Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Vehabije primjer militantnog islamizma u BiH

BulevarOkretnih: »Što se odnosa Srba i Hrvata tiče: zajednički rov, metak u cev, leđa o leđa, šta nam Bog da«

 
 
Kako su komentari odraz stanje ne samo u medijima, nego i u odnosima između naroda i država, pogledajmo neke od njih iz bošnjačkih medija s koliko se razuma i mržnje vodi trenutačni muslimanski rat protiv Hrvata.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/08/bosnian_jihadis.jpg
Džafo Pašović
B-alija IzMetbegović i SDA fašističko-fundamentalistička Ergela su iskopali iz zemlje Srpsko-Hrvatske fašiste (Četnike i Ustaše koje su Tito i Partizani sahranili) da bi sa njima mogli stupiti u koaliciju i da zajedno unište tadašnju Republiku BiH, koja je B-aliju IzMetbegovića osudila na 14 godina robije, i poslije odležanih 4 godine Beograd ga je pustio na slobodu, da bi formirao Muslimansku (Beduinsku) stranku u BiH i bio Srbima (Beogradu) partner za podjelu tadašnje Republike BiH. Koja to država i vlast nekome može oprostiti 10 g. robije a da za njega nema unaprijed postavljene ciljeve i zadatke. On je Srbima (Beogradu) bio glavni partner na suprotnoj strani koji će potpisivati i ispunjavati njihove postavljene uvjete i zadatke. Danas to radi njegov sin Kakir!!!
Kada je Islamski fašist B-alija Izmetbegović, zajedno sa svojom islamsko-fašističkom SDA strankom i srpsko-hrvatskim fašistima (Četnicima i Ustašama) osvojio vlast u RBiH ON JE TADA ČETNIKE I USTAŠE DOVEO NA VLAST U RBIH I DAO IM DRŽAVU U RUKE!!!
Ostalo je sve historija!
Islamski fašist b-alija izmetbegović nije bio zadovoljan sa uništenjem države rbih, koja ga je osudila na robiju, već je počeo rat prvo sa srpskim fašistima-četnicima a onda i sa hrvatskim fašistima ustašama a sve u cilju da se sto vise osveti narodu iz kojeg potiče, ranijim Muslimanima a sadašnjim bošnjacima.
Zašto je to uradio, to tek treba utvrditi i da mu se posthumno sudi.
Iako je mogao, prije rata, pristati na ustupke Srbima, on je ipak htio da prođe 5 godina rata, da narod bude pobijen i doživi najgori genocid u svojoj historiji, da svaki drugi bude prognan sa svojih ognjišta i da tek onda POTPIŠE SRBIMA 50 % TERITORIJA BIH kao da mu je to njegov usrani Babo ostavio u amanet pa može tako raditi (valjda kod Muslija može biti kako god hoćete, ništa im se ne zna).
Poslije uspješno obavljenog rata i genocida b-alija izmetbegović je uspio da "svoj" narod svede na 23 % teritorija (Bosansku Gazu i Zapadnu Obalu) znajući i sam da na toj maloj površini sa ideologijom islamskog fundamentalizma nemaju apsolutno nikakve šanse da opstanu u srcu Europe.
Da bi završili, kako tako rat, SDA Ergela je pisala grafite po Sarajevu "POTPIŠI ALIJA NEKA JE KO AVLIJA" samo da bi mogli izvršiti PRIVATIZACIJA RADNIČKE TJ. DRUŠTVENE SVOJINE IZ SOCIJALIZMA i da se NA OSNOVI RADNIČKE TJ. DRUŠTVENE SVOJINE IZ SOCIJALIZMA MOGLA OBOGATITI SDA ERGELA NA ČELU SA NJEGOVIM SINOM KAKIROM.
SDA Islamski fašisti i fundamentalisti su MRZILI SOCIJALIZAM (socijalno blagostanje) IZ DNA DUŠE A OBOŽAVALU MATERIJALNA DOBRA IZ ISTOG TOG SISTEMA!!!
I tako je sve to prošlo, SDA Islamsko-fašistička Ergela se u zadnjih 28 g. bavila privatizacijom u BiH a srpsko-hrvatski fašisti (četnici i ustaše) stvaranjem svojih srpsko-hrvatskih država u BiH a to su mogli uraditi ISKLJUČIVO ZAHVALJUJUĆI POMOĆI SDA FAŠISTA DA DOĐU NA VLAST, I DOBIJU DRŽAVU U RUKE, U REPUBLICI BIH.
OD POČETKA glavni cilj SDA FAŠISTICKO-FUNDAMENTALISTIČKE STRANKE U BIH JEST STVARANJE SRPSKO-HRVATSKIH DRŽAVA NA NJENOM TERITORIJU I ISLAMSKE DRŽAVE U VELIČINI KOJU MOGU DOBRO KONTROLIRATI.
Sjetite se samo riječi A.I. vođe Islamskih fašista i fundamentalista koji je rekao sljedeće: "U BIH SRBI ĆE UZETI STO JE SRPSKO, HRVATI CE UZETI ŠTO JE HRVATSKO A MI ĆEMO UZETI ONOLIKO KOLIKO BUDEMO MOGLI DOBRO KONTROLIRATI"! Taj cilj je DE FAKTO ostvaren i samo se čeka na DE JURE priznavanje!
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/kolinda-grabar-kitarovic-nisam-izjavila-da-je-bih-nestabilna-zemlja-pod-kontrolom-militantnog-islama-478091
 
