Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Masonerija iz glavne masonske centrale u gradu Londonu

Masonski komunizam/boljševizam je virusni program koji je namontiran od masonerije iz Cityja of London u mnoge zemlje i narode Europe i svijeta da sustavno rovari i uništava kršćanstvo

 

To zlo iz Londona – SOE (Special Operations Executive) (Izvršni direktor za specijalne operacije) – je samo dio sotonske operativne aktivnosti (jedan od alata) “globalnih faraona”, odnosno manifestacija njihove globalističke masonske geo-strategije.

Kabala i masonerija, iz njihove glavne globalističke masonske centrale u Cityju of London, a preko njihovih lojalnih izvršitelja-agenata britanske Military Intelligence (MI6), su na početku 20. stoljeća u urotničkoj tajnosti interesno-kontrolirano stvarali velikosrpsku tajnu elitnu vojnu organizaciju “Crna Ruka”. “Crna Ruka” je, pod vrhovnom komandom iz Cityja of London, rukovodila sa strateškim operacijama 1903. godine kraljo-ubojstva (pro-austrijski orijentiranog) Aleksandra Obrenovića i manipulacijskog postavljanja englesko-masonskih diktatorsko vladajućih agenata Karađorđevića, te je rukovodila i sa strateškom operacijom caro-ubojstva austrijskog prijestolonasljednika Franza Ferdinanda von Habsburga u Sarajevu 1914. godine. Također, po nalogu masonerije iz glavne masonske centrale u Cityju of London, a preko (francusko-kontinentalne masonske loze Veliki Orijent) masonske pod-centrale u Parizu je 1915. godine osnovan manipulacijsko-prevarantski tzv. “jugoslavenski odbor”, koji je kompatibilan sa tajnim zlim “Londonskim ugovorom” iz 1915. godine.

Krunski, 1917. godine su Kabala i internacionalno umrežena sotonerija-masonerija, s njihovom glavnom globalističkom masonskom centralom u Cityju of London, izveli stratešku manipulacijsko-prevarantsku “Oktobarsku revoluciju” i tako su okupacijski “iz nutra” izveli sofisticiranu masonsko-komunističko-boljševičku invaziju na Rusiju i Istočnu Europu. Od tada počinje stravično totalitarno masonsko (komunističko) boljševičko zlo nad nama kršćanskim narodima u istočnoj i jugo-istočnoj Europi, kao i u cijeloj Rusiji! I to s mnogo desetaka milijuna žrtava od njihovog genocidnog vele-serijskog ubijanja (njima nepodobnih) ljudi, uključivo i mnogobrojne žrtve “Bleiburških križnih putova” iz 1945. godine.

Masonski komunizam/boljševizam je “virusni program” koji je “namontiran” od masonerije iz Cityja of London u mnoge zemlje i narode Europe i svijeta da sustavno “rovari” i uništava kršćanstvo. Stoga, najbolji “anti-virusni program” protiv tog sotonskog zla je upravo kršćanstvo!

Također, bitno je pojmiti da je “majka-korporacija” British Military Intelligence (MI5/ MI6) iz Cityja of London u 20. stoljeću stvorila i upravljala sa “kćeri-tvrtkom” ex-yu OZN-om/UDB-om/KOS-om. I dan danas sa ex-yu UDBA-šima i lokalnim masonima iz “duboke države”, kompletno u svim državama na području ex-yugoslavije i šire, apsolutistički zapovijedaju europsko-globalistički masoni – s njihovom glavnom globalističkom masonskom centralom u Cityju of London, i s njihovim masonskim pod-centralama u Parizu, Bruxellesu, Salzburgu, Washington D.C.-u! I to je brutalna stvarna realnost.

Pri tomu se ne smije “brkati lončiće”! Naime, to zlo iz Cityja of London nije od običnih engleskih građana, jer su i engleski narod, u prvom redu, nesvjesno (nahipnotizirano) zarobljeni “robovi”, kao i svi mi drugi narodi, pod zapovjedništvom i u “raljama” tih “globalnih faraona” – Kabala i masonerije!

Dakle, posljednjih 120 godina, još od 1903. godine, masonerija iz Cityja of London nam totalitarno i sustavno zavjernički uništava (posredstvom njihovih masonski strateških agenata Karađorđevića) narodne države i ex-suverene narode na području tzv. “zapadnog i centralnog Balkana”, a posebnom žestinom rade na totalnom uništenju Države Hrvatske i ratoborno-otporaškog hrvatskog naroda – koji su im “strateška smetnja”. I tako nam “kroje zlu sudbinu”. Odnosno, umjetna tvorevina “yugoslavija” je geo-strateško-politički projekt masonerije iz Cityja of London! Budući im je neslavno propao taj sotonski geo-strateški projekt “yugoslavija” u 20. stoljeću, onda sada u 21. stoljeću pokušavaju stvoriti sličnu umjetnu geo-strateško-političku tvorevinu tzv. “Zapadni Balkan” u šugavoj konfederaciji s Bugarskom i Albanijom – s marionetsko-diktatorskom centralom u masonski lojalnom (posredstvom njihovih masonski strateških agenata Karađorđevića) Beogradu. Infiltrirani britanski agenti MI6 na Balkanu već godinama žustro na tomu rade. To im je nužno potrebna umjetna politička tvorevina u njihovoj strateškoj konfrontacijskoj borbi protiv moćne Njemačke (+ plus i “von Habsburgovske” Austrije) i protiv kršćanske Rusije – za njihovu prevlast nad Europom. Pri tom zlom procesu ta sotonska masonerija iz Cityja of London najprije želi apsolutno uništiti/poništiti njihovu najveću “stratešku smetnju” – Republiku (Državu) Hrvatsku i čvrste domoljubno-državotvorne Hrvatice i Hrvate. Zato najprije masoni žele “ubiti Boga” u kršćanskim dušama hrvatskog i drugih naroda!

Vrijeme je da počnemo razmišljati o novoj duhovno-moralnoj i visoko-razvijenoj Teslijanskoj civilizaciji, predvođeni našim mesijom Isusom i poučeni Božjim porukama izrečenim preko planetarnog svetca Nikole Tesle (kojega ne smiju svojatati niti Hrvati, niti Srbi, jer on pripada cijelom čovječanstvu) na planetu Zemlji.

Međutim, mi, pravi državotvorno-domoljubni i kršćanski Hrvatice i Hrvati, smo definitivno u Božjim očima moralni i duhovni pobjednici, jer smo od davnina: Za Krista Kralja i za Domovinu Hrvatsku uvijek spremni! (b.š.)

Povezane objave

Dobro smo i prošli kod ovakve izdajničke vlasti

HF

Lignja se vratila kući

HF

Hrvatska propada zahvaljujući Plenkovićevom koaliranju s Pupovcem

hrvatski-fokus

Amfilohije: Vučić je potencijalni izdajnik!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više