Hrvatski Fokus
Hrvatska

Rotarijanac Marin Ninčević

Ninčević je aktivni član Rotary kluba Zagreb Gradec

 

Među trgovcima djecom od njih osmorice jedan je Marin Ninčević. Evo što je o njemu 3. veljače 2022. objavljeno na poveznici https://us02web.zoom.us/j/89812272973?pwd=WmpFMFpnNVNDSlgvMTRpYTdaVUQvUT09:

»Obrazovni projekti u Zambiji

By markotadic2022-02-01PREDAVANJA

Datum događaja: četvrtak, 3. veljače, 2022. – 19:30 do 21:00
Adresa: Kršnjavoga 1, Zagreb, Hrvatska
On line: Zoom
Rotary klub Zagreb Gradec poziva vas na predavanje dr. don Marina Ninčevića pod naslovom “Obrazovni projekti u Zambiji”.

Dr. don Marino Ninčević posljednjih sedam godina redovito po nekoliko mjeseci odlazi u Zambiju. 2019. godine osnovao je i humanitarnu zakladu „Srce za Zambiju“ (www.heartforzambia.com/hr/). Svrha Zaklade je realizacija i potpora obrazovnih projekata u zapadnoj provinciji Zambije, najnerazvijenijem i najsiromašnijem dijelu ove zemlje. Dva su velika obrazovna projekta koja je pokrenuo: osnivanje studentskog doma u Livingstonu i izgradnja đačkog doma za srednjoškolce u misiji Nawinda. Želi siromašnoj djeci iz dalekih i siromašnih sela omogućiti školovanje. Ova djeca bez pomoći ne bi mogla pohađati srednju školu. Kineska poslovica kaže: „Dajte čovjeku ribu i nahranili ste ga za jedan dan. Naučite čovjeka loviti ribu i nahranili ste ga za cijeli život.“

Životopis predavača nalazi se na ovoj poveznici: https://www.hrstud.unizg.hr/djelatnik/marjan.nincevic

Može se samo još dodati da se radi o svećeniku Zadarske nadbiskupije, koji je uz župničke službe u Zadarskoj nadbiskupiji obnašao i službu odgojitelja i ravnatelja Nadbiskupskog sjemeništa Zmajević u Zadru. Dr. Ninčević je i aktivni član RC Zagreb Gradec.

Predavanje će se održati preko platforme Zoom, u terminu klupskog sastanka RC Zagreb Gradec, u četvrtak 3. veljače 2022. godine s početkom u 19.30 sati.

Pristupni podaci:

https://us02web.zoom.us/j/89812272973?pwd=WmpFMFpnNVNDSlgvMTRpYTdaVUQvUT09
Meeting ID: 898 1227 2973
Passcode: 114618

https://rczg.hr/?p=731«.

Iz ovoga vidimo o kakvom se čovjeku radi i s kojim se poslom bavi zadnjih godina kao rotarijanac. Rotarijanci su poznati po tomu što nikako ne žele priznati da su dio masonskoga pokreta. Uvijek govore da nisu, nego da su oni dobrotvori koji pomažu. Na primjeru Ninčevića vidimo kako pomažu.

Marta Kovačić

Povezane objave

AFORIZMI – Uobraženi jer nisu izobraženi

HF

Spomen na žrtve u Varaždinskim Toplicama

HF

Tijekom Domovinskoga rata Francuska nam je postala saveznik i iskreni prijatelj

HF

Ljudi koji vladaju Hrvatskom su psihopati

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više