Hrvatski Fokus
Znanost

Športaši i dalje iznenadno umiru

Bivša engleska nogometna zvijezda Matt Le Tissier izjavio je da je nedostatak istrage o naglom porastu smrti cijepljenih mladih športaša skandal

 

Počelo je Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru i svim nogometašima moramo poželjeti sve najbolje i prvenstveno, dobro zdravlje. Naime, početkom rujna 2022. objavljen je značajan tekst povodom javnog istupa zabrinute bivše nogometne zvijezde zbog iznenadnog kolapsa mnogih nogometaša i drugih sportaša: „Bivša engleska nogometna zvijezda požalila se prošli tjedan da nitko ne obraća pažnju na nagli porast broja smrtnih slučajeva sportaša koji se dogodio od uvođenja cjepiva protiv COVID-a.“

U razgovoru prošlog četvrtka s Markom Steynom za GBNews, bivša engleska nogometna zvijezda Matt Le Tissier izjavio je da je nedostatak istrage o naglom porastu smrti mladih športaša skandal, kao i ono što on naziva ‘normalizacijom toga u mainstream medijima“. „Vidio sam toliko ljudi, toliko incidenata mladih, zdravih športaša koji su kolabirali na terenu u vrijeme igre“, rekao je Le Tissier Steynu. „I to jednostavno nije normalno, a mediji kao da to normaliziraju i kao da nitko ne obraća pozornost na ovaj veliki porast smrtnosti koji se događa, a nadležna tijela za ove sportove to ne primjećuju ili ne pozivaju na istragu što mislim da je apsolutno skandalozno.“

„Pokušavao sam i nadam se da ću uskoro dobiti sastanak s moćnicima (nogometa) kako bih im pokušao iznijeti dokaze koji će im pokazati što se događa, jer se čini da oni to sami ne žele istražiti, i mislim da je to kriminalno“, zaključio je Le Tissier.

Prošle godine zabilježen je nagli porast srčanih udara i bolesti kod desetaka športaša iz više sportova. Medicinski stručnjaci poput bivšeg potpredsjednika Pfizera dr. Michaela Yeadona povezuju iznenadni početak bolesti s cjepivima. Doista, Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) prepoznali su u lipnju 2021. korelaciju između miokarditisa, opasne upale srčanog mišića, i mRNA cjepiva protiv COVID-a proglasivši „vjerojatnu povezanost“ između to dvoje. (Megan Redshaw: „CDC Finds ‘Likely’ Link Between Heart Inflammation and Pfizer, Moderna COVID vaccines; „Children’s Health Defense/The Defender“, 23. 6. 2021.).

Le Tissier je ranije izrazio zabrinutost zbog uloge cjepiva u iznenadnoj pojavi bolesti u športu. Prošloga studenoga, nakon što se John Fleck, engleski nogometaš, onesvijestio na utakmici, Trevor Sinclair, bivša engleska nogometna zvijezda i športski stručnjak, prekinut je u radijskom prijenosu jer je rekao da su ljudi pitali može li se Fleckova bolest povezati s cjepivom (protiv COVID-a). Le Tissier je na Twitteru pozvao na istragu o ulozi koju su cjepiva imala u naglom porastu srčanog udara (infarkt) i bolesti na utakmicama nakon Fleckova kolapsa.

Le Tissier je u prosincu ponovno pitao postoji li veza između cjepiva protiv COVID-a i iznenadnih bolesti kod športaša nakon što su se još tri športaša razboljela tijekom utakmica. ‘Oracle Films’ u veljači je intervjuirao Le Tissiera gdje su raspravljali o naglom porastu srčanih udara i bolesti u atletici kao mogućoj posljedici cjepiva. (www.oraclefilms.com/mattletissier).

Nedavni podatci obdukcije iz više provedenih studija pokazali su vezu između miokarditisa i cjepiva protiv COVID-a, a studija CDC-a koju je u veljači objavio Journal of the American Medical Association (JAMA) otkrila je da je rizik od miokarditisa kod mladih muškaraca 133 puta veći nakon cijepljenja Pfizerovim cjepivom protiv Covid-a. FDA je odobrila zahtjev Pfizera i Moderne za izdavanje odobrenja za hitnu uporabu (EUA) novih ‘pojačivača’ (booster doza) namijenjenih borbi protiv varijante Omicron, oslanjajući se na podatke iz postojećih cjepiva i ispitivanja provedenih na miševima.

Izvor:

  1. Joseph Summers: „Former soccer star wants to know why young athletes are dying and no one seems to notice;“ LifeSiteNews, 1. 9. 2022.
  2. Emily Mangiaracina: „Autopsy studies confirm link between COVID jabs and heart inflammation“; LifeSiteNews, 29. 8. 2022.

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Herbert Marcuse – glavni ideolog Nove ljevice čiji je cilj bio izvršiti ‘kulturnu revoluciju’ i promijeniti Zapad

hrvatski-fokus

Zaustavimo manipulaciju, maske, laži, strah… (2)

HF

Strah od kanadskoga mesa

HF

“Većina znanstvenih istraživanja karcinoma uveliko je lažna”

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više