Tihomir Janjicek
Rekla je istinu. Vehabije su upravo primjer militantnog islamizma u BiH i njih podržava vlast u Sarajevu. Država BiH je tek papirnata država, jer RS se ponašaju posve politički suvereno. Bošnjaci sve vrijeme provode majorizaciju u Federaciji, postavljajući plaćenika za predstavnika Hrvata. To su činjenice. Naravno, Bošnjaci će lagati i reći kako nije istina, HAHAHA!
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/kolinda-u-izraelu-bih-je-nestabilna-zemlja-pod-kontrolom-militantnog-islama-477975
 
Tihomir Janjicek
Ismet Latić tri stvari raščistimo odmah. Ustaše ne postoje od 1945. godine, pogledaj malo na google, može ti dobro doći. Ja sam ZA postojanje države BiH! Drugo, član vehabija Melvid Jašarević izrešetao je veleposlanstvo SAD-a u Sarajevu 2011. godine i osuđen na 15 godina zatvora. Što je to ako nije militarizam? Budi razuman, jednostavno to je činjenica. Treće, ovako kako funkcionira BiH, ona samo ide u propast! Rekao sam i zašto, zbog separatizma RS-a i zbog nastojanja Bošnjaka provoditi majorizaciju nad Hrvatima kroz nametanje hrvatskog člana predsjedništva. RS nema veze sa ostatkom države, a Federacija je posve ne funkcionalna. NIŠTA od tvog pisanja na to nisam pročitao. Samo obično lupetanje o US, Engleska, HDZ, djed mraz ili kijamet amidža i slične gluposti. Nastojanje vrijeđanja, pa sam evo doznao da sam "jadan", hahahah! Hajde se malo saberi, pa nešto suvislo napiši. Nemoj lupetati o svemu i svačemu, nego onako pošteno i ljudski napiši što ti misliš da je problem. Ovo sve do sada su gluposti. Probaj biti fokusiran, imaj na umu ja isto želim učinkovitu državu BiH. Utišaj šovinističku mržnju prema meni kao Hrvatu. Pitam te ozbiljno i ljudski, je li po tebi BiH funkcionira dobro, ako ne, što bi promijenio?
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/kolinda-u-izraelu-bih-je-nestabilna-zemlja-pod-kontrolom-militantnog-islama-477975
 
