Hrvatski Fokus

U Karadžić-Izetbegović-Holbrookeovom entitetu nema mjesta za Hrvate

 
 
U Bosni i Hercegovini svakom narodu smeta onaj drugi. Zemlja je već davno postala tijesna i pretijesna za toliko velike međunacionalne i međuvjerske razlike. Sudari su na svim poljima, svim institucijama, ako još i jedna u zemlji postoji i funkcionira. Svatko čeka svoju priliku da vidi, čuje i uhvati onu drugu stranu kako bi je napao, pa, najviše i bez razloga. I od dva beha kamena kada se međusobno kose iskrsne veliki međunacionalni i međuvjerski požar.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2018/06/karadzic_izetbegovic.jpg
Radovan Karadžić i Alija Izetbegović
 
Zemlja je puna piromana, svakog predznaka, gotovo bez i jednog vatrogasca. Svatko pali pred tuđom, i u tudoj kući, jer njegova već gori. Uvijek kad čovjek ide politički paliti tuđi dom, zasigurno je, samo zbog toga što on zbog velike mržnje koju nosi u sebi protiv drugog, ne vidi da je već zapalio svoju kuću. Plamti stoga cijela Bosna i Hercegovina i samo je taj plamen održava na karti svijeta i zahvaljujući njemu koji se vidi izdaleka, zemlja je odredište mnogih sumnjivih tipova, vjerskih radikalista, ratnika, istrošenih političara, propalih carstava i okupatora. Svih onih koji u beha političkim piromanima nalaze suradnike.
 
Bez pravih granica i graničnih kontrola, što je također planski posao političkih piromana kako bi držali otvorena vrata svojim pristalicama i suradnicima, u zemlju se ulazi i iz nje izlazi kako i kad tko hoće i gdje hoće. Kao kroz željeznčki kolodvor u Bosni i Hercegovini neometano i bez bilo kakvih graničnih kontrola ulaze mudžahedini i vehabije, isilovci i Arapi, Osmanlije i  muslimani iz cijelog islamskog svijeta, muslimanski emigranti, Rusi, bizanti, Noćni vukovi, erdoganisti i putinisti… Svatko ulazi tko u Bosni i Hercegovini ima svoje suradnike i pristalice. Bošnjačka i srpska strana ih imaju, s njima surađuju i „prijete“ jedni drugima. Srbima smetaju ušli erdoganisti i isilovci, Bošnjacima Rusi i Noćni vukovi. A svi oni ulaze u zemlju i dolaze na teren koji im spreme i za njih urede domaćini, Srbi u Republici srpskoj i Bošnjaci u beha Federaciji. I za jedne i za druge desetljećima nestabilna Bosna i Hercegovina je vrlo plodno tlo. Nagnojeno građansko-vjerskim ratom, koji i dalje traje i kojeg njihov dolazak produžava. Jačanje mržnje među beha narodima, jedna i druga strana opravdava njihove dolaske. Naravno svaka za svoje.
 
Stanje kaosa koji raste njihovim ulascima u zemlju odgovara i srpskim secesionistima i bošnjačkim isil-unitaristima, kao i svjetskoj zajednici koja time opravdava svoju neučinkovitost i neispunjavanje zadatka zbog kojeg su i uvele protektorat nad zemljom i diktaturu u hrvatskom narodu kojem su nametnutim dekretima, pa i vojnim upadima u hrvatske bankovne i političke institucije, razvlastili ih u svim njihovim pravima. Stoga nije li višebrojni slobodan ulazak Noćnih vukova, erdoganista i isilovaca znak duboke upletenosti Putina i Erdoğana u bosanskohercegovačku igru bez granica. I još više znak njihove tijesne suradnje na destabiliziranju ne samo Bosne i Hercegovine već i  Europe?
 
Tursko neprotjerivanje ruskih diplomata potvrđuje rusko-tursku suradnju na ovom prostoru sa kojeg su Europa i Amerika istjerane. Još veća potvrda njihove suradnje je i činjenica kako još nikako nije došlo do bilo kakvog incidenta između tih vjerskih radikalista, bizantista i islamista. Bosna i Hercegovina je prostor između vrlo malog utjecaja demokratskih vrijednosti Zapada, koje zagovara i za koje se bori hrvatski narod i diktatorsko autokratskih režima Rusije i Turske na drugoj strani. Ulazak islamsko-bizantskih terorista u Bosnu i Hercegovinu je proces koji traje od početka građansko-vjerskog beha sukoba za teritorij. U kojem su svi oni i sudjelovali,na srpskoj i muslimanskoj strani.
 
Daytonski sporazum je nametnuo primirje, ali nije uspio, zapravo nije ni pokušao, zaustaviti ulazak u zemlju vjerskih rusko-islamskih ratnika. Beogradska srpsko-muslimanska podjela Bosne i Hercegovine  na pravoslavlje i islam, te daytonsko priznanje i legaliziranje tog zločina dato je pravo svim pravoslavnim Noćnim vukovima i muslimanskim isilovcima, ulaska svakom u svoj entitet. Noćnim vukovima u RS-u, crno mračnim isilovcima u FBiH. Noćni vukovi posjetima RS-u obnavljaju i jačaju rusko-srpske veze, isilovci posjetima F BiH pak obnavljaju otomansko-muslimanske krvave veze. Jedni u RS-u pripremaju teren Rusiji, drugi u F BiH Turskoj. Ispred Noćnih vukova ne bježe Bošnjaci, a ispred isilovaca ne bježe Srbi. Oni i ne dolaze da jedni druge progone i ubijaju. Njihovi teritoriji etničkim čišćenjima i progonima Hrvata označili su Radovan Karadžić i Alija Izetbegović i priznao tenk pregovarač Richard Holbrooke. Oni su zapravo Karadžić-Izetbegović-Holbrookeova vojska koja čuva daytonsko entitetsku granicu u Bosni i Hercegovini.
 
Njihova zadaća je progon Hrvata, Europe i europskih vrijednosti iz oba entiteta, kako bi se u njih vratila Putinova Rusija i Otomansko carstvo sultana Erdoğana. Za Putinove Noćne vukove entitet RS je „Ruski Balkan", za Erdoğanove isilovce F BiH je 81. otomanska pokrajina. Ni u jednom ni u drugom Karadžić-Izetbegović-Holbrookeovom entitetu nema mjesta za Hrvate, za Europu i njene vrjednote. Stoga su Karadžić, Izetbegović i Holbrooke genocidisti nad hrvatskim narodom, koji su tronacionalnu Bosnu i Hercegovinu podijelili na dva entiteta, ruski i turski. Njihov zločin deteritorijaliziranja hrvatskog naroda privodi kraju svjetska zajednica u osobi Visokoga predstavnika.
 

Vinko Đotlo

Povezane objave

Bruce Berton za promjenu izbornog zakona

HF

Dayton II. – »sanaderizacija« BiH

HF

Sveta Sofija i jajačka crkva sv. Marije

HF

Nova prijetnja Bakira Izetbegovića

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više