Hrvatski Fokus
Znanost

Moderna priprema novo nepotrebno cijepljenje ljudi

Moderna razvija novo mRNK cjepivo protiv gripe za nadolazeću plandemiju ptičje gripe

 

Sljedeća plandemija je već u tijeku. Moderna i još dva razvojna cjepiva (GlaxoSmithKline & CSL Seqirus) već pripremaju ljude da uzmu novo mRNK cjepivo protiv gripe za nadolazeću pandemiju ptičje gripe. Važno je napomenuti da ptičja influenca (H5N1) nikada nije predstavljala prijetnju čovječanstvu, ali zbog novijih viroloških eksperimenata s povećanjem funkcije, virus sada uključuje hibridne podtipove koji mogu prijeći s ptica na sisavce, a potencijalno i s ptica ljudima. Novi sojevi ptičje gripe već su prešli s ptica na divlje sisavce i situaciju trenutno prate vlade diljem svijeta.

Shayan Sharif, profesor i pomoćnik dekana Veterinarskog fakulteta u Ontariju nedavno je upozorio da virus ‘uzima maha’ i postaje sve veća prijetnja ljudima. „Različiti dijelovi slagalice sklapaju se kako bi ovaj virus postao prenosiv među ljudima”, rekao je Sharif za Global News. „Ovaj određeni virus ima potencijal postati pandemijski virus, a ako se to dogodi, onda moramo biti apsolutno spremni jer bi stopa smrtnosti od ovog virusa mogla biti daleko veća od one koju smo vidjeli za COVID-19.”

Fauci i Gates već su financirali razvoj biološkog oružja za hibride ptičje gripe i španjolske gripe

Istraživanje povećanja funkcije ptičje gripe već je financirao dr. Anthony Fauci iz Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti i Bill Gates kroz svoje filantropske pothvate kroz Zakladu Billa i Melinde Gates. Zapravo, upravo je Faucijevo financiranje istraživanja povećanja funkcije za ptičju gripu s oružjem dovelo do moratorija 2012. na istraživanje povećanja funkcije. U to je vrijeme Fauci financirao nizozemskog virologa Rona Fouchiera. Fouchierov tim stvorio je soj ptičje gripe koji se prenosi zrakom koji je genetski modificiran u tvorovima i dizajniran za infekciju među vrstama.

Fauci i Gates također su financirali rad dr. Yoshihiro Kawaoka. Prema Mercola.com, “Kawaoka je pomiješao virus ptičje gripe s virusom španjolske gripe, što je rezultiralo vrlo smrtonosnim respiratornim virusom koji se može prenijeti na ljude.” Kawaoka je također petljao s mješavinama H5N1 i virusa H1N1 (svinjske gripe) iz 2009. u laboratoriju razine 2 biološke sigurnosti. Učinkovito je stvorio hibrid tih virusa koji se prenosi zrakom, hibrid koji može izbjeći ljudski imunološki sustav.

Bivši direktor američkih centara za kontrolu i prevenciju bolesti, dr. Robert Redfield, zna što se događa i priprema stanovništvo za “veliku” pandemiju ptičje gripe. “Vjerujem da je velika pandemija još uvijek u budućnosti, a to će biti pandemija ptičje gripe za ljude”, rekao je Redfield 30. ožujka 2022. u intervjuu za CenterPoint, “Imat će značajnu smrtnost u 10-50 % domet. Bit će problema.”

Moderna i drugi će imati pripremljena predatorska cjepiva (biološko oružje) prije objave pandemije

Predatorsko istraživanje povećanja funkcije i razvoj cjepiva se nastavljaju, bez obzira na njihovu neetičku i potencijalno zlu primjenu. Kao takve, neće biti dvostruko slijepih, placebom kontroliranih studija za nadolazeća mRNK cjepiva. Moderna već priprema nova cjepiva protiv gripe koja su planirana za masovnu distribuciju prije nego što vlade objave pandemiju. Ove nove injekcije će već biti prethodno odobrene od strane regulatora i uskladištene prije nego što se objavi pandemija. Za injekcije će biti zajamčeno odobrenje za hitnu upotrebu, a sva sigurnost i učinkovitost bit će provedena na populaciji u stvarnom vremenu – što je zvjerstvo koje se dogodilo s uvođenjem cjepiva protiv covida-19. Reuters izvještava da nova mRNK cjepiva “možda ne će zahtijevati daljnja ispitivanja na ljudima, čak i ako ih se mora prilagoditi kako bi bolje odgovarala onom soju koji prijeđe na ljude”.

Cjepiva mRNK koriste genetske informacije iz genetski modificiranog patogena pandemijskog potencijala. Ta se genetska informacija zatim dostavlja ljudima putem injekcije i prepisuje u njihovim stanicama. Tradicionalna tehnologija cjepiva oslanjala se na glomazan proces uzgoja cijelih virusa (živih ili atenuiranih) u kulturama stanica. Danas eksperimenti s mRNK cjepivima mogu dati upute ljudima za masovnu proizvodnju dijelova tog biološkog oružja, prisiljavajući njihovo tijelo da reagira na nepredvidive načine.

Raffael Nachbagauer, izvršni direktor zaraznih bolesti u Moderni, rekao je da Modernino istraživanje mRNK cjepiva zapravo nije počelo s COVID-om; počelo je s pandemijom gripe, a modificirano je za COVID. Nachbagauer je rekao da Moderna pokreće malo ispitivanje na ljudima u prvoj polovici 2023. Ispitivanje je novog mRNK cjepiva protiv pandemijske gripe koje je prilagođeno novom podtipu ptičje gripe. Rekao je da bi Moderna mogla odgovoriti ‘vrlo brzo’ u scenariju izbijanja – sa stotinama milijuna injekcija isporučenih u roku od nekoliko mjeseci.

https://www.logicno.com/politika/moderna-razvija-novo-mrna-cjepivo-protiv-gripe-za-nadolazecu-plandemiju-pticje-gripe.html

Povezane objave

Digitalni uređaji štete našim očima

HF

Pet velikih podanika Big Pharme kojima se svi, Vaxxed ili Unvaxed, moraju suprotstaviti

hrvatski-fokus

COVID HISTERIJA – U Aziji rade bolje nego u SAD-u

hrvatski-fokus

Newyorški sudac srušio pokušaj aktivista da okončaju nadareni i talentirani program

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više