Nermin Bijedic
TIHOMIRE U USTA TI SE SEREM USTAŠKA …J… TI MILITANTNI ISLAMISTI ŽENU. KO VAS MAJORIZIRA? IMA VAS 13 % A HOĆETE 33,3 % VLASTI. TO JE VAŠA MILITANTNA KRŠĆANSKA DEMOKRATIJA… MARŠ… MARŠ!… JOŠ JEDAN SAVJET… KUPI SEBI GUMENE ČIZME BRIZELE… DA VAM JADRAN NE POKVASI NOGE… VI STE PRVI NA REDU.
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/kolinda-u-izraelu-bih-je-nestabilna-zemlja-pod-kontrolom-militantnog-islama-477975
 
Tihomir Janjicek
Ismet Latić moraš sine malo naučiti svoju povijest. Ustaše su bili Hrvati i Muslimani! Handžar divizija nije se tako zvala zbog toga što su u njoj bili Kinezi! Drugo, jako bitno, ukupan broj iskopanih kostura u Jasenovcu je 428, to je SVE! Jesi li čuo za Jazovku, Hudu Jamu, nešto od toga ili baš ništa, samo onu srbokomunističku promidžbu. Moram ti reći, tvoj ljubljeni drug tito ostavio je u jugoslaviji više od 2000 masovnih grobišta!!! Moram ti skrenuti pozornost još jednom, sve su to gluposti sa stajališta, ŠTO NIJE ISTINA O NE UČINKOVITOSTI DRŽAVE BiH što je rekla Kolinda!? Pišeš samo gluposti, probaj se malo fokusirati, nisi valjda baš toliko hajvan, hahaha!
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/kolinda-u-izraelu-bih-je-nestabilna-zemlja-pod-kontrolom-militantnog-islama-477975
 
Jovo Janjic
U pravu je kolinda, što su fehabije, nego militanti. Puna ih Bosna uzdanica su SDa.
https://avaz.ba/vijesti/bih/506186/stjepan-mesic-o-kolindinim-izjavama-gdje-god-ode-ona-kasnije-daje-demantije-za-ono-sto-se-prenese
 
Klix.ba
Ne treba ništa demantirati. Sve je točno rečeno. Muslimanska nakupina u regijama Hercegovini i Bosni je zaostalo, primitivno pleme koje je ogrezlo u islamofašizam. To što im je BDP tri puta manji od hrvatskog i što u Hrvatskoj rade kao zadnji nadničari, njih ne zanima. Pravi talibanski mentalni sklop.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sta-je-rekla-kolinda-izraelska-novinarka-demantovala-samu-sebe/190731095
 
BulevarOkretnih
Mirnog sna nećete imati, to je sigurno. Što se odnosa Srba i Hrvata tiče, nemam ništa da dodam onome što pričam već godinama: zajednički rov, metak u cev, leđa o leđa, šta nam Bog da. https://www.youtube.com/watch?v=HaTx7tjUyO0
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sta-je-rekla-kolinda-izraelska-novinarka-demantovala-samu-sebe/190731095
 
StarM0N
ali ono niko da razmisli, kad rečenica završava da ljudima provaljuju u stanove i da su nasilni, niko se nije pitao dali je to riječ i migrantima koji dolaze iz kako je rekla zemalja gdje vlada militantni islam, nego pročitali svi naslov, prvi komšić, vidio naslov na klixu i aj da baci comment, stvarno dno države, hvala Bogu pa sam Hrvat.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sta-je-rekla-kolinda-izraelska-novinarka-demantovala-samu-sebe/190731095
 
HRHB1
Koje tovarenje rasplakanih šnjoka. Zanimljivo je kako se vodi medijska kampanja od Šnjokica protiv bh Hrvata već dosta dugo i šire kojekakve laži. Demoniziranje Hrvata nas ne će odseliti nisu ni jače sile, a kamol Klix Slobodna Bosna Oslobođenje Safovi Cerić i ostale efendije sa uplašenim narodom koji se još traži… Pozdrav iz HRHB
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sta-je-rekla-kolinda-izraelska-novinarka-demantovala-samu-sebe/190731095
 
