć pripada njemačkom narodu a ne Vama.Vi ste svjesno potpalili čitavu naciju jedne protiv drugih, unijeli ste razdor i razorili cijele obitelji. I to činite neprekidno ponavljajući laž da je Nijemcima bolje nego ikad!
Zbog Vaših ilegalnih gostiju svi javni događaji se moraju jako osiguravati postavljanjem ograda i straže naoružane automatskim oružjem. Nema zaštitnih zona u kojima bi žene mogle tražiti zaštitu da ne bi postale žrtva seksualnog nasilja koje čine Vaši gosti. Svakodnevno Vaši gosti počinju nečuvena nasilja.
Siromaštvo starijih i djece je veće nego ikada. Gotovo milijun Nijemaca živi na ulicama. Vaš mandat je pomoć tim ljudima a ne poplaviti Europu s hordama iz drugih kultura i hraniti ih milijardama koje uplaćuju njemački poreski obveznici. Tražite li da Vam se još iskazuje poštovanje?
Vaši gosti, najvećim brojem su kriminalci koji siluju i ubijaju, a u Njemačkoj su još pod zaštitom, obranom - glavnih medija i policije – koji žrtve imigranata predstavljaju kao žrtve desničarskih ekstremista. Ako biste istinski tražili poštovanje i imali savjesti trebali biste za svoje zločine odgovarati na sudu.
Ako Vas ne posjeti pravda posjetit će vas narod, jer moć isključivo pripada narodu i njemački narod je Vaš poslodavac. Vi ste nitko. Nijedan kancelar nije nikada njemačkom narodu prouzročio toliko štete i patnje.
U budućnosti ja želim samo jednu stvar: Da Vi i svi Vaši budete jednom izvedeni pred pravdu za sva kršenja zakona, i da Vi i Vaše kohorte završite u doživotnom zatvoru. Tako strašna izdaja narodnog suvereniteta nikada se nije dogodila u njemačkoj povijesti.Plaćeni komentatori i licemjeri ližu Vam još uvijek stražnjicu nesposobni da progledaju i misle svojom vlastitom glavom. Nijedan ozbiljan čovjek im ne može vjerovati. Ja Vas duboko prezirem i želim Vam kaznu koju zaslužujete. S velikim prijezirom spram Vas i Vaše STASI horde, bivša glumica,
 

Silvana Heißenberg, https://europeansworldwide.wordpress.com/2019/09/18/open-letter-to-angela-merkel-from-german-actress/

(s engl. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Anketa

A. Plenković je u tajnosti dozvolio MOL-u da u Mađarskoj i Slovačkoj prerađuje hrvatsku naftu. Je li to izdaja nacionalnih interesa?

Utorak, 02/06/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1128 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević