Hrvatski Fokus
Religija

Papa Franjo otvorio prostor demonima

Papino obeščašćenje i oskvrnuće Vatikana

 
 
Poganski ritual koji se dogodio u Vatikanu, u Vatikanskim vrtovima,  je čin seksualne magije koja ima okultno značenje. Zašto se upravo tamo dogodio, upitao se jedan prijatelj, znanstvenik. To je ceremonija koja pripada kultu plodnosti. Je li to samo jedna iznenađujuća naturalistićka slika? Ili je možda istovremeno skrivena namjera desakralizacije, oskvrnuća, i istovremeno sredstvo jedne demonske ceremonije?
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2019/11/Francesco_prega_davanti_agli_idoli_scarabei.jpg
Korištenje faličkog kumira i idola majke zemlje nije ni u kom slučaju samo jedan folkloristički čin, nego promišljeno zazivanje duhova s ciljem postizanja očekivanog učinka, indijansko-američkog šamana s njegovim kretnjama „blagoslova“ koji dodjeljuje onim prisutnim njegovom buncanju … kakvom? Da bi se našao odgovor treba se ukratko uzeti u razmatranje sama povijest mjesta.Vatikanski brežuljak koji se nalazi preko Tibra ne čini dio tradicionalnih sedam brežuljaka na kojima se uzdigao Vječni grad. Za one iz antičkih vremena bio je mjesto na kojem su se pokapale bogate patricijske obitelji ili je bio mjesto proricanja i s velikom vjerojatnošću su mu dali ime njegovi proroci (vates). Jedan stari sveti hrast bio je obožavan sve do etruščanskog vremena zbog svojih magijskih moći. Kasnije je tamo cvjetao kult Cibele Magna Mater – Velike majke Cibele. Na obolu brijega, između ostalog, Neron je dao sagraditi stadion – cirk, na kojem su se dogodili prvi progoni kršćana, na kojem je usmrćen Prvi Apostol, sv. Petar, a poslije i prvi rimski mučenici. Sveti Petar je kasnije sahranjen nedaleko od zida na koje su vjernici neprekidno upisivali brojne zapise kojima  su se u molitvi utjecali njemu za pomoć. To su otkrili Ludwig Kaas i Margherita Guarducci prilikom iskopavanja koje je naložio Pio XII. u četrdesetim i pedesetim godinama prošlog stoljeća.
 
Od samih početaka ovom grobu se pridavala tolika važnost da je car Konstantin početkom IV. stoljeća odlučio oko njega sagraditi ogromnu baziliku čiji je oltar zaokruživao prvotno udubljenje, nišu, koja ga je obilježavala.Da bi ostvario taj projekt imperator je dao dovoljno poravnati površinu zemljišta, pritom prekršivši neprekršive zakone, tako da je dao ukopati staru nekropolu koja se tamo nalazila i učinio ju ponovno vidljivom. U temeljima građevine, osim antičkih poganskih bogato ukrašenih grobnih spomenika slikama i štukaturama, nalazili su se i grobovi mnogih kršćana koji su bili ukopani pored Apostola.
 
U prva tri stoljeća brojni vjernici koji nisu postigli mučeništvo umirali su od posljedica zatvora, zlostavljanja i mučenja podnesenih zbog svoje vjernosti Gospodinu. To su bili ispovjedatelji.A onda, kada je Leon XIII. krajem devetnaestog stoljeća raspolagao s prvim rezultatima iskapanja, arheolozi, bez osjećaja za važnost onog što su radili, bacali su zemlji od iskopavanja upravo u vrtove ne vodeći računa da su s tom zemljom izmiješane i kosti svetih. Tako se može ustvrditi da je čitav taj prostor na svoj način posvećen neprocjenjivim relikvijama junačkih svjedoka jedine prave vjere. I onda je upravo 4. listopada papa Franjo htio posaditi hrast u okviru čašćenja Majke Zemlje.
 
Izvršenje poganskog rituala upravo na tom mjestu je svetogrđe, oskvrnuće, čin desakralizacije koji teško da nije bio unaprijed smišljen, posebno kad se uzme u obzir neshvatljivi postupak IZNENAĐUJUĆE DARIVANJE RELIKVIJA SVETOGA PETRA PRAVOSLAVNIM DELEGATIMA IZ KONSTANTINOPOLJA.
Ostatci pronađenih kostiju pomiješanih s purpurnim i zlatnim vlaknima (što je znak da je tijelo bilo ukopano s kraljevskom počastima), nakon što su godinama bili u spremištu pećine, identificirala ih je Guarducci, premješteni su na mjesto gdje su mogli biti štovani od posjetitelja.Jedan dio relikvija je bio pohranjen u jedan kovčežić i na zahtjev Pavla VI. bio je čuvan u Papinoj spavaćoj sobi. 29. lipnja prošle godine je, kao zaprepašćujuće grozan čin, kovčežić poklonjen pravoslavnim gostima iz Konstantinopola. Nismo u stanju odrediti količinu preostalih relikvija ali možemo pretpostaviti da je mala.
 