KrkyBGood
Kako su se Bošnje isprovaljivale od jučer, pogotovo dva muslimanska člana predsjedništva Šefik i Željko, to nije realno. Znači plač. Izvrijeđali je i pokazali svoje pravo lice na osnovi novinarske patke.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sta-je-rekla-kolinda-izraelska-novinarka-demantovala-samu-sebe/190731095
 
Vijesti.ba
31. 07. 2019. 14:22:50
Odnosi s Republikom Hrvatskom i napadi na nju preko istupanja u različitim medijima jedino u okruženju u kojem se drugi bošnjački član Predsjedništva BiH osjeća motiviranim za rad dok sve druge dužnosti na poziciji koju je bošnjačkim glasovima oteo Hrvatima konstantno zanemaruje. Iz Komšićevog antihrvatskog djelovanja može se iščitati i ambicija da se predstaviti kao prvi bošnjački član Predsjedništva jer se iz njegovih nastupanja jasno vidi da se obraća isključivo onima koji su ga i izabrali na tu poziciju i da se istima želi nametnuti kao “prvi Bošnjak”. Uostalom, on po broju glasova de facto i je prvi bošnjački član Predsjedništva jer je osvojio 225.500 glasova dok je Šefik Džaferović (nominalni bošnjački član Predsjedništva) osvojio 212.581 glasova.
https://vijesti.ba/clanak/456148/okoncan-sastanak-ambasador-hrvatske-se-odazvao-pozivu-komsica
 
31. 07. 2019. 14:32:15
Komšić je došao na vlast na valu islamskog fundamentalizma i militantnog nacionalizma uz do tada neviđenu šovinističku retoriku a njegovi glasači na izborima, pozivali su na silovanje Kolinde Grabar Kitarović. Javni pozivi na silovanje i nabijanje na kolac inače nisu svojstveni u zapadnim demokracijama. Jesu u militantnim islamističkim društvima. Upravo taj radikalniji dio bošnjačkog naroda, glasna manjina islamista na tron je popela Komšića oduzimajući prepolovljenom hrvatskom narodu pravo da bude zastupljen prema Ustavu BIH u Predsjedništvu BIH.
https://vijesti.ba/clanak/456148/okoncan-sastanak-ambasador-hrvatske-se-odazvao-pozivu-komsica
 
Miro Hrvac
Komšića kao i sve teroriste i njihove simpatizere u BiH zaboljela je istina o bošnjačkomu dijelu BiH, koju je objavio Jerusalem Post.
https://vijesti.ba/clanak/456148/okoncan-sastanak-ambasador-hrvatske-se-odazvao-pozivu-komsica
 
RS država
Komšić izabran na račun uputstva hodža i islamskog fašizma.
https://vijesti.ba/clanak/456148/okoncan-sastanak-ambasador-hrvatske-se-odazvao-pozivu-komsica
 
Problem
Ovdje nije problem u Predsjednici RH koja očito to nije ni rekla jer ne postoji nijedan dokaz Mogu se vidjeti obje snimke konferencija za novinare a intervju nikome nije dala ali je problem u ovima koji jesu svašta uvrjedljivo rekli i o RH i o predsjednici Kitarović. Tu se najprije misli na tkz. hr člana predsjedništva Sejde Komšića krezubog Džaferbega, i bošnjačko bosanskih medija.
https://vijesti.ba/clanak/456148/okoncan-sastanak-ambasador-hrvatske-se-odazvao-pozivu-komsica
 
Davor
Treba ambasadora Hrvatske, Amerike, Britanije, Francuske, Izraela i Njemačke pod hitno istjerati iz Bosne jer nisu dobro došli ako se to ne učini Bosna i narod u njoj su gotovi.
https://vijesti.ba/clanak/456148/okoncan-sastanak-ambasador-hrvatske-se-odazvao-pozivu-komsica
 

Zrinko Horvat

Povezane objave

Pismo članovima HDZ-a – ma gdje bili!

hrvatski-fokus

Rasizam Berlina i Pariza prema Italiji

HF

Grbin Peđa – samo s leđa!?

HF

HDZ i pritisci izvana

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više