Hrvatski Fokus
Društvo

Inšallah, Madona, inšallah

Nova knjiga Miljenka Jergovića

 

U nekoliko proteklih desetljeća, književnik Miljenko Jergović izazivao je značajan interes za svoj opus. Pisao je i objavljivao i o prošlosti i o sadašnjosti, o životu, suživotu, neživotu na prostorima jugoistoka Europe, s motivima Bosne u fokusu.

Nakladnik Fraktura nedavno je objavila njegovu zbirku priča Inšallah, Madona, Inšallah u nizu Djela Miljenka Jergovića, kao devetu knjigu. Ovaj se naslov prvi puta pojavio 2004. godine u nakladi Durieuxa.

Međuvjerski odnosi Srba i Muslimana kroz stoljeća, složena povijest događanja i likova u proteklim razdobljima , sve do današnjice.

Niz priča Miljenka Jergovića zasigurno će dobiti nove čitatelje i u ovom fino opremljenom, tvrdo ukoričenom izdanju, onako kako pravim piscima i dolikuje.

Uvijek upozorim čitatelje, nemojte se preplašiti 480 stranica ove knjige, u hipu ćete je pročitati i ostaviti negdje blizu kako bi joj se iznova vratili.

Miroslav Pelikan

Povezane objave

Paulovnija – drvo budućnosti

HF

Svijetu prijeti katastrofa!

HF

AFORIZMI – Zvijezde pjevaju!

HF

Ne Istanbulskoj konvenciji!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više