Hrvatski Fokus
Religija

Objave s kraja vremena

Čovječanstvo ulazi u zadnju fazu čišćenja i vrijeme je da se usredotoči na bitno: na spasenje svoje duše i duša drugih

 
 
Broj života je 46. To nije ljudski izbor nego odluka našeg božanskog Stvoritelja, jer je u ovom procesu čovjek nije slučajno. Zapravo prva stanica, ona koja daje život sastoji se od 23 očeva i 23 kromosoma majke. „Sve stanice našeg tijela imaju 46 kromosoma koji potječu u jednakim dijelovima od oba roditelja. Gamet /spermatozoid i jajna stanica/ imaju obadvoje po 23 kromosoma koji se sjedinjuju i stvaraju embrion koji smo mi svi jednom bili,“ tumači dr. Jean Pierre Dickes. Tako 46 kromosoma koji čine prvu stanicu predstavljaju i broj zemaljskog života. Ovim kromosomima kojih je 46 treba dodati prapočetni uzrok nematerijalnog života bez kojega tijelo ne može živjeti: DUŠU. Predlažem da ovu DUŠU radno nazovemo kromosom 47. Suprotno tijelu DUŠA je besmrtna: ona čini dvostruku osnovu života: ljudski život  (duša – latinski anima – znači ona koja oživljava, koja čini život) i to ŽIVOT VJEČNI, onaj život koji se nastavlja poslije smrti tijela.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/07/G-banding-of-chromosomes-revealed-a-ring-chromosome-15-karyotype-46-XX-r15.png
Papa Ivan Pavao II., pripišimo mu tu zaslugu, je prigodom IV. Zasjedanja Pontifikalne akademije za život, 24. veljače 1998., u skladu  s tradicionalnim učenjem Crkve utvrdio da „da se od Boga stvorena duša sjedinjuje i oživljava ljudski genom u trenutku sjedinjenja gameta oca i majke, “dakle od prve stanice“.Drugim riječima ovaj pojam kromosom 47 nam kazuje da je broj ZEMALJSKOG ŽIVOTA 46  a broj NEBESKOG ŽIVOTA je 47. Zašto? Jer je broj 47 ima svoje mjesto iza broja 46 i to nije plod slučaja. Treba znati da je hebrejski osim grčkog jedini jezik na svijetu u kojem svako slovo odgovara broju. Tako je i svaka riječ također i točan broj. Tako ime Isus (Jošua) ima numeričku vrijednost u hebrejskom 47.
 
47 je ISUS; zato je broj 47 broj BOŽANSKOG ŽIVOT.Podsjetimo se svih korisnih detalja koji ovim brojevima daju značenje svetih brojeva jer je židovski narod prvotno bio božji narod i taj jezik ima numeričku vrijednost po svom alfabetu koji je svetog porijekla. To što su se potomci ovog naroda odvojili od Isusa Krista stvarajući ono što danas nazivamo modernim judaizmom ne mijenja prvotnu bitnu vrijednost jezika.
VJEČNI ŽIVOT ILI VJEČNA SMRT?
Dolazimo do presudne točke koju se mora prepoznati i razumjeti. Svatko ima dušu, ali ta duša, kako nas uči Crkva na temelju božanske Objave može krenuti dvama odredištima: prema životu vječnom (Raju) i vječnoj smrti (Paklu). Drugim riječima svi mi imamo mogući kromosom 47 ali u nama nije aktivan. Možemo reći da je u prvom vremenu uspavan. Isus nam to pojašnjava misterioznim riječima koje nam zatim tumači: “Ona nije mrtva, ona spava“ rekao je o Jairovoj kćeri i o svom prijatelju Lazaru. U oba slučaja on govori o vječnom životu koji jedino Njega zanima.
 
Ovaj pojam „živ“ dolazi u pravilu iz Isusovih usta i uvijek se tiče  života duše koja ne može živjeti bez vjere u Isusa Krista: „Ja sma Put, Istina i Život“ kaže On i da bi izbjegao svaku nejasnoću dodaje: “Nitko ne može doći k Ocu osim po Meni.“ Zato je duša koja ima život posvećena po Isusu Kristu što podrazumijeva život vječni.Suprotno tomu, mrtva duša je duša koja nije posvećena od Isusa Krista. Ona pripada demonu čak i onda kada to ne zna ili to ne primjećuje. Ona je predodređena za vječnu smrt. Otud je strašna odgovornost i obveza data kršćanima da obraćaju svijet. Jer sve duše koje ne budu spoznale Isusa Krista kao svog Boga i Spasitelja su duše predodređene za vječnu smrt.
 
