Hrvatski Fokus
Gledišta

Šuti o donacijama četničkom biltenu HOBOCTY

Da su SDP komunisti na vlasti, zavrnuli bi oni šiju svećeniku iz Sirobuje

 
 
Opet baljezga i pametuje ovaj četnički izobličeni kreten, i opet postavlja glupa pitanja. Dobro da nije pozvao "antifašiste" koji 1945. nisu dovoljno dobro odradili posao, i dobro nije urliknuo: Kakva šlampavost pobjednika…!!! E da su (dobrim dijelom i jesu), njegovi SDP komunisti na vlasti, zavrnuli bi oni šiju svećeniku iz Sirobuje… Smeta mu i što je dopuštena procesija na Hvaru. Ne će mu smetati ako se i sljedećega 27. srpnja okupe "antifašisti" u Srbu i "obeleže" pokolje na "Dan ustanka 1941" u Boričevcu i diljem Like, kada su poklali stotine i tisuće Hrvata.
http://hrvatski-fokus.hr/wp-content/uploads/2020/04/etnici-324x235.jpg
Ne smeta mu što će i poslije "obeležavanja" pokolja on i njegove kokardaške "antife" o državnom trošku smazati stada janjaca i polokati potoke brlje i prepečenice… Četničkom "antifašisti" Staziću najviše smeta donacija mostarskoj bolnici od 43 milijuna kuna. Ali mudro šuti o donacijama četničkom biltenu HOBOCTY, velikosrpskom i antihrvatskom glasilu. Šuti o milijunima i milijardama proračunskih (ustaških) kuna, koje završe u dubokim džepovima raznih pederskih, lezbijskih, antihrvatskih i drugih lajavih udruga, kojima je glavna zadaća pljuvati po Hrvatskoj i cmizdriti nad sudbinom njima (i Staziću) neprežaljene Šugoslavije. Šuti vječno pijani prasac i o tko zna kolikoj svoti (ustaških) kuna za obnovu Titine krntije Galeb, na kojoj je zločinac i diktator Jozo Brozo Mafiozo priređivao fešte za sebe i kurvanjsku svitu, i koji je organizirao smucanja diljem svijeta. Nije se sjetio četnik Stazić baciti mrvicu kritike na ljetovanja "antifa" na Brijunima, gdje on i njemu slični paraziti svako ljeto loču i žderu na državni račun, te "pevaju": od Vardara pa do Triglava.
 

Marko Knezović, 15. IV. 2020., dnevnik.ba/vijesti/stazic-mi-donirali-mostarskoj-bolnici-nasima-donira-kina

 

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Parlatralalamentarna stranka

hrvatski-fokus

Hrvatsku je stvorila iskra Velebitskog ustanka

HF

Sjetimo se riječi Hrtkovčanina Ante Plivelića

hrvatski-fokus

Lazareti zaudaraju na vlagu, otpada žbuka

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više