Za ove događaje možemo reći da se jednostavno radi o vraćanju na pretkršćanske kultove i izbacivanjem zakonitog vlasnika ponovno se otvara prostor demonima.Najgora sumnja moga prijatelja znanstvenika je da su dva drvena idola plodnosti, jedan muški a drugi ženski, ustoličeni na svetom brežuljku da omoguće začinjanje antikrista u prisutnosti njegovog lažnog proroka. Ovo je magični ritual vezan uz zemlju i ima kozmičku vrijednost, a u ovom slučaju posebno ojačan najvišom prisutnošću i sudjelovanjem prave istinske vjere koja se vlastitim pristankom podčinila lažnim bogovima, tj. demonima. Tko bi mogao skinuti Gospodina s prijestolja nego onaj kog se drži Njegovim vikarom na zemlji. To nije uspjela učiniti nijedna politička sila.
 
Prema ezoteričnoj doktrini egipatske gnoze, koja se prakticira u višim masonskim ložama škotskog obreda, ovaj licemjer i njegovi sljedbenici izvršavaju djelo na način balegara, tzv. svetog insekta (skarabeja), koji u egipatskoj civilizaciji, ima sposobnosti da se orijentira prema zvijezdama i koji je povezan s bogom izlazećeg sunca. To je simbol reinkarnacije i besmrtnosti. Ženka polaže jaja u lopte od izmeta koje pripravlja mužjak i kojima se jaja hrane. Takva je ideja života koji se neprekidno obnavlja svojim vlastitim izmetom, na teološkoj razini, je demonski zanos smrti i truljenja.Sva prljavština koju začinje i promiče poglavar nagrđuje militantnu – borbenu Crkvu i nije ništa drugo nego je koprofagija, hranjenje izmetom kojemu je besmisleni cilj neka vrsta preporoda koji hrani imanentno materijalnu egzistenciju okrenutu k donjim dijelovima ljudskog tijela, k probavnom i genitalnom dijelu. Najočitiji primjer je slavni Theodore MacCarrick, koji je izrodio čitav nakot pokvarenih prelata koji ostaju na svojim komandnim mjestima dok se čišćenje svelo samo na laičko stanje bez procesa koji bi razotkrio skrivenu mrežu.
 
Ova gospoda u skarabeju vide simbol trajne promjene i sretni su da se s njim mogu poistovjetiti, to je njihova jedina vjera. Kao da nije dovoljno što mudri tvrdokrilac koji se hrani balegom ne proizvodi emisije metana i na taj način doprinosi usporavanju toliko ideologiziranog pregrijavanju planeta. Nitko se ne će začuditi ako se na trgu sv. Petra osim posvete migrantima (Papa je dao sagraditi spomenik – lađu od bronce – s migrantima), podignu uskoro i njima (skarabejima) spomenik od bronce. U obližnjim palačama gmižu njihovi gorljivi imitatori koji žurno pripremaju put antikristu osim obnavljanjem poganskih kultova još i globalističkim programom homoseksualizma, poticanjem stvaranja mulata (rasnih mješanaca) i smanjenjem nataliteta.Skarabejska crkvena hijerarhija s jedne strane mora biti poslušna naredbama koje dolaze od superloža koje ih drže u šaci zahvaljujući njihovoj zagađenosti vlastitim odvratnim porocima koji još u ovom trenutku ne predstavljaju univerzalne vrijednosti koje dijeli javno mišljenje.
 
Za ozdravljenje vatikanskog brijega zasigurno nije dovoljan povremeno jedan egzorcizam. Bili bi potrebni deseci egzorcista s cisternama blagoslovljene vode da se dezinficiraju površine i okolina nakon što se izbace svi uljezi.Iznad svega bio bi potreban jedan pravi papa koji bi omogućio obnovu pravog, zakonitog kulta i ispravljanje tolikih odvratnih nastranosti. Ali toj je očigledno milost koju moramo zaslužiti. Ne moli se dovoljno Gospodina da nam na ovaj ili onaj način protjera licemjere s vrha Crkve. Zašto ne bismo obilazili zidove Vatikana moleći krunicu kao što smo u kolovozu prije dvije godine? Svaka Zdravo Marija je udar teškoga topništva protiv demonskih sila i njihovih sluga. Moramo ih istjerati iz jazbine onim sredstvima kojim raspolažemo naoružani žarkom vjerom i osnaženi velikodušnom pokorom.
Dakle, u napad s hrabrošću kristerosa.

 

Elia, http://www.unavox.it/ArtDiversi/DIV3238_Elia_Sconsacrazione_colle_vaticano.html

(s tal. prevela prof. Kornelija Pejčinović)

Povezane objave

SOLUS CATHOLICUS – Veliki crveni zmaj

HF

Armenska prvostolnica

HF

Obiteljski križni put, 14. postaja

HF

SOLUS CATHOLICUS – Križ života

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više