Dakle naš kromosom 47 je jedna lijepa formula koja određuje dušu koja živi po vjeri u Isusa Krista, tj. duša koja je predodređena za život vječni. Taj život vječni je ponuđen svakom ljudskom biću u onoj mjeri u kojoj ga aktivira.To aktiviranje se vrši krštenjem koje svakog čovjeka čini djetetom božjim. Krštenje prevodi ljudsko biće od vječne smrti u vječni život, od programiranog pakla u Raj, ukoliko je njen život u skladu s vjerom, s božjim zapovijedima i učenjem Crkve. Krštenje je ili najbolji poklon koji roditelji mogu dati svom novorođenom djetetu ili je voljni čin onog koji je došavši u razumsku zrelost ili prema okolnostima, zatražio krštenje po želji ili po krvi. Budući da postoji samo jedan Bog božanski život se ne može zamijeniti nekim drugim. Zato on ima broj 47 jer je 47 ime Isus. „Postoji samo jedan Bog, samo jedna vjera, samo jedno krštenje. Jedini Bog je Otac svih, iznad je svih, po svem je i u svemu.“ (Efežanima 4:5)
 
U svemu je, ukoliko je netko kršten, podrazumijeva se, u stanju milosti. I taj Bog je Sveto Trojstvo, dakle Isus Krist, jer su Tri Osobe Svetog Trojstva nedjeljive.Druge biblijske navode možemo izložiti u svezi s brojem 46: U evanđelju, židovi koji odgovaraju Isusu da im je trebalo 46 godina da sagrade Hram u Jeruzalemu. Čak štoviše, broj 46 se povezuje sa zemaljskom gradnjom jer on i jest broj zemaljskog života i taj broj se ovdje pojavljuje kao simbol Hrama. Samo on ne može posvetiti ljude ukoliko u njemu ne stanuje Bog – 47, tj Bog sam, prisutan kao Svet nad svim svetima. Duhovni simboli su isti kao i materijalni: Treba građevina (tijelo koje je 46) ali ono nije ništa bez duše (47) koja daje život. Duša živi po 47-om kromosumu, po Isusu.
 
Zašto sada govorimo o ovome?
 
Jer vrijeme istječe, jer čovječanstvo ulazi u zadnju fazu čišćenja i vrijeme je da se usredotoči na bitno: na spasenje svoje duše i duša drugih, počevši od tog da se združe s Bogom, vjerom i ljubavlju Isusa Krista. A oni koji žive ovu ljubav u ovom jedinstvu neka je podstiču u svima kojima je potrebna, ogromnom stadu bez vođe /pastira/ i kompasa, ili u onima koje vode zli vodiči kao što su sve lažne vjere, kršćanski heretici ili idolatri, te ateistički materijalisti. Za to postoji samo jedno sredstvo: voditi duše Djevici Mariji. Ona je prva na putu u Nebo koja će ih voditi osobno svom Sinu. I to samo oni koji imaju 47. kromosoma, i nadasve 47-mi proći će kroz Vrata Neba. I ovdje će biti iznenađenja jer je mnogo pozvanih na svadbu Jaganjčevu a neće biti dostojni ući. Naprotiv, Učitelj će poslati one koji će tražiti one koje se ne očekuje: “prosjake, grbave, slijepe, hrome. “Dodajući „uđite, moja kuća je puna“ (prispodoba pozvanih na gozbu Luka 14) jer do zadnjeg časa bit će spašenih (prispodoba o radnicima zadnjeg časa Matija 20). Uskoro će se dogoditi ova posljednja misija spašavanja čovječanstva i otpočet će ju Bezgrješno Začeće.
 

Louis d Alencourt, https://legrandreveil.wordpress.com/2019/01/28/le-chromosome-47/

(s franc. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Povezane objave

Osramoćena Crkva!

HF

Uzor svim kršćanima

HF

Memorandum kruži među kardinalima

hrvatski-fokus

Jaslice u Kapeli sv. Arnira

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više