Hrvatski Fokus

Vladina izjava da današnja Hrvatska nije slijednik NDH je prava veleizdaja i trijumf Milorada Pupovca

 
 
Za početak pitanje: Koliko ste puta na ulici ili na radnom mjestu čuli da netko, umjesto Dobar dan kaže: Za dom? I kako TV ekipa (novinar, snimatelj) u masi od desetak tisuća, šaroliko odjevenih osoba može vidjeti nekoliko osoba u crnoj odjeći, čuti što oni u toj masi viču, a oni nisu na nekom povišenom prostoru i nemaju neki razglas? Kako netko tko nije taj dan bio u jednom gradu (Splitu) može znati da je nekoliko osoba u crnoj odjeći paradiralo splitskom rivom i nešto vikalo, a to nije bilo na vijestima radija ni televizije? Jasno, u pitanju je industrija Zadomaštva, kao jedinog uzroka ovog incidenta u Kninu. Gdje je nekoliko maskiranih muškaraca s nekakvim palicama upalo u jadan kafić u vlasništvu Srbina, u kojem su Srbi gledali nogometnu utakmicu. Pritom je bilo i lakših tjelesnih ozljeda nekoliko Srba, i materijalne štete u kafiću. Što izaziva mnoge političke kritike.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/08/milorad_pupovac_ajb_1.png
Milorad Pupovac – "ugroženi Srbin u Hrvatskoj"
 
Svi hrvatski dužnosnici osuđuju taj napad, kao napad iz (nacionalne) mržnje. Pa kažu da se to ne bi dogodilo da se u Hrvatskoj kažnjava pozdrav Za dom spremni. Samo, koga kazniti? Kada se taj, zakonom zabranjeni pozdrav može povremeno koristiti, po istom zakonu koji ga zabranjuje kao ustaški pozdrav. Po zakonu Partije. Jasno, u pitanju je velika manipulacija u korist Srpskog strvinarskog imperijalizma, kojega je prije stotinjak godina precizno opisao Francuz Georges-Benjamin Clemenceau. U pitanju je umjetna polarizacija hrvatskih građana, u kojoj je preko Zadomaštva Hrvatima nametnuta genocidnost. Baš tom manipulacijom kažnjivosti pozdrava Za dom. A ta manipulacija ide ovako – pozdrav za dom je zakonom zabranjen, jer je to ustaški – čitaj genocidni pozdrav kojega je koristio Ante Pavelić! Ali se ponekad može koristiti. Kako? Zašto? D bi bilo genocidnosti Hrvata, odnosno ugroženosti Srba. Da bi se mogao provoditi Srpski strvinarski imperijalizam – izazivanjem međunarodnih sukoba u regiji. Baš onako kako piše Clemenceau. Također tu je važno i ono što je rekao i bl. Alojzije Stepinac. On je rekao da je Hrvatska žrtva velikih laži i „ako nisi mason, ne možeš na utjecajno mjesto“.
 
U kontekstu toga, lako je doći do zaključka kako su i hrvatske političke (i ine) elite uključene u Srpski strvinarski imperijalizam. Iako nam je svima jasno da je ovaj incident kod Knina srpska provokacija međunarodnog sukoba. Iako nam je svima jasno da je to repriza „klanja Mlinara“ u Benkovcu 1990, pa repriza napada na beogradske vaterpoliste u Splitu prošle godine, kao i repriza napada na „srpske“ radnike na Hvaru prije nekoliko mjeseci; za hrvatske političke (i ine) elite, to je napad iz mržnje koju generira pozdrav Za dom spremni.
 
Nema sumnje da je u pitanju velika politička manipulacija (s pozdravom za dom spremni), koja ima politički cilj. A politički cilj te manipulacije je od međunarodno priznate države (Hrvatske) dobiti bjanko potvrdu da je NDH bila, ono što govori Milorad Pupovac – zločinačka (genocidna). Što se i postiže, kada Vlada današnje Hrvatske kaže kako današnja Hrvatska nije slijednik NDH. Što je prava veleizdaja i trijumf Milorada Pupovca.
 

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Hrvati napokon moraju shvatiti tko im je gazda

HF

Pupovac bezočno laže o Oluji

HF

(Anti)fašisti su najveći – fašisti

HF

Rafaelić gori i bezobrazniji od Hribara

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više