Get Adobe Flash player
Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

Primjer Milana Babića je dobar i jedini ispravan put za suživot i...

Karolina Velika!

Karolina Velika!

Vidimo izgrađenu osobu koja njeguje obiteljske vrijednosti i od koje...

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

Vraća Hrvatskoj ustav iz 1974., jer vraća Srbe u ustav, i onda će ići...

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

IDS-u je uspjelo što nije ni Benitu...

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

Najviše fantazije danas ima u genderističkoj...

 • Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  Nametnuta protuhrvatska Plenkovićeva pomirba

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:16
 • Karolina Velika!

  Karolina Velika!

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:09
 • Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  Plenković je u svojoj izdaji nadmašio i Titu

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 09:32
 • IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  IDS talijanizirao Istru i udaljio od Hrvatske

  utorak, 04. kolovoza 2020. 13:04
 • Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  Tko su ti koji kontroliraju istinu!?

  četvrtak, 06. kolovoza 2020. 17:31

U saveznoj državi Washington sve je postavljeno naglavačke

 
 
Guverner države Washington (Seattle) Jay Inslee promiče prava LGBTQI zajednice kroz politike zabrane terapije konverzija, kako bi osigurao način da ne-binarni pojedinci mijenjaju spol u svojim rodnim listovima. On se zalaže da transrodne osobe nisu diskriminirane zbog zdravstvenog osiguranja i još mnogo toga.
https://images.wsj.net/im-191072?width=620&size=1.5
Inslee vodi „borbu“ protiv klimatskih promjena i zaštita lososa i orki! Uveo je moratorij na smrtnu kaznu utemeljen na „nejednakoj primjeni smrtne kazne“. Primijenio je rekreacijsko tržište marihuane u saveznoj državi Washington, uključujući pokretanje inicijative za slobodno korištenje marihuane i pomilovanja tisućama pojedinaca s prekršajnom osudom marihuane.
 
U državi Washington više se ne smatra da kriminalno ponašanje odraslih posjeduje malu količinu marihuane za osobnu upotrebu. Guvernerova inicijativa za „pravdu o marihuani“ namjerava prepoznati evoluciju uvjerenja države o marihuani i, u okviru postojećih kapaciteta, on pruža zakonske olakšice za pomilovanje onima koji su evidentirani kako korisnici tih vrsta zabranjenih droga. Njegova inicijativa omogućit će ubrzani postupak za pomilovanje ljudi koji imaju jedinstvenu prekršajnu osuđujuću presudu na njihovom kaznenom dosjeu za posjedovanje marihuane za odrasle, procesuirano prema zakonu države Washington.
 
Umjesto kaznenog progona za korištenje i preprodaju droge u državi Washington to više nije zločin. Inslee vjeruje da će se oprostom omogućiti da ovi korisnici droga nastave sa svojim životima bez da ta uvjerenja uzrokuju dodatne terete za ljude, njihove obitelji, poslodavce i njihove zajednice. „Ovo je mali korak, ali onaj koji nas vodi u pravcu ispravljanja nepravdi koje su nerazmjerno utjecale na zajednice boja. Uspješno oproštenje presude za posjedovanje marihuane može pomoći preprekama stanovanju, zapošljavanju i obrazovanju.
 
U skladu s ovom Inicijativom, Inslee će izvršavati svoju ustavnu ovlaštenje za pomilovanje kako bi pomilovao pojedince koji imaju jedinstveno uvjerenje o njihovoj kaznenoj evidenciji. To jedino uvjerenje mora biti za posjedovanje marihuane prekršaja punoljetnih osoba (21+), progonjenih prema državnom zakonu u Washingtonu. Osuda se mora dogoditi između 1. siječnja 1998. i 5. prosinca 2012., kada je zakonom I-502 legalizirano posjedovanje marihuane. Podaci pokazuju da otprilike 3.500 pojedinaca ispunjava uvjete za sudjelovanje u ovoj inicijativi. Zainteresirani za pomilovanje moraju ispuniti online obrazac peticije u nastavku i dostaviti ga Uredu guvernera. Time će se službeno pokrenuti zahtjev za pomilovanjem osude.
 
Novi zakon omogućuje pojedincima da napuste više osuda za prekršaj zbog marihuane. Dana 13. svibnja 2019. guverner Inslee potpisao je zakon SB 5605, koji se odnosi na kaznene kazne protiv marihuane. Ovaj novi zakon stupio je na snagu 28. srpnja 2019. Počevši od tog datuma, svaka osoba koja je u Washingtonu osuđena za prekršaj u posjedu marihuane, koja je u vrijeme kaznenog djela imala 21 godinu ili bila starija, može se prijaviti sudu za odmjeravanje kazne glede njegove osuđujuće presude za prekršaj s marihuanom. To znači da ako se, na primjer, osuda zbog marihuane dogodi na Okružnom sudu okruga Cowlitz, osoba će morati podnijeti zahtjev za godišnji odmor na okružnom sudu okruga Cowlitz. A ako osoba ima više osuda zbog marihuane s različitih sudova, tada će se morati prijaviti za uklanjanje svake presude odvojeno na sudu u kojem je bila osuđena. Sud će tada isprazniti zapisnik o osudi marihuane tog kvalificiranog pojedinca.
 
Državni sudovi u Washingtonu imaju resurse za pojedince koji žele podnijeti zahtjev za napuštanje svoje evidencije, uključujući podatke o postupku oslobađanja od presuda, preuzeti obrazac zahtjeva za godišnji odmor (CrRLJ 09.0100) i imenik sudova. Dok inicijativa guvernera ubrzava pomilovanja za osobe s jednim prekršajem marihuane koje se prema državnom zakonu progoni kao 21+ punoljetnih osoba u periodu od 1. siječnja 1998. do 5. prosinca 2012., ovaj novi zakon omogućuje pojedincima da isprazniju jedan ili više prekršaja u posjedovanju marihuane bez obzira na to kada je djelo bilo se dogodilo ili je osuda bila pod državnom ili lokalnom jurisdikcijom. https://www.governor.wa.gov/marijuanajustice

Anketa

A. Plenković i T. Medved dodvoravaju se Srbima. Je li to izdaja?

Srijeda, 12/08/2020

Tko je Online?

Trenutačno aktivnih gostiju: 1714 gostiju i nema članova online

 

AIPK Trgovine d.o.o.

 

Registar Branitelja

 

Udruga Zavjet

 

 

Grawe osiguranje

 

 

 

Veliko srce malom srcu

 

Facebook

 

 

Optika Kraljević